ESRACIM AĞRI BENDEDE OLMUYO.AMA SANA KATILIYORUM,ÖN SEVİŞME AZ OLUNCA PE.ZORLANIYO.ön sevişme uzun olsa bile benim yine rahat olmuyo esracım.öncesinde azıcık yağ sürüyorum,sonra yatağa giriyorum ayıptır söylemesi.sadece yumurtlama zamanı biraz rahatım,o zaman vajinam kaygan oluyo.ama sonraki ginler kuru.zaten kuru yapıncada anında tahriş,acıma.
sulu içecek olarak aklıma komposto gelmişti erik kompostosu,olabilir kavun va revde olmazsa aldırayım bi tane daha yetmez o
kızlar yeter demi bunlar böreğe gerek varmı 10 kişiyiz ya yeter mi acaba yemekler yoksa sırıtır mıyım diye düşünüyorum
yok tatlım yok saltayı filan bol tut yemek yapacağına
ya börek yapsan bi çeşit olur ama oda yenmez kocanla sana kalır.bi hafta yersiniz artik aklinialirimsmile
reyyan menu gayet sahane bence ..hatta bende aksam kendimize fırında tavuk yapayım dedim senden kıskandım.ya bende komposto severim aslında hem masada da cok hos dururyor.ama bana gelen mısafırler hııc komposto yemez nedense.oyle kalır canııım komposto.
kzılar bilgisayar başında uyuyakalmışım pardon... böyle olmazdım dünden beri üstümde çok yorgunluk hissi var.. heryerim ağrıyor. dün gecede tam ilişki sırasında belime ağrı girdi yapamadık.... adetim yaklaşıyor ondanmı acaba....
kızlar ya ben devamlı acıkıyorum devamlı yiyorum nerdeyse ama ALLAHTAN kilo almadım aksine 2.5 kilo verdim bu 1 haftadaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
................
kızlar ya ben devamlı acıkıyorum devamlı yiyorum nerdeyse ama ALLAHTAN kilo almadım aksine 2.5 kilo verdim bu 1 haftadaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pardon börek yapacağına yazacaktım kafa uçtu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?