Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

SELAMM
handancımmm bak kendini üzdüğünle kaldınn boşuna evham ettin cnmm ne güsel değerin yükselmişş yakındır bebişini görmen cnmm çook sevindimm

ayyyyyevet canım ya ama ne yapayım elimde değildi işteeeee ama içim rahatladı biraz salı günü olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım normalde ben garnierin temizleme ürünlerini kullanıyorum çok memnunum akşam sıcak bi duş alıp yüzümü iyice temizliycem onlarla inşallah işe yarar bnimde anlımda pörtledi bi tane

canım bende garnıerin ürününü kullanıyorum hatta 3ü bir arada olanı mavi renk süper yaaaa sorma benimde biri çenemde biri alnımda dediğin gibiiiiii

hoşbuldum bi kayboldum 7 sayfa yazmışınız. okuyamadım yaffff. takip edemiyom olaylarıı varmı gelişme. evhanı gördüm başka. reyhan adet oldumu yaaa onuda merak ettim.

yok bi gelişme başka sanırım reyann olmadı daha regl ay inşallah hamiledir

evhancım gebelik kademe kademe dir hamile kalasıya bi dert. kaldın kese görüncekmi, göründü bebek varmı içinde ee oda göründü 2 li test geliyo sıraya temiz çıktı hadi bakalım 3 lüsü geldi oda temiz. acaba cinsiyeti ne sıraya giriyo öğrenildii bu sefer normalmi sezeryanmı olcak korkusuuu yani cnm bu sorular heyecann bebeği kucağa alasıya kadar sürcekkkkkkkkkk her defasında böle heyecannnnn bozar delikanlılığa yakışmaz...ne didim beee

peeling tanecikli olan 3. bir arada değilmi eğer oysa onu kullanma şimdi o peelingler sivilceli cilde sürülmüyor normal temizleme jelini toniğini nemlendiricisini kullan sivilcem olunca yaomıyorum ben üçü biraradayı

vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yok yok olmadı olmayacak da inşaalah hayırlısıyla..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
test birazdan gelecek ama ben yapıp yapmamakta kararsızım bugün

tatlım uyuzluk olsun diye pzt günü yaptı o testlerden çift çizgi çıktı yani regl 2 gün geçincede doğru sonuç veriyomuş onu anlamış oldum yap bu akşam kız şenlenelim

tatlım uyuzluk olsun diye pzt günü yaptı o testlerden çift çizgi çıktı yani regl 2 gün geçincede doğru sonuç veriyomuş onu anlamış oldum yap bu akşam kız şenlenelim

kim yaptı testi.iyi de anam benim gecikmedi ki adetim daha tam gününde,ya çıkmazsa..çok kötü olurum vallaa..ayyy bu kararsızlık beni çıldırtacak pöffffffff
-tatlicadiarzu-

gülüm iyidir senden naber canım ayy ben ne olsun işte yha iş güç patron gitti sanırımm canımm
evt cnm geldi beni çalıştırdı 10 kere bankaya git gell sonra gitti..bana yine geç çıkmak kaldı sinirrr yaaa..

vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
mersiiiiii çiçekleri adresime gönderin yada parasını hesabıma yatırın şekerim

yok yok olmadı olmayacak da inşaalah hayırlısıyla..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
test birazdan gelecek ama ben yapıp yapmamakta kararsızım bugün

tamm cnmm sen bizi çatlat böleeee amaaaaa sıra banada gelcek bak ne çektircem sana diş biliyommm kız sen öldürcenmi merakdan bizi yap işde sende kurtul bizdeee ala ala varsa çıkar cnmmm

Ben geldim ama belimden çok fena oldum kendimi gelir gelmez yatağa attım

geçmiş olsun cnmmm seet yere yat sürekli oturmakdan ağrıyo yada incittinmii.
kızz yoksa gece çokmu çalıştınız adam belini incitti seninnn heeeeeee:lepi:

Oyyy kıyamam Canım ben senin yerine çalışıyım sende yat en iyisi

ayyyyy canım yaaaaaa ay hiç birimiz çalışmayalım musluktan akarmış gibi para aksın bi taraftan biz habire yatalım cümbür cemaat ne güzel olurdu boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

kandaki bhgc hormonu yani gebelik testi bebiş büyüdükçe daha çok hormon salgılıyo dolayısıyla değerler yükseliyo

ben regl tarihim geçmeden yapmıştım heyacandan her hafta yapıyodum nerdeyse:) sanırım 2 haftalık yada 20 günlük falandı bebiş test de ikinci çizgi soluk bi şekilde göründü yani ilk zamanlarında öyle oluyomuş. bence testi hiç beklemeden yapmalısınız ama sanırım öğrendiğim kadarıyla sabah saatleri daha sağlıklı sonuç alınıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…