Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF

EVHAN-------------------------25 -------------------------1
EFNANİM---------------------1300-----------------------9
MELİSAX--------------------- 25--------------------------2
LİTTLEANGEL---------------- ---------------------------5
SBR-----------------------------150------------------------1
HÜMEYRA--------------------- ---------------------------1
MAYAAAA--------------------100-------------------------
CANDAS-----------------------115-------------------------
GÜL78----------------------------3---------------------------
AFR-------------------------------50--------------------------
ESRAERSOY-----------------55--------------------------
KEPEKLİ------------------------15-------------------------

TOPLAM------------------------1838----------------------19

MASALLAHH KIZLAAAR

varsa okuyabilen listeyi güncelleriz.

yoncacım dr gidemedim aradım verdiği cevabı yazdımm

bakalım yarın test yapmayı düşünüyorumm ne çıkacakk

kıslar bu arada reglim bitmesine rağmen bel ve kasık ağrım geçmedi ve göğüslerim dolgun aynı zamanda kısların dediği göbekteki çizgi var

kız hemen git kan testi yaptır ben adet dönemin değil ve ilişki sonrası 1-2 damla kanaman var zannettim umarım bu sefer pskolojik değildir seninki askere gitmeden yapmış olursunuz hadi bakalım

kızlar bana akıl verin bugün kocamın doğum günü ve ben bebek telaşından unutmuşum napıcam şimdi yaaaaaaaaaaaa

kızlar bana akıl verin bugün kocamın doğum günü ve ben bebek telaşından unutmuşum napıcam şimdi yaaaaaaaaaaaa

en sevdiği yemekler,bir de ağzınızı tatlandırcak pasta yap,güzel birde ortam hazırla...yediye alman şart dildir heralde...en ufak ama gülümseten resimlerinzden slayt yapbilirsin evde cnm fondada güzel sizin şarkınız ....

Canım aslinda hamile olduğunu bilmeseydi en güzel hediye bebek olurdu ama bende kızlara katılıyorum biz bayanların en iyi yaptıkları şey yemek onunla güzel bir yemek yemek bile yeter şöyle mum ışıklarında sık bir sofra kur derim ben

aradım kocişim sen bana harika bi hediye veriyosun zaten bişey yapmana gerek yok dedi ama içten içe istiyodur adama napıym 2 gündür evde yatıyorum offff offffffffffffffff

hoşbulduk figencim nasılsınız ne var ne yok geçmişi okusammı diye tereddütteydimde yemedi gözüm okumadım var mı hamiş haberi en son handanı biliyorum galiba sizlerde ne var ne yok

aradım kocişim sen bana harika bi hediye veriyosun zaten bişey yapmana gerek yok dedi ama içten içe istiyodur adama napıym 2 gündür evde yatıyorum offff offffffffffffffff

yemek ve pasta yapmaya halin yoksa bi pasta sipariş edebilrsin...ama eşin haklı en güzel hediyeyi veriyorsun kadınlar gerek yok desede bir şey beklerler muhakkak ama erkeklerin genelinde böle dildir cnm tabi sen eşini daha iyi tanırsın güzelimmm...

buldum tatlım en sevdiği pastayı sipariş edicem üzerinede bundan sonraki doğum günlerini 3 kişi kutlamak dileğiyle nice mutlu yıllara yazdırıvcam yemek olayınıda dondurulmuş köfte filan uydurucam şık bi masa hazırlarım olur sanırım

evet cnm çok güzel olur yazdırcan yazı muhteşem herşeye değer valla kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…