Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ohh çükür hormonlar düzelmiş sevindim cnmmm. bende sen gibiyim ptesi gidicem kontrole usg ile bakıcakmış hatta gelemessem dedim olmaz gel kontrol edicem dedi. ama çatlatma verirmi bilmom. benim normaldede yumoşlar büyüyo çatlıyomuş. ama yaşdan dolayı hızlandırmak için vermiş klomeni. senin adet kaçıncı gün cnm ben 3.cü gün başladım. 5 gün içcem. kimine 5.ci gün başlatıyolar. hadi cnm inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız. ne güsel olur...bayram hediyesi hehekaydirigubbakcemile5

ay canım bencede yani çok çalışmamalısın bence gözlerinini içine içine sok görsünlerrrr

kızlar işlerim cok youndu ancak gelebildim masama.bebişle napıcaz biz bu yoğunlukla.Allahım sağlık sıhhat versin inşallah..benim mesai bitti kacıyorum..opuorum hepinizi.grsrzzzz

tamam cannım iyi bakın kendinize olurmu yormamaya çalış kendini bende öptüm çok

ayyyyyy canım ya inşallah hadi bişey yokturda rahatlarsın artık bu sıkıntıdan kurtulursun biran önce

canım benim bugün 5. günüm
ay bende sabırsızlandım vallaha acaba pazartesi ne olacak merak ediyorum şimdiden
sen önceden hiç kullandınmı klomen pazartesi alttanmı usg yapacak acaba?
bende merak ediyorum çatlatma iğnesi verecekmi bakalım

ayy inş canım ikinizde hamiş kalırsınız bayram hediyesi olur valla

nasibimizde varsa olur cnmm. hele bi senden alalım haberide biz önümüzdeki ay bekleyenlerden olcaz.
benim 2 aydır olmuyoduya regli buay öyle ahım şahım çok gelmediya normal geldi hatta bugün 3 cü gün çoook deil. yani gecikmeye göre çok olması gerekmiyomu anlamadım.

emin olun onlar sizden önce biliyorlardır ama işlerine gelmez hiç bir zaman patronlarınn

ben getiririm gelmesede getiririm tatlım şu keseyi görelim görümcem avukat şimdi onu aradım resmi yazıları gönderecek bana bende patronlara vericem gebelik raporumla isterlerse işten çıkarsınlar tazminat olarak girer yani ben yaparım bi şekilde yedirmem hakkımı onlara

valla canım hayırlısı olsun öncelikle yumurtladığında tuttuysa canımm valla bilemem artık şüpheli aylar bunlar canımm hayatta her şey mümkünn en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız inşşşş

cnmm klomen ilk defa kullanıyom. geçen ablama sordum o 4 sene önce dr.u klomen vermiş kullandığı ay hamile kalmış ama düştü tabii. ben klomen içcem diyince söledi ilk kullanımda kaldım dedi. üstelik prolaktini yüksekdi onun lenf bezleri çalışmıyo. o halde klomen işe yaramış. çatlatma yapılmamış direk kalmış. ben alıştım güselim usg yee usg dedimi hemen hazırlanıyom alttan bakması daha iyi. herşeyi net görüyo. üstten sevmiyom yok su iç sıkışş saatlerce bekle. zor.. çatlatma verirsee şansımızzz dahada yükselicek. inşş verir die umut ediyom .

hadi hayırlısı olsun bakalım canımm

kadınların yaşı 30 dan sonra üretkenliği azalmaya başlıyomuş yüzde 25 se normal gebelik şansı 30 yaşından sonra düşüyormuş. ee bende az deilim doktor normal kendi halimize bırakmıyo oyüzden. benden çok aceleci doktor. hemen 1-2 ayda hamile kalcan diyo.

ayy ne güzel işte tatlımm yha biliyon aradım adamı umursamadı bilee yhaa ayy nerde öyle ilgili dr hadi bakem hayırlı haberler verirsin inşşşş

ayy ne güzel işte tatlımm yha biliyon aradım adamı umursamadı bilee yhaa ayy nerde öyle ilgili dr hadi bakem hayırlı haberler verirsin inşşşş

ayy bende şaşırdım ilk defa böle ilgili şefkatlii paraya değer vermeyen doktor buldum bide doçent yani. geçen kontrole gittiğimde hsg filmi çektir ben 3 den sonra yokum ilker hoceye göster dedi neyse çektirdim iker hocaya gittim benim dr. nor bırakmış ben 6 geibi gelicem beklesin die içi rahat etmemiş akşam 6 da geldi baktı sonuca nasıl seviniyo ameliyat güsl geçmiş oh oh kısa zamanda hamile kalcanız diyo. para pul almadı özel odasında bekletiyo fln. insaflıymış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…