Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ömrün uzun olsun gülümmm
kıslar benimde kasıklarım ağrıyor acaba benimde mi yumoşlar büyüyor canımm

saol şekeriimm dayanamıyom napimmm böle konuştularmı..
keyfimizden içiyoz sankii. biz bilmiyoz sabretmesini.. neysee

cnmm inşallah büyüyodur tahmini adetin 10 cu günü başlıyo zaten normalde ağrılar inşş. cnm senide onun ağrısıdır.

sumrucum ben 22 yaşındayım canım bana istersen abla deme kendimi yaşlı hissediyorum canımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceylinim olabilir gülüm benim bugün adetimin 10. günü dünden beri kasığımda ağrı var canım senin adetin benden önceydi bence ve hatta seninkiler çatlıyor bile olabilir

canım benim dengem şaştı 2doğru bu gün 10 . günü ama reglim bitti ama ağrım geçmedi biliyorsun inşşş onun ağrısıdır valla hemen çalışmalara başlarımmmmmm

hayrola şekerimmm handan gitti sesin kesildii bi omu var cnm konuşcağın. aşkolsunn küstümm. ebn geldim hiççç konuşmuyon:umursamaz:senağlama

yok be gülüm hoşgeldin patronum baskı yaptı evhana da zorla yazdım son yazıyı iki dak kafasını çevirdi yazdım alel acele
geldim şimdi rahatımmm eee nasılsın canım opuyorumnanaktana.s.

heyecandan yanlış yazmışım hep kelimeleri bana küstüm demeyin ay bi fena oluyom

Son düzenleme:
ben çok rahatım o zaman zaten şimdi kimseciler yok patronda geldiğinde kendi odasına geçer benim pc ye pek bakmazz

ceylinim ben 26 günde bir oluyorum zaten bende 18 inde oldun aramızda birgün var desene
bana göre en çok çalışmamız gereken dönem pazartesinden itibaren başlıyor :kedi:çünkü şimdi yumoşlar büyüyorsa pazartesi salı falanda çatlaraklinialirimsmile

aynen ceylin. o konuda bende pek rahatim. patron karsimda oturuyor. ben böyle yazinca beni takir takir calisiyo saniyor :)

ne kadar ayıp patronumu kandırıyosun sumru aklinialirimsmile

kızlar hepiniz çatlatıyonuz ay inşallah tutar bu ay hepinizinki valla toplu doğum yaparız ondan sonra inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile5

haklısın ebrarcım çalışmalara başlamak lazım ben bu gün başlarım artıkın

valla sumrucum zaten bizimkiler akşama kadar kimsecikler yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…