Hoşbuldum canım nasılsınız
tamam canım mutlaka alıcam yapcağım zaman
canım bide yarın gircenmi benim eşim yine yok yalnız bırakmayın beni hele sen işin yoksa bırakma beni olurmu kuzum olumunekankayizsmile
ben çok fenayım ayyy yine belim çok ağrıyo işten geldim geleli doğru düzgün oturmadım hiç
tamam canım mutlaka alıcam yapcağım zaman
canım bide yarın gircenmi benim eşim yine yok yalnız bırakmayın beni hele sen işin yoksa bırakma beni olurmu kuzum olumunekankayizsmile
.........................
Yat dinlen canım
sağol canııımiyi sabahlamalar tatlımmmm
ayyy teşekkürler teyzesiiiiii,ayyy neler der oldum ben öyle..sanırım alışmalıyım bunlara.
canım benim iyi geceler size yani bebişine ve anneye tabiki buda ikinizeeee a.s. a.s.
Reyyan CANIM ÇOOOOK SEVINDIM BEN BITANEM KENDIM HAMILE OLSAM BU KADAR OLURDU rabbim sağlıcakla kucağına olmayıda nasip etsin inşallah
canı mmmm reyanımmmm çoooooooook sevindimyaaaa allah kucağına almayı nasip etsin btanemm sağlıklı hamilelik geçir inşallah. bende tahmin etmiştim hamile olduğunu ama umutlanma die sölemedim. çoooooookk tebrik ederim cnm
hoşgeldin gül akşam iyi kurlamam yaptık burda nasılsın
sende hoşgeldin cnm . fazla okuyamadım ama iyi yapmışınız ben kaçırdımm.. çok sevindimyaa hamile olmasına darısı bizim başımıza artık.
ben iyiyimmm sen nasılsınn.
inşallah tatlım en kısa zamanda gelir bebişin sana bende iyi sayılırım işte geldik işyerine cumartesi cumartesi boshayallersmile boshayallersmile
sorma sinir oluyom ctesi tam gün çalıştımıı bi hamile kalsam gitmicem işe fln.. yaaa.
buay baya hamiş haberi aldıkk bereketiyle geldi ramazan.
didemcim sen mali müşavirmisin cnm. yoksa ön muhasebecimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?