Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcim walla ben normalde o kadar problem etmem uykuyu ama oruçken en az 1 saatte olsa uyumam lazım yoksa ayağa kalkacak halim kalmıyor
ayy ben hafta içi hiç ütü falan yapamam walla pazar günü hepsini yapıyorum

didemcim walla ben normalde o kadar problem etmem uykuyu ama oruçken en az 1 saatte olsa uyumam lazım yoksa ayağa kalkacak halim kalmıyor
ayy ben hafta içi hiç ütü falan yapamam walla pazar günü hepsini yapıyorum

pazar günü gezmekten hiç bişey yapamıyorum ki

ya ben eşim için sahura kalkıyorum sonrada ezan okunsunda namaz kılayım diye bekliyorum o yüzden çokk uykusuz kalıyorum yaa

gülüm nasılsın canımm ben gayet iyiyim biraz uykum var canım teste çizgi biraz daha koyu olmuştu okudun mu bilmiyorum şekerimm eşimle konuşacağım lekelenme oluyor dr gitmem gerek diye izin verirse dr gideceğimm
ayrıca parmaklama yönetemini uyguladım bişey değmedi elime kan testi yaptırana kadar ümidim var ama olmazsada üzülmeyeceğimm canımm

ben gittim tatlım 4 haftalık benimkide ve cinsellik yok dedi ben tehlike geçince size söylüycem ama ilk aylarda ve son aylarda kesinlikle yok dedi

canım bende nette okudugum kadarıyla eger erken dogum riskin yoksa ve ilişki sonrası kanaman yoksa bi sakıncası yoktur diobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…