Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

güle gğle ebrarcım.
ceylinim inşş. iyi sonuçlar çıkar cnmm. haber ver bana cnmm nezaman gidersen siteye giremiyom bazen.
reyanımm sen kabeemi gittin. ne güsell ya allah banada nasip eder inşallah çook istiyorum gitmeyi. annem ölücek uğruna gitmek için ama malesef maddi imkansızlıklardan gidemiyo. param olsa onuda alır giderdim.

kızlar bende geldim sonunda açıldı yaaaaaaaaaaaa delirdim burada figencimmmm yettim sonunda

gülüm haber veririm canım hamiş olmazsamda üzülmeyeceğimm canımm başka hastalık çıkmasında tek derdim o eşimede dr aradım tahlil falan yapmamız lazım dedi diyeceğimm o zaman izin verir usg de bakmamız lazım dedi diyeceğimmm

Selam kızlar benim pc kapanmadan yazıyım doktordan geliyorum keseyi gördüm sonunda ilkinde karından ultrasonla ultrasoncu baktı görünmedi tabi bneim moarlim bozuldu hemen doktorun yanına gittim o da yan odadaki doktorun ultrasonundan vajinal olark baktı ve gördüm gördüm diye benden çoks evindi:)) kistim hala duruyor zararı olmaz dedi 2 hafta sonra yien gel dedi bu arada kesm 1cm haber veriyim dedim.

ayy canımm benimm çook şükür hadi bebiş göründü sonunda gözün aydın cnmm. inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin.

ay tatlımmmm ne güzel darısı evhanla bana :Saruboceq:

ay canım çok sevindim hemde çookkkkkk darısı cuma günü benim başıma inşallah

reyannn senin şu avatarındaki fıstığı yiyesim geliyo nasıl tatlı bişey bu ya
vereyim de ye,aşermeye başladı buda hee :)
evet canım nisanda,zaten kısmen vajinusmustan orda kurtuldum canımahhh ne çok özledim bir bilsen,çok dua ettim orada rabbimm dedim isteyene de istemeyenede nasib et onlar da görsün buranın güzelliğini,bu tadı onlarda tatsın..canım bu işler biraz nasib işi birazda gönül işi,yıllardır o günün hasretiyle yaşadım,elimizde avucumuzda yoktu ama rabbim kolaylık verdi bişekilde,nişanlıyken eşime demiştim,o da söz verdi ilk işimiz umre içn para biriktirmek olsun diye..şükür nasib etti rabbim
reyhancımm rüyan için hayır olsun canımm
rabbim inşş bizlerinde duasını kabul ederrrr
amin canım sağol..bi gelsin o çok sıkıştıracam zaten :)

Amin kızlar inşaallah tek tek yazamıyorum cevap malum pc bozuk teşekkür ederim hepinize darısı sizin başınıza.

oh oh maşaalllah çok sevindik...kucağına almayı da nasib eder inşaallah rabbim

didem cim kız bizde görebilcez mi keselerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

görcezzzzz tatlım inşallah ondan sonra bebeği ne zaman görücez diye başlarız sonra cinsiyeti için kıvranırız aha tekmeledi deriz 9 ayı mutulukla bitiririz inşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…