Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar mısafır gelecek bana ansızın cıkabılırım topıkten darılmayın tamammı cektı gıttı dıye.........heran kapım calabılırde:))))

kuzummmmm bak ben şu avatarındakini yemeden git test yaptır bak yerim yoksa

aaa vermem onu kimseciklere o menim olcaaak laelaelaelaelae
senin de oldu mu ağrın adet gününde canım hamişken
ya test yapıp da negatif çıkmasından endişeliyim,bugünde bekleyim ben yine

acaba benimde öyle olabilirmi diye şüpheye düştüm,çünkü sadece adet olduğum gün ağrısını çekerim önceden başlamaz ağrılarım.bu sefer üç gündür sürüyor hayırlısı

canım bende çektim aynı ağrıları benimde regl günü lekelenmem oldu ve hala çekiyorum aynı ağrıları 6 gün geçti regl olmam gereken günün üzerinden sen bi tahlil yaptır yarın opuyorumnanaktan

acaba benimde öyle olabilirmi diye şüpheye düştüm,çünkü sadece adet olduğum gün ağrısını çekerim önceden başlamaz ağrılarım.bu sefer üç gündür sürüyor hayırlısı

canım ben hamıleymısım hıcbı teste cıkmadı adetten bırgun once kan testım bıle sıfır cıktı dusun yanı.adet gunumde pembe bı leke geldı hah dedım oluyorum ama bıdaha gelen gıden olmadı meger yerleşmöe kanaması gıbı bıseymıs........inşallah bebiş vardır allahım ısteyen herkeze aratmasın versın bebiş

hoşgeldin canım kız hadi git bi test yapsana
dikkat ettinmi önceki aylardan daha değişik belirtilerin varmı yada başka ne değişiklilklerin var

yapmam ya banane hayal kırıklığı kötü oluyo :umursamaz:
ya açıkçası bu ay biraz faarklı gerçekten,yumurtlama günlerimde de hiç belirti yoktu o şeffaf sıvı hep gelirdi bu ay hiç belirti görmedim,acaba yumurtlamadım da ben mi kendimi kandırıyom yaa ağlıcam şimdiiii mafoldumben mafoldumben

göğüslerimin şişliği ve acıması hiç dinmedi bir haftadır,bide ağrıların uzun sürmesi işte,BİLMİYOM Kİ YAAAA
YA ADET OLURSAM BUGÜN ÇOK CANIM SIKILIIIIIR mafoldumben mafoldumben

kıslarrrrrrrrrrr ben biraz uyuyup geliyom mutfakta yatak hazırlanmış bana gidemde sefasını sürem azcık uyuyam

işte ondan da korkuyom,ayyy inşaallah yaaa

6 gün mü geçmiş cnm yaaa daha ne bekliosun hadi ver miüjdeli haberi......

yok tatlım reyanın değil benim 6 gün geçti onu sölüyom hala aynı ağrılar devam ediyo. rahim genişlediği için oluyomuş sanırım bu sancılar ben biliyom zati hamiş olduğumu

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bekleyin beni gelcemmmmmmmmmmmmm

esra evhan mehtap elf ayyyyyyyy sıkıntı bastı beni yaaaa.....niye kimsenin sesi soluğu çıkmıyooooooooooooooooo puffffffff

esra evhan mehtap elf ayyyyyyyy sıkıntı bastı beni yaaaa.....niye kimsenin sesi soluğu çıkmıyooooooooooooooooo puffffffff

ne oldu tatlım yaaaaaaaaaaaaaaa bence bi test al yap böyle heyecanlancağına üzülceğine varsa çıkar ozamanda çok mutlu olursun bide bunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…