Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız reyyannnnnnn kızma,ben geçmişide okuyodum bi taraftan.REYYANNNNN KIZMA TATLIM

kızarım anacım kaçıncı bu yav neyse canım sen de baksana bneim menüye,çok mu basit kaçar gelecekler4 ebeveyn ikişer de çocukları iki de biz toplam 10 kişilik olacak iftarımız inşaallah,birazdan da mukabeleye gidecem hemen gelmeliyim

Kızlar ilişki sırasında rahatmısınız??az da olsa zorlandığınız oluyormu?kasılıyomusunuz arada??ben kendimi suçluyorumda.

esracım ilişkiye girerken az da olsa zorlandığın oluyormu??kendini kasıyomusun hiç??ben kendimi suçluyorum,galiba benim yüzümden olmuyo.

canım ya biraz özel olacak ama bende yeteri kadar ön sevişme olmayınca pe. sokmakta zorlanıyorum ama agrı filan yok:a015:kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

kız ne basiti.gayet güzel.ben çok beğendi.ramazanda pek bişey yenmiyo,tıkanıyo insan.inan o yemeklerin bile artar.menün çok şık.tam ev yemekleri.

ayyy canım sorma günde bir iki tane bir iki fırt çekiyorum okadar nefsimi köreltsin diye şu bi keseyi görsem kesin bırakıcam onu ama sen ne yaptın

offf bende aynı ya fırt filan gidiyo arada bütün içmiyorum hiç yakıyorum 2 nefes alıyorum atıyorum keseyi görsem bende bırakırım herhalde diyorum allahım inşallah kurtar bizi şu meretten

kız ne basiti.gayet güzel.ben çok beğendi.ramazanda pek bişey yenmiyo,tıkanıyo insan.inan o yemeklerin bile artar.menün çok şık.tam ev yemekleri.

ayyy gerçekten mi sağolasın canım yaa,gelecekler farklı kişiler olunca değiştirmedim menüyü,çünkü geçen ki misafrlere de aynısını yapmıştım çok güzel yeniyor ağır gelmiyor da hoşumuza gitti bizim de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

decopur didemmmm nerdesin atatlım sorunu yanıtladım senden çıt çıkmadı ama yaaaaaaa sen içiyomun diye sormuştuummmmmmmmmmmmmmmmmmm

güzel canım menün ben de geçen gün misafif çagırdıgım da merc. çor. taze fasulye, bulgur pilavı fırında tavuklu pattates, gül böregi kavun, üzüm, salata yaptım tatlıyıda hazır aldım

canım ya biraz özel olacak ama bende yeteri kadar ön sevişme olmayınca pe. sokmakta zorlanıyorum ama agrı filan yok:a015:kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

ESRACIM AĞRI BENDEDE OLMUYO.AMA SANA KATILIYORUM,ÖN SEVİŞME AZ OLUNCA PE.ZORLANIYO.ön sevişme uzun olsa bile benim yine rahat olmuyo esracım.öncesinde azıcık yağ sürüyorum,sonra yatağa giriyorum ayıptır söylemesi.sadece yumurtlama zamanı biraz rahatım,o zaman vajinam kaygan oluyo.ama sonraki ginler kuru.zaten kuru yapıncada anında tahriş,acıma.

offf bende aynı ya fırt filan gidiyo arada bütün içmiyorum hiç yakıyorum 2 nefes alıyorum atıyorum keseyi görsem bende bırakırım herhalde diyorum allahım inşallah kurtar bizi şu meretten

ayyy canlar biraz insaf edin yaa,biliyorum çok zor ama iradenize sahip olun biraz canlar yaa bebişlerimize yazııık,kendinize zaten yazıkkkk çok üzülüyorum sigara alkol kullananlara hem maddi açıdan hem manevi açıdan mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

inşallah bırakıcaz tatlım inşallah ben evde elime alamıyorum zaten kocam uçurur beni valla iş yerinde sadece

cışşşşşşş ccccııııııııışşşşşşşşş azınıza biber sürücem:1no2:yasakkelimeklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…