canım valla bende ne yapıp edip eşimi ikna etmem lazımm hatta ben gideyim konuşayımmm
gülüm konuştumm izin verdi canım anlattım leke geldiğini söyledim ve dr aradığımı oda izin verdi ama rahatsızlanmama canı sıkıldı ilk izin günümde gideceğimm canımm
burdayım gönülcüm burdayımmmmmmmmmmmmmmm
valla canım yarın ve perşembe günü testi tekrarlayacağım baktım olmuyor cuma gününe izin isteyeceğimm canım gidip muayene olacağımm
zalim değil kıss kendinden habersiz yaparsam kızarrr o yüzdenn
cnmm yine bana gönül diyon kısssss izmir güzelii insan hemşerisini unuturmu aşkolsun yaabayanssulusmile
ayyyyy canım bende anlamadım ya gül yazıcağıma gönül diyorum gönül diye bi arkadaş vardı o anıyo herhalde beni arada ayyyyyy çok pardon ya gerçekten kusura bakma olurmu hayatım
önemli diiil şekerim şakasına yazdım bilom karıştırdığını. nasıl izmir serinmi bugün.. ayy çook özledimyaa memleketimi. yiğenimi. :gitme:
ay canım serin 2 gündür ALLAHTAN izmirde seni özledi tatlımmmmmmmmmmmmmm ay benim midem çok yanıyo bugün yaaaaaaaaaaaaa deli gibi yanıyo nasıl geçicek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cnm genelde mide şikayeti olan gebelere renni mide ilacı veriyolar. ama doktora sormak lazım önce. bol tuzlu ye kuru kuru ekmek ye. ekmek mide asidini alıyormuş. yani ekmeği sert tarafını sade ye. bol bol cnm.baharat acı şeyler yeme
dr verdi bana renie şurubu istediğin kadar içebilirsin bi zararı yok dedi olmadı içeyim yemeğe az baharat koymuştum ondan mı oldu dicem ama sabah başladı neyse içeyim olmadı canım saol ya tavsiyelerin için
yettim şekerimmm kıss varya benim ağzımın tadıda değişti yha tuhaf bişey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?