Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcim kızz öyle deme be
bak şimdi yakın olsaydık bizde akşam misafirlere kebap yapmayı düşünüyorduk
ayy sende gelirdin canım yaa

didemcim kızz öyle deme be
bak şimdi yakın olsaydık bizde akşam misafirlere kebap yapmayı düşünüyorduk
ayy sende gelirdin canım yaa

ay vallamı kızzzzz kebap bende yapıyom ama közde pişmiş gibi olmuyor fırında pişiriyorum patlıcan kebabıyla simit kebabı nı ayyyy benim canım oraları istedi be

gel didemcim gell başım gözüm üstüne kaydirigubbakcemile3hemen nasıl şive yaptım bende
walla tam karar vermedik ama kebap düşünüyoruz mangalda tabi ki
tatlımda hazır kız nolurdu yakın olsan be boğazımda kalır şimdi senin canın çekiyorken

yok be tatlım ye afiyet olsun inşallah bi gün birliktede yeriz akşam ben bi kebapçıya kapak atarım sen merak etme.. keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu

evhanım sen bugün mü gidiyordun dr ayy inş.güzel haberlerle gelirsin canım

evet canımbugün gidicem inşallah canım inşallah güzel haberlerle gelirim tatlım dua et ne olur keseyi ve bebği göreyim

günaydinlarrr. evhan abla dün kizdin bugün bende niyetliyim :)
canım günaydın dün benmi kızdım aaaaaa niye kızdım ki ben kızmam be tatlımmmmmmm

ayyy tatlım valla beni bile heyecan bastı kalp atışlarını duyabilirmisin acaba bilmiyorumkismile

yok be canım duymam zannetmiyom kalp atışlarını keseyi içinde bebişi bi görsem biraz rahatlayacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…