Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tamam canım mutlaka alıcam yapcağım zaman

canım bide yarın gircenmi benim eşim yine yok yalnız bırakmayın beni hele sen işin yoksa bırakma beni olurmu kuzum
olumunekankayizsmile

yarında eşim yok sanırım kuzum soruym bi o evde yoksa tabiki girerimmmm hayatım yanlız bırakmam seni bende oturuyorum bi başıma :içelim:

şimdi gördüm tamam tatlım inşallah yarın öğlede akşamda yalnız kalmam ne diyeyim hadi uzan biraz tatlım ya çok yoruldun kıyamam sana

iyi sabahlamalar tatlımmmm
sağol canııım

canım benim iyi geceler size yani bebişine ve anneye tabiki buda ikinizeeee a.s. a.s.
ayyy teşekkürler teyzesiiiiii,ayyy neler der oldum ben öyle..sanırım alışmalıyım bunlara.
Reyyan CANIM ÇOOOOK SEVINDIM BEN BITANEM KENDIM HAMILE OLSAM BU KADAR OLURDU rabbim sağlıcakla kucağına olmayıda nasip etsin inşallah

canım benimmmmm çok teşekkür ederim,rabbim sana daversin inşaalah hayırlııyla,öyle işte canım yaa şok üstüne şok yaşıyorum,hala ama hala inanamıyorumm
durup durup şu günlerde şiş olup büyüyen göbeğime bakıyorum yaaa..

canı mmmm reyanımmmm çoooooooook sevindimyaaaa allah kucağına almayı nasip etsin btanemm sağlıklı hamilelik geçir inşallah. bende tahmin etmiştim hamile olduğunu ama umutlanma die sölemedim. çoooooookk tebrik ederim cnm

hoşgeldin gül akşam iyi kurlamam yaptık burda nasılsın

sende hoşgeldin cnm . fazla okuyamadım ama iyi yapmışınız ben kaçırdımm.. çok sevindimyaa hamile olmasına darısı bizim başımıza artık.
ben iyiyimmm sen nasılsınn.

inşallah tatlım en kısa zamanda gelir bebişin sana bende iyi sayılırım işte geldik işyerine cumartesi cumartesi boshayallersmile boshayallersmile

inşallah tatlım en kısa zamanda gelir bebişin sana bende iyi sayılırım işte geldik işyerine cumartesi cumartesi boshayallersmile boshayallersmile

sorma sinir oluyom ctesi tam gün çalıştımıı bi hamile kalsam gitmicem işe fln.. yaaa.
buay baya hamiş haberi aldıkk bereketiyle geldi ramazan.

sorma sinir oluyom ctesi tam gün çalıştımıı bi hamile kalsam gitmicem işe fln.. yaaa.
buay baya hamiş haberi aldıkk bereketiyle geldi ramazan.

evet tatlım arka arkaya heldi haberler. allahtan ben 4 te çıkıyorum 7 ye kadar oturmuycam burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…