Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben çıkıyorum bugün yoruldum dinlenicem hoşçakalın.

canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.. sağlıkla birlikte alacağız minik bebişimizi kıucağımıza inşallahhh...

ay tatlımmmm ne güzel darısı evhanla bana :Saruboceq:

görcezzzzz tatlım inşallah ondan sonra bebeği ne zaman görücez diye başlarız sonra cinsiyeti için kıvranırız aha tekmeledi deriz 9 ayı mutulukla bitiririz inşallahhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyy canım ne güzel yazmışın sen yineeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyy evet ya ne güzel heyecanlar bunlar rabbim isteyen herkeslere yaşatsın inşallah

ayyyy kızlar ayağa kalkınca kasıklarım yani rahim bölgem ağrıyo hafiften sanki orda ağırlık varmış gibi didemcim sende de oluyomu bu yaaaaaaaa

dondu site yine ya kötükedihüso evhancığım sorma sabahtan bu yana kıvrandırıyor beni belim kasıklarım oturup kalkarken çok canım acıyo ama olsunnnnn annesi kurban olsun ona yeterki tutunsun istediği kadar acı verebilir içimde olduğunu hissediyorum o sancılarla o bile güzel dimi?

ayyyevet aynı şeyller bende de var tatlım çok garip duygu bende oturamıyorum devamlı yan uzanıyorum oturunca ağrıyo ama dediğin gibi tutunsunda sıkı sıkı gerisi önemli değil tatlım senin yaş kaçtı buarada sormayı unuttum ben

slm kızlar aranıza biraz geç katıldı kusura bakmayın kaçırdığım önemli bi gelişme varmı....:uhm:

kaç zamandır güllaç güllaç dediniz canım istedi valla akşam çıktığımda pastaneye bakayım bariii

25 tatlımmm ssk lıların hamilelikteki haklarını okuyodum çarşamba şu keseyi göreyimde günde 7,5 saatten fazla çalışamazmışım onu gözlerine sokuym patronların çalışma saatlerimi ayarlasınlar

kızlar işlerim cok youndu ancak gelebildim masama.bebişle napıcaz biz bu yoğunlukla.Allahım sağlık sıhhat versin inşallah..benim mesai bitti kacıyorum..opuorum hepinizi.grsrzzzz

selam kızlar ancak yazma fırsatım oldu hem işler yoğun hem patron azarladı internet yok daha diye bide geçmişle boğuşuyordum
kızlar hormonlarım düzenliydi dün çok şükür yani aşırı bi dengesizlik yok dedi doktorum klomen verdi
GÜL canım sende bugün başladın galiba klomene banada bugün başla dedi doktorum cumartesine kadar sabah akşam birer tane pazar günü kullanma pazartesi bana gel dedi
tahmin ediyorumki ultrasondan yumurta varmı diye bakacak herhalde???
sana ne dedi doktorun GÜL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…