ben hiç bilmiyom canım y bu klomen ne işe yarıyo bana bi anlatırmısın bilmiyorumkismile
bende iyimm moralim bedenim iyi şükür.. sağ göğsüm sızlıyo ya ben korkar oldum bu sağ göğsümden. adet zamanıda içi çook sızlıyo bugünde başlamış yine acımaya.hatta az elledim şimdi sızlıyo. ayy kenser fln olmasınn.
bende yüksek tansiyon var cnm hamilelikde iyce artacak. o yüzden perizli olurum.
klomen yumurta uyarıcı kuvvetlendirici bir hormon hapı cnm. gebeliği hızlandırıcı etkisi var.
kızlar ben kahvaltı hazırlayıp geliyorum
nerdesiniz ya sustunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay bnim kafam göğüs ağrıma takıldı bugün baya ağrıyoya sanki içinde yara var sızlıyo elledimmi ağrı şiddetleniyo bizamn snra azalıyo. didemcim korkmaya başladım kanser olmasınyaa
ay bnim kafam göğüs ağrıma takıldı bugün baya ağrıyoya sanki içinde yara var sızlıyo elledimmi ağrı şiddetleniyo bizamn snra azalıyo. didemcim korkmaya başladım kanser olmasınyaa
kahvaltını yap diye bekliyorumklava:
canım benim istersen bi mamografi falan çektirsen belki rahatlarsın neden ağrıyo olabilir diyosun ya ondan inşallah yoktur tatlım bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaptım geldim tatlım hu hu kaydirigubbakcemile5
afiyet bal şeker lop lop et olsun bebişimle annesine opuyorumnanaktan
ay saçmalama gül ağzından yel alsın allahım göstermesinklava: klava: klava: ya ilaçtan olabilir belki tatlım benimde göğüsümde belki iç sivilce vardır bi yerinde
yanlış yazdım benimde göğüsümde iç sivilce çıkmıştı çok canım acıyordu belki seninkide öyle bişeydir
o nasıl oluyoyaaa ala ala bugün baya sızlıyo. akşam kitle varmı bakıcm duş alırken varsa acile giderim akşam.
amanyaa hergün biyerim ağrıyo sinir oluyom artık
derinin içindemi oluyoo. yaa anlamadım bu işleriyaa klomen yapsa ikiside ağrırı. ya klima açık yattım üşümüşde olabilir dimi.
evet tatlım derinin altında böyle sert bişey geliyor eline küçücük o işte kızlar benşm canım çok sıkkın ya bugün şimdi aklıma bişiler geldi iyice sinirlerim bozuldu
ne oldu tatlım ya ne geldi aklına hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?