Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sen en kısa zamanda git doktora görün canım sekreterlere gelince onların çoğu öyle kendilerini nedense kaf dağında sanıyorlar ben develttekilerle azmı kavga edip çıktım adım çakacaktı vallaha neredeyse kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım bence sen hemen test yap
canım hemen kötü düşünme yumurta çatlayıncada kan geliyor bazı kadınlarda ayrıca tutmuşsa bebişin yerleşme kanamasıda ola bilir inşallah öyledir canım
kızzz ne duruyorsun test yapsana
ay inşallah güzel haberlerini alırız canım

mehtapcım doktorun sana çatlatma iğnesi yaparsak çoğul gebelik olabilir die ne dicenn istermisin böle bişi. ben sterim dicem. iğneyle çoğul şansı artıyomuş.
çatlatma iğnesini neye dayanarak yapıyorlar ben yapıp yapmayacağını hiç bilmiyorum vallaha
ben var ya çocukluğumdan beri ikizlere bayılıyorum ama tek yumurta ikizlerine bizim öyle olursa iki ayrı yumurtadan olur herhalde olsun güzel bişedir muhakkak ama bu zamanda bu maddi şartlarda bence türkiyede bir çocuk yeter büyütmesi eğitimi herşey masraf oluyor ben bu tür şeylere alışkın değilim almanyada devlet hep destekliyor çocuk parası veriyor kreş ve okul masrafsız oluyor burada zor vallaha
ama herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olsun tabiki

hamilelerde tabi adet olmaz progestan kullanımıda ama normal kadında adet düzenliyo ve hamilelik oldumu düşmesini engelliyo cnm.

ama gülcüm ben regl olmamak için kullanmıştım onu... ay salak kafam şimdi anladım kutu bitince regl oluyon sonra tekrar başlıyon ay ya kafam durdu aptallaştım kafamçokkarıştı

HOŞGELDİN CANIMM..
Trabzona gelen burası çok esiyor.. camları açamıyorum valla...
ayyy ne iyi olurdu yaa,karadenizi çok merak ediyorum,düşüncem de var hani
önümüzdeki senelere inşaallah

aman dikkat et canım,yonyaca çok üzüldüm bak düşük yapmış,mazallah sen dikkat et,yarın adet günüm bakalım ne olacak.bak canım bak bend e bakıyom onun gibi olmasını çok isterim bebişimin,demi nasıl da şeker,orucu bozup yiyiverecen şunu kaydirigubbakcemile3

ama gülcüm ben regl olmamak için kullanmıştım onu... ay salak kafam şimdi anladım kutu bitince regl oluyon sonra tekrar başlıyon ay ya kafam durdu aptallaştım kafamçokkarıştı

yaaaaaaaaa yanlış yönlendirme oluyo cnm böle oldumu karşıdakinin aklı iyce karışıyo. emin olmadan bazı şeyleri sölememk lazım. ben genelde yaşadığım için burdaki sorunların hepsini rahatlıkla yorum yapabiliyorum şekerimm. olsun hamişliğine verelimmm kafanda dağılır herşeyinn dağılır.

teşekkür ederimm mehtap, ama o kadar çok tek çizgi gördümki her ay iki tane diyebilirim. ama dayanamıcam galiba.yarın sabaha kadar olmazsam yarın sabah yapıcamfisfisfis

aynen canım ya tam yemelik. inşallah tatlım gelir bebişin en kısa zamanda merakla bekliyorum haberlerini

ay ne bilim dr bana reglim geciksin diye vermişti kafsm ona kaydı tamamen bilmiyorumkismile:kedi: ay ya kusura bakmayın valla moralim bozuldu :kedi:

anadolu sağlık merkezi olarak da geçiyo. ama sigorta geçmiyo orda ya da geçse de çok düşük bi miktar .bazı özel sigortalar geçerli. onun dışında çok fiyatlı olduğunu biliyorum:gitme:

onların özel sigortası vardı sanırım ve neredeyse hiç para vermemişlerdi

kızlar pek sesiniz çıkmıyor bugün hayır olsun,neyse benim vakit geldi size iyi muhabbetler,anneler bebişlere iyi bakın haa

kızlar ben geldim iyiki bi kaç bişey aldım biraz yüklendim ALLAHTAN evim yakın markete ama ağır kaldırmayayım diye iki poşete böldüm offf hemen uzandım eeee ne var ne yok

didem abla sen hamilesinya e tabiki belirtileride bilirsin bir kac tanesini sayarmisin?

ama gülüm herkezde değişiyo sayayım yinede göğüslerim şişti uçları kaşınıyor özellikle sol kasığımda acayip bi sancı ara ara giriyor belim ağrıyor beyaz bi akıntım oldu günlerce süt kesiği gibi ve en önemlisi insanın içine doğuyo acaba derken bile hamileyim hissediyorum diyorsun içinden ben dayanamadım reglim den 2 gün önce kan tahlili yaptırdım ve çıktı garip bi şekilde hissediyorsun ve inanıyorsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…