Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar Allah razı olsun. Benim adetim gecikmedi ama ben bu ay çatlatma iğnesi oldum o yüzden doktorum yarın test kaptır dedi. İnşallah bende hamileyimdir. sizlerede güzel haberlerimi veririm.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim kendime göre ciddi bi sorunum var günüm 9 gün geçti.idrar tahlilinde sonuç tek çizgi çıktıki 5 gün önce yaptım.3 gün öncede kan testii yaptırdım ve hcg 2,00 çıktı ve gebelik yok bu durumda..ben aralıklı olarak kasık ağrıları çekiyorum ama adet olamıyorum.benim durumum hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

inşallah görünür kuzucum.benimki gorunmedi ama.doktorum alttanda bakmak ıstemedi.3000lerde görüyoruz genelde dedi.ben o yuzden beklıcem carsambaya kadar.

Canım biran önce dr git ve hormon testleri yaptır yumurtalıklarına baktır

hoşgeldin tatlım bencede bi doktora git geciktirmeden kontrolden geç canım a.s.

ya ben size çok küsüyorum haaaa,efnan gelene kadar girmicem bak :bbo:
çilek cimmm hadi hayırlısı bakalım, inşaallah sendende güzel bir haber alırız bu ay...

[sıze="2"]
inşallah görünür kuzucum.benimki gorunmedi ama.doktorum alttanda bakmak ıstemedi.3000lerde görüyoruz genelde dedi.ben o yuzden beklıcem carsambaya kadar.

canım belki karından 3000 lerde görünüyordur bende anlamadım gitti bu olayları bakalım beklicez artık
[/sıze]

canım bir zamandır bebek için ugrasıyorsan psikolojik olarak gecikme olması normal diyor doktorlar.
ama sen kendini rahat hissediyorsan ve bu konuda takılmıyorum diyorsan.bi kadın doguma gözükmende fayda var.en kesin cozum bu bence.hem bebek içinde onden bi muayene olmus olur.

[sıze="2"]
ya ben size çok küsüyorum haaaa,efnan gelene kadar girmicem bak :bbo:
çilek cimmm hadi hayırlısı bakalım, inşaallah sendende güzel bir haber alırız bu ay...

ay ne oldu canım benim yaaaaaa neden küsüyon öyle aşk olsun görmedim geldiğini hoşgeldin canım benim nasılsın

midem bulanıyooooooo

canım mide bulantısına ıcetea limonlusu iyi geliyo yada nane şekeri mentos kullanıyom ben bide tuzlu kreker oruçlu değilsen yap istersen bunların bunlar benim vazgeçilmez üçlüm[/sıze]

icetea hariç şeker sakız naneli ne buluyosam ağzıma tepiyom resmen banamısın demiyo datlım

gülcüm yanıtladığın için çokkk teşekkür ederim canım.sağolasın.az da olsa moralim düzeldi.çok kötüydüm çünki.sağolasın gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…