Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ön büroya bakıyodum canım 1 yıldır filan sadece evrak kontrolu yapıyorum anakasayı tutuyorum sen tatlım mali müşavirmisin

yok cnmm bende ön muhasebe şirket geliri gideri ft. herşey var bende. eşimin eski işle igili bidurumlar varda mali müşavire danışmam gerekiyo ondan sordum

yok cnmm bende ön muhasebe şirket geliri gideri ft. herşey var bende. eşimin eski işle igili bidurumlar varda mali müşavire danışmam gerekiyo ondan sordum

bizim mali müşavir burda olsa ona sorardım ama cmt gelmiyo pzt istersen yardımcı olmaya çalışırım

cnm özleine yazdım çıktısını alabilirsen sana zahmet bi soruver yaa varsa tanıdık avukat fln. yardımcı olursan sevinirim.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gününüz
sağlıklı sıhhatli,
huzurlu ve mutlu,
bereketli ve şanslı,
sevgi dolu ve aşklı,
hayırlı ve güzel,
müjdeli haberlerle dolu geçsin...
tabi benimdeee...

gününüz
sağlıklı sıhhatli,
huzurlu ve mutlu,
bereketli ve şanslı,
sevgi dolu ve aşklı,
hayırlı ve güzel,
tabi benimdeee...

günaydııın izmir güzelii güzel anneee. nasılsın allah neşeni artırsın cnma.s.

gününüz
sağlıklı sıhhatli,
huzurlu ve mutlu,
bereketli ve şanslı,
sevgi dolu ve aşklı,
hayırlı ve güzel,
tabi benimdeee...

günaydın canım benimmmmm nasılsın bakim bugün ? olumunekankayizsmile

biz süt içiyoz ne kadar akıllıyız dimi guclubacismile süt içip büyücez bebişimle

AFİYET ŞEKER OLSUNN
çok faydalı bişi yapıyonn. süt ürünlerini bol tüketmek lazımmış.
ben hamile kaldımmı yine diyette olucamm heristediğimi yiyemicemm ofyaa. aşerme tadını çıkaramıcam.

günaydııın izmir güzelii güzel anneee. nasılsın allah neşeni artırsın cnma.s.

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür aminnn canım ya her sabah aynısını yazıyorum sitemize sağlık bereket getirsin diyeeeeee işte sen nasılsın

günaydın canım benimmmmm nasılsın bakim bugün ? olumunekankayizsmile

saol tatlım iyiyiz çok şükür uykumuzu alduk kalktık sen nasılsın süt içiyomuşun ohhh yarasınnnnnnnnnnnnn

saol canım valla içtiğim sütün haddi hesabı yok portakal suyu süt sürekli elimde evde neden diyet yapmak zorunda kalıyorsun ki ?

saol kuzummmmm iyiyim bende işe geldik işde yok boşboş oturuyom geceden kaldım hala tarkan dinliyom boshayallersmile

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür aminnn canım ya her sabah aynısını yazıyorum sitemize sağlık bereket getirsin diyeeeeee işte sen nasılsın
/SIZE]

bende iyimm moralim bedenim iyi şükür.. sağ göğsüm sızlıyo ya ben korkar oldum bu sağ göğsümden. adet zamanıda içi çook sızlıyo bugünde başlamış yine acımaya.hatta az elledim şimdi sızlıyo. ayy kenser fln olmasınn.

saol canım valla içtiğim sütün haddi hesabı yok portakal suyu süt sürekli elimde evde neden diyet yapmak zorunda kalıyorsun ki ?

bende yüksek tansiyon var cnm hamilelikde iyce artacak. o yüzden perizli olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…