sen en kısa zamanda git doktora görün canım sekreterlere gelince onların çoğu öyle kendilerini nedense kaf dağında sanıyorlar ben develttekilerle azmı kavga edip çıktım adım çakacaktı vallaha neredeyse kaydirigubbakcemile3Kızlar ya şimdi dr aradım sekreter ameliyatta dedi birde düşük yaptıysan gelmen gerekiyor belki içerde parça kalmıştır filan dedi iyice kafam karıştı ayrıca sekreterede sinir oldum çocuk azarlar gibi ayarlıyor :s
hoşgeldin canım bence sen hemen test yapay ablalarim cok heyecanliyim. siz benden tecrübelisinizdir diye sorayim bi dedim.
normalde adetimden 1 hafta önce gögüslerim hassaslasirdi ama adet günüme yaklastikca azalirdi bu agri. sivilcelerim cikardi ve sadece adetimin ilk günü cok agri cekerdim.
bu ay hersey farkli. bugün adet günüm aslinda ama birsey yok. 4gündür ara ara sanki adetim olacakmis gibi bi agri saplaniyor. tam adet oldum derken geciyo ve sivilcemde cikmadi hic. acaba hamilemiyim ki? ne zaman test yapabilirim?
canım hemen kötü düşünme yumurta çatlayıncada kan geliyor bazı kadınlarda ayrıca tutmuşsa bebişin yerleşme kanamasıda ola bilir inşallah öyledir canımselam arkadaslarbırsey soracagım yardımcı olablırmısınız?
son adet tarıhım 5 agustos normal sartlarda 26 gunde bır adet oluyorum.
adetımın 3. gunu 5 gun klomen kullandım ve 19. gunu çatlatma iğnesı oldum fakat iğneyı oldugum geceden ıtıbaren 3 gundur ara ara kanamma oldu dıyorum kı bır oncekı adetten kalma çatlamamıs bos bır yumurtam vardı o kanama yapmıs olabılırmı
eger tutmadıysa bır ay yıne sıl bastan baslıycazmafoldumben
kızzz ne duruyorsun test yapsanakızlar bugün kırmızıların gelmesi lazım, göğüs şişmesi dışında bütün belirtileri var ama gelmezse eğer yarın sabah test yapayım mı ne dersiniz. yine tek çizgi görmek istemiyorumm. kafama takmasaydım daha iiydi ama günüm geldi napiim.illaki aklıma geliyo. her ay başa dönmekten sıkıldımm
çatlatma iğnesini neye dayanarak yapıyorlar ben yapıp yapmayacağını hiç bilmiyorum vallahamehtapcım doktorun sana çatlatma iğnesi yaparsak çoğul gebelik olabilir die ne dicenn istermisin böle bişi. ben sterim dicem. iğneyle çoğul şansı artıyomuş.
hamilelerde tabi adet olmaz progestan kullanımıda ama normal kadında adet düzenliyo ve hamilelik oldumu düşmesini engelliyo cnm.
ayyy ne iyi olurdu yaa,karadenizi çok merak ediyorum,düşüncem de var haniHOŞGELDİN CANIMM..
Trabzona gelen burası çok esiyor.. camları açamıyorum valla...
tatlım ben aynı sancılarla devam dün bi gardrop boşalttım belimin ağrısından toplayamadım hepsini dolaba tıktım duruyo çok pimpirikliydim ama şimdi pis oldummm sempatiksalakcinni. ağrılarının geçmesine sevindim tatlım avatarındaki bebişe bol bol bakıyorum benimkide ona benzesin diye anammm ya çok tatlı opuyorumnanaktan
ama gülcüm ben regl olmamak için kullanmıştım onu... ay salak kafam şimdi anladım kutu bitince regl oluyon sonra tekrar başlıyon ay ya kafam durdu aptallaştım kafamçokkarıştı
ayyy ne iyi olurdu yaa,karadenizi çok merak ediyorum,düşüncem de var hani
önümüzdeki senelere inşaallah
aman dikkat et canım,yonyaca çok üzüldüm bak düşük yapmış,mazallah sen dikkat et,yarın adet günüm bakalım ne olacak.bak canım bak bend e bakıyom onun gibi olmasını çok isterim bebişimin,demi nasıl da şeker,orucu bozup yiyiverecen şunu kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaa yanlış yönlendirme oluyo cnm böle oldumu karşıdakinin aklı iyce karışıyo. emin olmadan bazı şeyleri sölememk lazım. ben genelde yaşadığım için burdaki sorunların hepsini rahatlıkla yorum yapabiliyorum şekerimm. olsun hamişliğine verelimmm kafanda dağılır herşeyinn dağılır.
anadolu sağlık merkezi olarak da geçiyo. ama sigorta geçmiyo orda ya da geçse de çok düşük bi miktar .bazı özel sigortalar geçerli. onun dışında çok fiyatlı olduğunu biliyorum:gitme:
inşaallah inşaallahhhh...aynen canım ya tam yemelik. inşallah tatlım gelir bebişin en kısa zamanda merakla bekliyorum haberlerini
pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz kızlar 3. yılı deviriyoz :asigim:
didem abla sen hamilesinya e tabiki belirtileride bilirsin bir kac tanesini sayarmisin?
oh oh maşaallah RABBİM sevgi saygı huzur muttlulukla nice hayırlı seneler nasib etsin beraber....
kızlar ben geldim iyiki bi kaç bişey aldım biraz yüklendim ALLAHTAN evim yakın markete ama ağır kaldırmayayım diye iki poşete böldüm offf hemen uzandım eeee ne var ne yok
amin tatlım hepimize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?