Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylincim patron burda ara ara girip bakıyom sende gelişme varmı dye. aklımdasın cnm unuttum sanma.. öptümmm gelir şimdi ptron byeee

zaten canım evin heryerinde tuzlu kreker var aklında bulunsun mide bulantısınada lipton ıcetea nin limonlusu iyi geliyo bide mentos şekerleri varya o iyi geliyo ama naneli olanı

zaten canım evin heryerinde tuzlu kreker var aklında bulunsun mide bulantısınada lipton ıcetea nin limonlusu iyi geliyo bide mentos şekerleri varya o iyi geliyo ama naneli olanı

naneli şeker bende sürekli yiyiyorum tatlım ama ice tea lle hiç aram yok normaldede sevmem

ay sorrmayın ya benimde çok uykum var var bu progestanda uyku yapıyomuş zatenunutma beni dizim var başlar 1 saat ondan uyuyamıyorum kaçırmayayım diye tatlım yaaaaaaaaaaa

ay sorrmayın ya benimde çok uykum var var bu progestanda uyku yapıyomuş zatenunutma beni dizim var başlar 1 saat ondan uyuyamıyorum kaçırmayayım diye tatlım yaaaaaaaaaaa

valla kimse yokken ben kafamı masaya koyup kestiriyorum inşallah bu rezil halde uyuyabilirim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah öğlen uykusunda siesta yapıyolar hadi bakalım iyi kestirmeler size
boshayallersmile

yat evde işte ne güzel pijamalarla :) delikafadulden benim elime geçse oooooo bi yatcam bi yatcam evde olmayı özledim :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

kocamın yemeğe gelmeyeceğini bilsem hiçç yerimden kalkasım yok valla. ne oldu bana anlamadım.. bir tembellik çöktü....

yaa işte böyel bişey haa biz evde olmayı istiyoruz evdekiler de çalışmayı istiyor
bence evde olmanın kıymetini bilin walla tadını çıkarın

kızlar ben kendime akşam yemeği hazırlayayım bari 3 aydır nerdeyse akşamları eşimle yemek yiyemiyoruz bi pazar beraberiz allahtan

çok haklısın ebrarcığım valla evhanım uyuyamıyorum akşamda ütü yapmam lazım offf offffff evi boşladım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…