merhaba hanımlaaar bend egeldim nasılsınız,gece yazdklarıma cevap yazan olmamış hiç
kuzummmmm bak ben şu avatarındakini yemeden git test yaptır bak yerim yoksa
acaba benimde öyle olabilirmi diye şüpheye düştüm,çünkü sadece adet olduğum gün ağrısını çekerim önceden başlamaz ağrılarım.bu sefer üç gündür sürüyor hayırlısı
acaba benimde öyle olabilirmi diye şüpheye düştüm,çünkü sadece adet olduğum gün ağrısını çekerim önceden başlamaz ağrılarım.bu sefer üç gündür sürüyor hayırlısı
aaa vermem onu kimseciklere o menim olcaaak laelaelaelaelae
senin de oldu mu ağrın adet gününde canım hamişken
ya test yapıp da negatif çıkmasından endişeliyim,bugünde bekleyim ben yine
hoşgeldin canım kız hadi git bi test yapsana
dikkat ettinmi önceki aylardan daha değişik belirtilerin varmı yada başka ne değişiklilklerin var
canım ben hamıleymısım hıcbı teste cıkmadı adetten bırgun once kan testım bıle sıfır cıktı dusun yanı.adet gunumde pembe bı leke geldı hah dedım oluyorum ama bıdaha gelen gıden olmadı meger yerleşmöe kanaması gıbı bıseymıs........inşallah bebiş vardır allahım ısteyen herkeze aratmasın versın bebiş
6 gün mü geçmiş cnm yaaa daha ne bekliosun hadi ver miüjdeli haberi......
kıslarrrrrrrrrrr ben biraz uyuyup geliyom mutfakta yatak hazırlanmış bana gidemde sefasını sürem azcık uyuyam
esra evhan mehtap elf ayyyyyyyy sıkıntı bastı beni yaaaa.....niye kimsenin sesi soluğu çıkmıyooooooooooooooooo puffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?