Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben kaçar kızlar belimden artık oturamıyorum eve gidip yatıym hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan

gülüm konuştumm izin verdi canım anlattım leke geldiğini söyledim ve dr aradığımı oda izin verdi ama rahatsızlanmama canı sıkıldı ilk izin günümde gideceğimm canımm

gülüm konuştumm izin verdi canım anlattım leke geldiğini söyledim ve dr aradığımı oda izin verdi ama rahatsızlanmama canı sıkıldı ilk izin günümde gideceğimm canımm

yaa sevindim cnmm ee okadar zalim biri değildir ya rahatsızsın sonuçda.anlıycaktır.
ee ilk izin güünün ne zamankii.

valla canım yarın ve perşembe günü testi tekrarlayacağım baktım olmuyor cuma gününe izin isteyeceğimm canım gidip muayene olacağımm
zalim değil kıss kendinden habersiz yaparsam kızarrr o yüzdenn

valla canım yarın ve perşembe günü testi tekrarlayacağım baktım olmuyor cuma gününe izin isteyeceğimm canım gidip muayene olacağımm
zalim değil kıss kendinden habersiz yaparsam kızarrr o yüzdenn

ee nede olsa evin erkeki onlarr küçüğü büyüğü hepsi aynı illa danışılcak izin alıncak genleri erkek evin direğiii

nasıl gidiyo hamilelik cnmm. ağzının tadı bozulmaya başladı galiba artık. çok kötü oluyo tiksinti ağız bozukluğu. benim öğürmem olmazdı ama tiksinti olurdu.

cnmm yine bana gönül diyon kısssss izmir güzelii insan hemşerisini unuturmu aşkolsun yaabayanssulusmile

ayyyyy canım bende anlamadım ya gül yazıcağıma gönül diyorum gönül diye bi arkadaş vardı o anıyo herhalde beni arada ayyyyyy çok pardon ya gerçekten kusura bakma olurmu hayatım

ayyyyy canım bende anlamadım ya gül yazıcağıma gönül diyorum gönül diye bi arkadaş vardı o anıyo herhalde beni arada ayyyyyy çok pardon ya gerçekten kusura bakma olurmu hayatım

önemli diiil şekerim şakasına yazdım bilom karıştırdığını. nasıl izmir serinmi bugün.. ayy çook özledimyaa memleketimi. yiğenimi. :gitme:

önemli diiil şekerim şakasına yazdım bilom karıştırdığını. nasıl izmir serinmi bugün.. ayy çook özledimyaa memleketimi. yiğenimi. :gitme:

ay canım serin 2 gündür ALLAHTAN izmirde seni özledi tatlımmmmmmmmmmmmmm ay benim midem çok yanıyo bugün yaaaaaaaaaaaaa deli gibi yanıyo nasıl geçicek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ay canım serin 2 gündür ALLAHTAN izmirde seni özledi tatlımmmmmmmmmmmmmm ay benim midem çok yanıyo bugün yaaaaaaaaaaaaa deli gibi yanıyo nasıl geçicek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cnm genelde mide şikayeti olan gebelere renni mide ilacı veriyolar. ama doktora sormak lazım önce. bol tuzlu ye kuru kuru ekmek ye. ekmek mide asidini alıyormuş. yani ekmeği sert tarafını sade ye. bol bol cnm.baharat acı şeyler yeme

dr verdi bana renie şurubu istediğin kadar içebilirsin bi zararı yok dedi olmadı içeyim yemeğe az baharat koymuştum ondan mı oldu dicem ama sabah başladı neyse içeyim olmadı canım saol ya tavsiyelerin için

bişi diil şekerim olur bu dönemler az az yicen sık yicen baharat acı ekşi asitli yemicen. çok rahatsız olursan iç renniden cnm. az çok bende 4,5 ay hamile kaldım biliyom neler çektiğinizi.oğluşum benii bırakmasaydı şimdi 3 yaşında olcaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…