Selam kızlar benim pc kapanmadan yazıyım doktordan geliyorum keseyi gördüm sonunda ilkinde karından ultrasonla ultrasoncu baktı görünmedi tabi bneim moarlim bozuldu hemen doktorun yanına gittim o da yan odadaki doktorun ultrasonundan vajinal olark baktı ve gördüm gördüm diye benden çoks evindi:)) kistim hala duruyor zararı olmaz dedi 2 hafta sonra yien gel dedi bu arada kesm 1cm haber veriyim dedim.
ay tatlımmmm ne güzel darısı evhanla bana :Saruboceq:
görcezzzzz tatlım inşallah ondan sonra bebeği ne zaman görücez diye başlarız sonra cinsiyeti için kıvranırız aha tekmeledi deriz 9 ayı mutulukla bitiririz inşallahhhhhhhhhhhhh
ayyyyyyyy canım ne güzel yazmışın sen yineeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyy evet ya ne güzel heyecanlar bunlar rabbim isteyen herkeslere yaşatsın inşallah
dondu site yine ya kötükedihüso evhancığım sorma sabahtan bu yana kıvrandırıyor beni belim kasıklarım oturup kalkarken çok canım acıyo ama olsunnnnn annesi kurban olsun ona yeterki tutunsun istediği kadar acı verebilir içimde olduğunu hissediyorum o sancılarla o bile güzel dimi?
aminnn evhan aminnn....kızlar bende çıkayım,siznle laf ederken yemek kalıyor şu güllacı bari halledeyim
gülüm burdayım şekerimm gidermiyim hiçç sana özelden yazıyordumm canımm
ayyyevet aynı şeyller bende de var tatlım çok garip duygu bende oturamıyorum devamlı yan uzanıyorum oturunca ağrıyo ama dediğin gibi tutunsunda sıkı sıkı gerisi önemli değil tatlım senin yaş kaçtı buarada sormayı unuttum ben
ya kızlar kimin burda olduğu neden gözükmüyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?