tabi cnmm oda allah korusun ayrı bir hastalık. ameliyat öncesi bende olmuş göbekden 1 seferlik iğne yediydim. ölçmesi lazımdı. bence başka dr. git. adetini bekle ondan snra git. özeller son aşamada yapıyo tahlil fln. ilgilenmiyo para tuzağı.
sendemii gurbete gittin. ben gibi cnmmm bu aralar çooook özledim memleketimi ondan çook duygusalım bayramda nasip olursa gitcem.izmire
canım kepeklim 30 lira verdim ssk ile anlaşmaları yoktu
ayy kıslar çok heyecanlıyım yhaa inş sonuç iyi olur hamiş değilsemde rahatsızlığım falan olmaz yhaa
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
bende ösledimmmmmmmmmmmmm ve bayram sonrası bende gidiyoummm memleketeee yaşasınnnnnnnnnn
günaydın güzeller güzeli anneler ve anne adayları. nasılsınız? varmı yeni hamiş haberlerimiz?
ceylinimm inşşşş haırlı haberler olur cnm leke devammı sende.
keremre cimm sen çok istiyosan başka hast. git 1 senedir olmuyo de bende ilk gittim 9 ay olmuyo dedim 1 sene dolsun dedilr 3-5 gün snra gittim 1 senedir olmuyo dedim şansıma hoca varmış inceledi neler neler çıktı bende.. şükür hallettik.[/QUOdiğer hamileliklerimde gittiğim dr var o iyi bi doktor adetin 3. günü testlerimi yapayım ondan sonra ona gidicem inş aslında doğru bildiğinden şaşmıcan
hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız canımkıslar gittim geldim sonucu 1 saat sonra telefondan öğrenebilirim arayıp öğreneceğim
hayırlısı olsun bakalım
aman üzülme canım bidahakine başka doktora git ya ne biçim doktor insan bi kan laır smear alır en azından bunlar rutin bakılması gereken şeyler benim doktorum 6 ayda bir smear alır bendendoktora dedimki nisan ayından beri korunmuyoruz ama olmuyor onun için geldim dedim bana daha erken diyor sanki zamanını o belirlicek sonra altan baktı bişey yok dedi sadece rahim duvarı kalınlaşmış o da adet olcan heralde ondandır dedi daha adetime var dedim olsun dedi hiç bişey yazmadı çıktım geldim
sana ne için klomen vermişti doktorkızlar ben geldim işim çıktı bi süre cevap veremedim
mehtapcım ewet ben 3 defa klomen kullandım o yüzden bilgim var canım
günaydın güzeller güzeli anneler ve anne adayları. nasılsınız? varmı yeni hamiş haberlerimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?