kıslar bu arada reglim bitmesine rağmen bel ve kasık ağrım geçmedi ve göğüslerim dolgun aynı zamanda kısların dediği göbekteki çizgi var
kızlar bana akıl verin bugün kocamın doğum günü ve ben bebek telaşından unutmuşum napıcam şimdi yaaaaaaaaaaaa
canım daha vakit var güzel bir sofra hazırla hediyeni al canım akşama çok var daha
kızlar bana akıl verin bugün kocamın doğum günü ve ben bebek telaşından unutmuşum napıcam şimdi yaaaaaaaaaaaa
aradım kocişim sen bana harika bi hediye veriyosun zaten bişey yapmana gerek yok dedi ama içten içe istiyodur adama napıym 2 gündür evde yatıyorum offff offffffffffffffff
yemek ve pasta yapmaya halin yoksa bi pasta sipariş edebilrsin...ama eşin haklı en güzel hediyeyi veriyorsun kadınlar gerek yok desede bir şey beklerler muhakkak ama erkeklerin genelinde böle dildir cnm tabi sen eşini daha iyi tanırsın güzelimmm...
buldum tatlım en sevdiği pastayı sipariş edicem üzerinede bundan sonraki doğum günlerini 3 kişi kutlamak dileğiyle nice mutlu yıllara yazdırıvcam yemek olayınıda dondurulmuş köfte filan uydurucam şık bi masa hazırlarım olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?