Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım kepeklim 30 lira verdim ssk ile anlaşmaları yoktu
ayy kıslar çok heyecanlıyım yhaa inş sonuç iyi olur hamiş değilsemde rahatsızlığım falan olmaz yhaa

yaa illaki yalanmı söylicez anlamadımki ben istiyorum arkadaş sanane zamanında demi özele gittim ilgilensinler diye ama ne horman ne başka bişey istemedi.ben biraz ısrar edince çok istiyosan adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi

evlenince geldik işte buralara ben kurban bayramı gidicem inş

kızlar ben geldim işim çıktı bi süre cevap veremedim
mehtapcım ewet ben 3 defa klomen kullandım o yüzden bilgim var canım

günaydın güzeller güzeli anneler ve anne adayları. nasılsınız? varmı yeni hamiş haberlerimiz?

hiç adam akıllı reklam almazlar mı şu siteye yaa.bi göğüs koyarlar.ramazan ramazan yiyecek koyarlar.halbuki reklemında yiyecekle alakası yok.
işlerini fikirsiz yapan insanlara sinir olurum.

bende ösledimmmmmmmmmmmmm ve bayram sonrası bende gidiyoummm memleketeee yaşasınnnnnnnnnn

aksilik bizim bebek çalışma haftamıza gircek yaaa tatill. gitmesem bidaha gidemem. nsip artık.
ebrarcımm klomen 3 kere kullandın faydası olmadı demek haaa. bak bende şüpeye düştüm şimdi.

ceylinimm inşşşş haırlı haberler olur cnm leke devammı sende.

keremre cimm sen çok istiyosan başka hast. git 1 senedir olmuyo de bende ilk gittim 9 ay olmuyo dedim 1 sene dolsun dedilr 3-5 gün snra gittim 1 senedir olmuyo dedim şansıma hoca varmış inceledi neler neler çıktı bende.. şükür hallettik.

kıslar gittim geldim sonucu 1 saat sonra telefondan öğrenebilirim arayıp öğreneceğim
hayırlısı olsun bakalım
hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız canım
aman üzülme canım bidahakine başka doktora git ya ne biçim doktor insan bi kan laır smear alır en azından bunlar rutin bakılması gereken şeyler benim doktorum 6 ayda bir smear alır benden
sen kendine adam akıllı bi doktor bul canım
ha bide rahim evet adete yakın kalınlaşıyor bebek olacağı zamanda kalın oluyor tutunması için zaten hamile olsakta olmasakta rahim kendini her ay olasık bi gebeliğe hazırlıyor canım

kızlar ben geldim işim çıktı bi süre cevap veremedim
mehtapcım ewet ben 3 defa klomen kullandım o yüzden bilgim var canım
sana ne için klomen vermişti doktor
benim önce östrojen hormonum çok yüksekti ama adetin 2. günü okadar abartılacak bi şekilde yüksek çıkmadı glukofen verecekti ama önce klomen ile deneyelim yumurtlamayı dedi

günaydın güzeller güzeli anneler ve anne adayları. nasılsınız? varmı yeni hamiş haberlerimiz?

hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor yoktun çoktandır

yok gülüm 1.ay tutmadı ama 2. ay hamile kaldım faydası oldu tabi ki ama bildiğin üzere yaşamadı bebişim ya bişey söylim mi ben bi yerde okumuştum klomen rahim duvarını inceltiyor ve bebeğin tutunması zorlaşıyormuş diye haa ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…