Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benimde cook feci uykum var anlatamam.beklıyorum keske binsem servisede uyusam diye .ama varya mesai bitiyor servise biniyorum uykum kacıyorr.ne gıcık yaa..

kızlar yabenimde kasık ağrılarım var sancıyo çok hele ayağa kalkınca dahada artıyo sizde de varmış demi

evhancım hele ayaga kalkınca agırlık varmıs gibi asagı cekılıyor.Allah saglık sıhhat versin inşallah hepimize..ama doktora sormustum cok normal merak etme dedi.

[sıze="2"]
evhancım hele ayaga kalkınca agırlık varmıs gibi asagı cekılıyor.allah saglık sıhhat versin inşallah hepimize..ama doktora sormustum cok normal merak etme dedi.

ay canım evet yan ağırlık var sanki ayağa kalkınca sancıyo ayyyy iyi bari içim rahatladı bak şimdi acaba bitek bendemi var diyodum bu sancı[/sıze]

benim özellikle sol kasığım bacağıma kadar iniyo sancı desem yeridir ayaklarımı uzattım oturuyorum valla

masallah dscim Allah saglık sıhhat versin.
insan boyle belirtilerin herkesde oldugunu görünce rahatlıyor.
evhan sen doktora bidaha ne zaman gideceksin

kızlar selam ben geldim geçmişi okudum ne çok sayfa birikmiş. bu arda karın kan testi yaptırıcam bana dua edin arkadaşlar.:Saruboceq:

[sıze="2"]
masallah dscim allah saglık sıhhat versin.
Insan boyle belirtilerin herkesde oldugunu görünce rahatlıyor.
Evhan sen doktora bidaha ne zaman gideceksin
cuma gideceğim tatlım ozaman 5+1 günlük olmuş olacak bakalım
kese görünecekmi dr bana 1600 den fazla olunca gözüküyo dedi bakalım

kızlar selam ben geldim geçmişi okudum ne çok sayfa birikmiş. Bu arda karın kan testi yaptırıcam bana dua edin arkadaşlar.:saruboceq:

ayyyyyyyyy canım hadi bakalım ya inşallah hamilesindir tatlım dualarımız seninle ayyyyyyyyarın çatlıcaz demek ki meraktan[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…