SELAMM
handancımmm bak kendini üzdüğünle kaldınn boşuna evham ettin cnmm ne güsel değerin yükselmişş yakındır bebişini görmen cnmm çook sevindimm
canım normalde ben garnierin temizleme ürünlerini kullanıyorum çok memnunum akşam sıcak bi duş alıp yüzümü iyice temizliycem onlarla inşallah işe yarar bnimde anlımda pörtledi bi tane
hoşbuldum bi kayboldum 7 sayfa yazmışınız. okuyamadım yaffff. takip edemiyom olaylarıı varmı gelişme. evhanı gördüm başka. reyhan adet oldumu yaaa onuda merak ettim.
ayyyyyevet canım ya ama ne yapayım elimde değildi işteeeee ama içim rahatladı biraz salı günü olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bende garnıerin ürününü kullanıyorum hatta 3ü bir arada olanı mavi renk süper yaaaa sorma benimde biri çenemde biri alnımda dediğin gibiiiiii
evhancım gebelik kademe kademe dir hamile kalasıya bi dert. kaldın kese görüncekmi, göründü bebek varmı içinde ee oda göründü 2 li test geliyo sıraya temiz çıktı hadi bakalım 3 lüsü geldi oda temiz. acaba cinsiyeti ne sıraya giriyo öğrenildii bu sefer normalmi sezeryanmı olcak korkusuuu yani cnm bu sorular heyecann bebeği kucağa alasıya kadar sürcekkkkkkkkkk her defasında böle heyecannnnn bozar delikanlılığa yakışmaz...ne didim beee
yok bi gelişme başka sanırım reyann olmadı daha regl ay inşallah hamiledir
yok yok olmadı olmayacak da inşaalah hayırlısıyla..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
test birazdan gelecek ama ben yapıp yapmamakta kararsızım bugün
Ben geldim ama belimden çok fena oldum kendimi gelir gelmez yatağa attım
vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yok yok olmadı olmayacak da inşaalah hayırlısıyla..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Sen bugün o testi yapmazsan yarın burda haber verecek birini bulamıcan çünki meraktan çatlamış olucaz
hoşgeldin bende kendimi yatağa atmak istiyorummmmmmmmmmmm mafoldumben
tatlım uyuzluk olsun diye pzt günü yaptı o testlerden çift çizgi çıktı yani regl 2 gün geçincede doğru sonuç veriyomuş onu anlamış oldum yap bu akşam kız şenlenelim
evt cnm geldi beni çalıştırdı 10 kere bankaya git gell sonra gitti..bana yine geç çıkmak kaldı sinirrr yaaa..gülüm iyidir senden naber canım ayy ben ne olsun işte yha iş güç patron gitti sanırımm canımm
mersiiiiii çiçekleri adresime gönderin yada parasını hesabıma yatırın şekerimvay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Ben geldim ama belimden çok fena oldum kendimi gelir gelmez yatağa attım
Oyyy kıyamam Canım ben senin yerine çalışıyım sende yat en iyisi
kandaki bhgc hormonu yani gebelik testi bebiş büyüdükçe daha çok hormon salgılıyo dolayısıyla değerler yükseliyo
tatlım uyuzluk olsun diye pzt günü yaptı o testlerden çift çizgi çıktı yani regl 2 gün geçincede doğru sonuç veriyomuş onu anlamış oldum yap bu akşam kız şenlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?