Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

dün aciktim diye yazdim sende oruc degilmisin lmaz: dedin bende kendimi kötü hissettim niyetlendim. bak simdi sevabin yarisi sana yazilir

inşallah görürüsün tatlım inşallah ay hemen haber ver

dün aciktim diye yazdim sende oruc degilmisin lmaz: dedin bende kendimi kötü hissettim niyetlendim. bak simdi sevabin yarisi sana yazilir

ayyyyy canım eminmisin benim dediğime ben demem öyle ama karıştırıyo olmayasın canım benim

inşallah görürüsün tatlım inşallah ay hemen haber ver

veririm canım gelir gelmez haberi merak etme sen kuzum

bilmem oladabilir. ama olsun kim dediyse iyi oldu iste.
kizlar kim kac yasinda, kac yildir evli, kac aydir cocuk istiyo bir kisa yaabilirmisiniz? ben pek bilmiyorumda yeniyim ya

stres varmı tatlım heyecan ne durumdasın

ay olmazmı canım çok heyecanlıyım bitanem çokkkkkkkkkkkkkk

bilmem oladabilir. ama olsun kim dediyse iyi oldu iste.
kizlar kim kac yasinda, kac yildir evli, kac aydir cocuk istiyo bir kisa yaabilirmisiniz? ben pek bilmiyorumda yeniyim ya

canım ben 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım sen peki???

tabii. ben 21 yasimdayim. aslen afyonluyum almanyada yasiyorum. 2yildir evliyim. esimin ailesi ardahanli ama 22 yildir afyondalar, esimde afyonda büyümüs. 1 yildir almanyada. baska???... valla siz sorun ben cevaplayim

sumrucum bende 13 aylık evliyim 27 yaşındayım
5 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce bi düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz
sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun peki

selam kızlarrr nabersiniz.. patron sabah baskın yaptı yeni gitti. saat 3 e kadar bişi olmazsa gelmicek ohhh rahatımm.

sumrucum bende 13 aylık evliyim 27 yaşındayım
5 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce bi düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz
sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun peki

ebrarcım cnm bişi sorcamm klomen içmeyi bitirdikden snramı çatlıyo yumoşlar yoksa içerkenmi cnmm benim bugün 4.cü günüm içeli. daha 4 gün daha içicem merak ettim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…