Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm lekelenme ara ara oluyor kesildi gibi bişey eşim izin verirse en kısa zamanda iştende izin alıp gideceğimm canımm

kızlaaar ceylinnn geçen gün rrüyamda ne gördüm biliyormusunuz,efnan gelmiş nete girmiş burda gördüm onu ne garip değilmi yüzünü bile görmediğim insan aklıma takılır oldu,ama her kabeden akşam namazını seryedişimde kendimi orada hissediyorum,sıcak mermerlerinde namaz kılışım geliyor aklıma.rabbimmm diyorum ne olur tekrar kavuştur özlediğiime yani kabene...ve bu sefer ne olur bebeğimle gideyim omzuna alsın eşim onu,ben elinden tutayım,beraber tavaf edelim kabende rabbimm diyorum....ve efnan geliyor aklıma onun kaderi sevindiriyor beni,hem bebeğiyel hem de ramazan ayında orada en çok istediklerimdendi ve ona nasib oldu....inşaallah bizlere de dua eder......BİAN İÇİMDEN GELENLERİ YAZDIM..KUSURA BAKMAYIN KAFANIZI ŞİRİRDİM GELİR GELMEZ.BEN şu yemek işlerine başlayayım artık yavaş yavaş

neyse kızlarrr ben çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorum hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar şimdiden opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…