Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

böyle işte esracım.bende kendimi suçluyorum.kendimi kasıyorum diye olmuyo herlade.napim benim vajinam çok ıslak olmuyoki.kuruluk sıkıntım var.ilk başlarda myrolon doğum kont.hapı kullanmıştım o feci halde kuruttu.onu bıraktım,şimdi daha iyiyim ama yinede ön sevişmede olsa benim öyle ıslanmıyo.her zaman kuru diyebilirim.

kızlar yeter demi bunlar böreğe gerek varmı 10 kişiyiz ya yeter mi acaba yemekler yoksa sırıtır mıyım diye düşünüyorum

reyyan menu gayet sahane bence ..hatta bende aksam kendimize fırında tavuk yapayım dedim senden kıskandım.ya bende komposto severim aslında hem masada da cok hos dururyor.ama bana gelen mısafırler hııc komposto yemez nedense.oyle kalır canııım komposto.

kızlar sabahtan beri mezdeke dinliyorum biliyomusunuzzz,,çok fena oynayasım va ryaaa,ama kendimi tutuyom yorulmayım diye :))) ahhh bi düğün olsa da oynasak yaaaaaaaa,

kızlar ya ben devamlı acıkıyorum devamlı yiyorum nerdeyse ama ALLAHTAN kilo almadım aksine 2.5 kilo verdim bu 1 haftadaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar bilgisayar kapanıp duruyor o yüzden cevap yazamıyorum yeni gelen arkadaşlar alınmasın yazdıklarınızı biraz okuyorum kapanıyor.

kzılar bilgisayar başında uyuyakalmışım pardon... böyle olmazdım dünden beri üstümde çok yorgunluk hissi var.. heryerim ağrıyor. dün gecede tam ilişki sırasında belime ağrı girdi yapamadık.... adetim yaklaşıyor ondanmı acaba....

yemeğin bol luğundandır canım,ay ben çok severim kompostoyu

Selam kızlar...Nasılsınız bakalım?Birkaç gündür giremedim,geçmişi de okuyamadım,memleketteyim annemlerin yanında.Yeni haberler var mı?

kızlar ya ben devamlı acıkıyorum devamlı yiyorum nerdeyse ama ALLAHTAN kilo almadım aksine 2.5 kilo verdim bu 1 haftadaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pardon börek yapacağına yazacaktım kafa uçtu iyice

tamam canıım bide bide börekle uğraşmayayım demi,ayyyy kızlar yaa siz hamilesiniz kusura bakmayın tatlıdan tuzludan gidiyoz ama yaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…