Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hadi kızlaaaaaaar biri daha hamiş olsun da oynayalıııım çok fenayım yaa içim içime sığmıyor döktürmeliyim,herkes nasılsa düğününü yapmış bebişler için oynayalım bizde...oh ohhhh amannnn yandannnnn :dance: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

evhan kız nasıl verdin 2,5 kılo birden bişey yemiyormusun yoksa...

bende aynıyım canım acıkınca midem bulanıyor hatta şimdi yemek yemeye çıkıyorum gelince yazarım. Tatlım bol bol kraker filan ye yemeğe verme kandini şişko olmayalım

kızlar günde 5 öğün yiyorum nerdeyse bu 2-3 gündür ama az yiyorum devamlı acıkıyorum acıkınca midem bulanıyo bende anlamadım nasıl verdim kızlar yaaaaaaaaaaaaa

çilek nede ya sabah 8 de kan veririm 10da alırım diyodu hala ses soluk yok ondan meraktayım halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::teytey::teytey::teytey:

reyyann coştu bikere kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kız yavaş dikkatli oyna...delikafaduldendelikafadulden

kızlar masallah bu ne enerji yaw..ben oturdum kaldım sandalyeye..kolumu kaldıracak halım yok.siz oynuyorsunuz masallah masallah.

bazen geldimi geliyolar işte canım böyle aman bugün gitmesinler misafir ağırlayacam bende ağır olursam pek iyi olmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :teytey: :dance: :dance: :dance:
hadi sende gel bereber kıvıralımmm

tafcım hoşgeldn sanada yazamadım nasılsın iyisindir inşaallah benim çıkmam lazım şimdi hadi Alla a emanet olun.annenin kıymetini iyi bil bak yanındayken,bak biz uzaktayız özlüyoruz anneciğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…