kız reyyannnnnnn kızma,ben geçmişide okuyodum bi taraftan.REYYANNNNN KIZMA TATLIM
esracım ilişkiye girerken az da olsa zorlandığın oluyormu??kendini kasıyomusun hiç??ben kendimi suçluyorum,galiba benim yüzümden olmuyo.
inşallah adet olamyız kız.keşke...ayrıca menün süper.ben 1 çeşit yapıyorum yanına karpuz falan.eşim istemiyo,yenmiyo diyo.1 çeşit yap diyo.hatta karnını su ve karpuzla doyuruyo.
kızarım anacım kaçıncı bu yav neyse canım sen de baksana bneim menüye,çok mu basit kaçar gelecekler4 ebeveyn ikişer de çocukları iki de biz toplam 10 kişilik olacak iftarımız inşaallah,birazdan da mukabeleye gidecem hemen gelmeliyim
ayyy canım sorma günde bir iki tane bir iki fırt çekiyorum okadar nefsimi köreltsin diye şu bi keseyi görsem kesin bırakıcam onu ama sen ne yaptın
kız ne basiti.gayet güzel.ben çok beğendi.ramazanda pek bişey yenmiyo,tıkanıyo insan.inan o yemeklerin bile artar.menün çok şık.tam ev yemekleri.
canım ya biraz özel olacak ama bende yeteri kadar ön sevişme olmayınca pe. sokmakta zorlanıyorum ama agrı filan yok:a015:kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
offf bende aynı ya fırt filan gidiyo arada bütün içmiyorum hiç yakıyorum 2 nefes alıyorum atıyorum keseyi görsem bende bırakırım herhalde diyorum allahım inşallah kurtar bizi şu meretten
decopur didemmmm nerdesin atatlım sorunu yanıtladım senden çıt çıkmadı ama yaaaaaaa sen içiyomun diye sormuştuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy canlar biraz insaf edin yaa,biliyorum çok zor ama iradenize sahip olun biraz canlar yaa bebişlerimize yazııık,kendinize zaten yazıkkkk çok üzülüyorum sigara alkol kullananlara hem maddi açıdan hem manevi açıdan mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
decopur didemmmm nerdesin atatlım sorunu yanıtladım senden çıt çıkmadı ama yaaaaaaa sen içiyomun diye sormuştuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
reyann menün çok iyi tatlım komposto yerine meyve ikram et bence ay acıktım yaaa
offf bende aynı ya fırt filan gidiyo arada bütün içmiyorum hiç yakıyorum 2 nefes alıyorum atıyorum keseyi görsem bende bırakırım herhalde diyorum allahım inşallah kurtar bizi şu meretten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?