Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ohhhh sonra nasıl pişiriyon pekiiiiiii nekadara kadar kalabiliyo dolaptaaaaaaa

yufkaların arasına yağ koyuyosun ama
valla aylarca kalır derin dondurucuda bişey olmaz tepsiye düzüyon kuzum üzerine yumurta sürüyosun bide susam döküyosun harika oluyor

yarın bi topic açarız malatyada iyi bi jinekolog varmı bildiğiniz diye olurmu ordan belki iyi bi doktor çıkabilir sen canını sıkma lütfen bende antepliyim yakınız birbirimize üzülme lütfennnn

inşallah canım.1 tane varmış,o bodruma taşınmış.özelede gitmiyorum.ya devlette,ya fakültede olmalı anlıcağın canım.bi de eşimde devlette acil tıp tek.olduğu için devlete gidiyorum.işlemler kısa sürüyo,sıra beklemiyorumya canım.

yufkaların arasına yağ koyuyosun ama
valla aylarca kalır derin dondurucuda bişey olmaz tepsiye düzüyon kuzum üzerine yumurta sürüyosun bide susam döküyosun harika oluyor

ayyyy saol canım bende yapayım koyayım dolaba bariiiiiiiiiiiiiiiiiii iyi oldu bak bişey daha öğrendim

eşimde olmazsa fakülteye gideriz dedi.ordakiler özellerden daha iyidir diyo.özel para para para,başka bişey bildikleri yok.ben özelde daha önce 3 doktora gittim,verdikleri ilaçlar kremler beni daha beter etmişti.

tamam tatlım soruştururuz bakalım çıkar iyi bi doktor

hayat zor kılzar,herşey masraf,herşey para.bende memur eşiyim.bende devlete gidiyorum,bi arada dediğim gibi fakülteye giderima artık.orda sıra beklerim napim.özele gittiğimdede sıra bekliyodum,ne olcak sanki.

hakkımızda hayırlısı kızlar.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VALLA.SİZDE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİN İNŞALLAHHHHHH

Reyyan CANIM ÇOOOOK SEVINDIM BEN BITANEM KENDIM HAMILE OLSAM BU KADAR OLURDU rabbim sağlıcakla kucağına olmayıda nasip etsin inşallah

hayat zor kılzar,herşey masraf,herşey para.bende memur eşiyim.bende devlete gidiyorum,bi arada dediğim gibi fakülteye giderima artık.orda sıra beklerim napim.özele gittiğimdede sıra bekliyodum,ne olcak sanki.

olsun tatlım sıra beklemeyle bişey olmaz sen yeterki derdine çare bul

hem asit hem lezzetli canım iç harcınıda veririm yapacağın zaman

tamam canım mutlaka alıcam yapcağım zaman

canım bide yarın gircenmi benim eşim yine yok yalnız bırakmayın beni hele sen işin yoksa bırakma beni olurmu kuzum
olumunekankayizsmile

Ben çıkıyorum kızlar,görüşürüz yine.öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tamam canım rabbim tez zamanda şifalar versin sana gülüm iyi geceler tatlı rüyalar

hakkımızda hayırlısı kızlar.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VALLA.SİZDE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİN İNŞALLAHHHHHH

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:n:Saruboceq:n:Saruboceq: hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…