Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm walla ben adetin 5.günü başlayıp 5 gün içiyordum 10.gün kontrole gidiyordum yumoşlar istenilen boyutlara gelmiş oluyordu genelde ve devam etmiyordum ondan sonra 14.gün falan çatlıyordu
zaten geçen ayda biliyon 14.gün çatlatma iğnesi vurulmuştum

kızlar ben çıkıyorum dua edin olurmu bana öptüm çok hepinizi ALLAHA emanet olun

hadii güle güle inşş bebişini görürsün cnmm dua ediyoz merak etme

ebrarcım tekrar sordum cnmm oku aşağıda.ceylinim evt gitti şükür işde yokya sıkılıyom onun yanında oturmaya..

ya benimde senin gibi olucaktı cnmm tatil girdi araya ondan doktora gittiğimde ben adetin 11 ci günü olmuş olcak. herhalde 14.cü gününe çatlar benimde. ağrım çook herhalde büyüyolar. kasıklarım çook fena akşam sağım çok ağrıdı.ben isticem zaten çatlatma iğnesini dr. vermesse. hızlandırmak istiyom iyce.

ebrar abla biz 6aydir korunmuyoruz ama daha öyle gün hesapliyarak falan ilk denememiz. bakalim hayirlisi olsun. cok acele etmiyorum bence erken daha ama esim benden cok istiyo. ben 21 o 3 ay sonra 25ine girecek gec oluyo falan diyo. neyse dedigim gibi hayirlisi olsun

gülüm valla çatlatma iğnesi gerçekten iyi ben 2 defa yaptım 1.de oldu zaten geçen ay prolaktin yüzünden olmadı ama klomen ve çatlamanın bazı yan etkileri var vücuduna çok fazla hormon alıyorsun bunlarla ve kilo aldırıyor canım

sumrucum walla iyi düşünüyorsun gülüm bizim gibi illa olsun deyipte stres yaparsan hiç olmuyor zaten
bırak kendi haline inş. hayırlısıyla olur

hoşgeldin öncelikle cnmm 6 aydır olmuyosa dr. git bence. artık herkesde herşey çıkabiliyoo git kontrollerini ol bence. sana abla tavsiyesii senden 12 yaş büyük olarak diyorum

bilgim yok ama dogal denense daha iyi degilmi? klomendir catlama ignesidir hep hormon hormon bence zararlidir ya. biraz sabirla olmaz mi?

gülüm bırak kasıkların ağrısın kızz yumoşlar büyüyor işte ne güzel
ayy benimde dün sağ kasığımda ağrı wardı benimde yumoşlar oluyor ama çok büyüyeceklerini sanmıyorum

cmm zaten hamile kalınca alıncak kiloo ister istemez. yeterki bebiş osun kiloya razıyım diyetle zayıflarım ben. ozaman istiyeyim çatlatmayı ikiz üçüz ne tutarsa artıkımm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: kreş kurarım hahaa:roflol:

sumrucum sabır bebek işinde pek işe yaramıyor en ufak belirtide heyecanlanım umutlanıyorsun canımm bakalım bizde başlayacağız çalışmalara hayırlısı olsun artık

ama abla ben cok üstüne düsmedim ki. yumurtlama günleri falan esim fazla anlamiyordu bende demiyordum zaten erken diye. simdi istiyorum bende. biraz sorunlarimiz vardi onlari atlattik simdi icim rahat. herseyi bi güzel anlattim bilgilendirdim esimi. ilk kez gün sayarak hesapliyarak denedik. önceleri tam hamile kalabileegim günlerde canim istemiyo, yorgunum, hastayim falan diye gecistiriyordum

bilgim yok ama dogal denense daha iyi degilmi? klomendir catlama ignesidir hep hormon hormon bence zararlidir ya. biraz sabirla olmaz mi?

cnm uzakdan davul sesi çoook hoş gelirr. sanada hoş geliyo.... sen bekle sabırla olur inşallah insan mecbur kaldımı klomende kullanıyo başkada. doktor ihtiyaç duymasa vermez zaten kafamıza göre kullanmıyoz şekerim

ömrün uzun olsun gülümmm
kıslar benimde kasıklarım ağrıyor acaba benimde mi yumoşlar büyüyor canımm

sumrucum doğru diyorsun hepsi hormon ama ben pko luyum ve benim yumurtalar kendiliğinden çok iyi gelişmiyor ben o yüzden klomen kullandım çatlatma iğneside bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyor

ayy gül alemsin kız güldürdün beni walla rabbimde seni güldürsün:roflol::roflol:bizimkiler olsun onları da sana göndeririz artık

hmm anladim. ya ablam beni yanlis anlamayin, benim cok fazla bilgim yok sizler daha tecrübelisiniz tabi yaptiginiz seyi daha iyi biliyorsunuz merak iste. yanlis birsey dersem kusuruma bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…