Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tansiyon kötü ya inşallah hamile kalınca hiç etkilemez seni de rahat edersin canım ya benim annemdede tansiyon düşüklüğü vardı sürekli bayılıyordu kardeşime hamileyken bi kez yolun ortasında bayılmıştı bende 12 yaşındayım ay hiç bişey yapamadım gözümün önüne gelince kötü oluyorum o sahne

ay bnim kafam göğüs ağrıma takıldı bugün baya ağrıyoya sanki içinde yara var sızlıyo elledimmi ağrı şiddetleniyo bizamn snra azalıyo. didemcim korkmaya başladım kanser olmasınyaa

ay bnim kafam göğüs ağrıma takıldı bugün baya ağrıyoya sanki içinde yara var sızlıyo elledimmi ağrı şiddetleniyo bizamn snra azalıyo. didemcim korkmaya başladım kanser olmasınyaa

ay saçmalama gül ağzından yel alsın allahım göstermesin klava: klava: klava: ya ilaçtan olabilir belki tatlım benimde göğüsümde belki iç sivilce vardır bi yerinde

canım benim istersen bi mamografi falan çektirsen belki rahatlarsın neden ağrıyo olabilir diyosun ya ondan inşallah yoktur tatlım bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kahvaltını yap diye bekliyorum klava:

yaptım geldim tatlım hu hu kaydirigubbakcemile
5

canım benim istersen bi mamografi falan çektirsen belki rahatlarsın neden ağrıyo olabilir diyosun ya ondan inşallah yoktur tatlım bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaptım geldim tatlım hu hu kaydirigubbakcemile
5

afiyet bal şeker lop lop et olsun bebişimle annesine opuyorumnanaktan

ay saçmalama gül ağzından yel alsın allahım göstermesin klava: klava: klava: ya ilaçtan olabilir belki tatlım benimde göğüsümde belki iç sivilce vardır bi yerinde

yanlış yazdım benimde göğüsümde iç sivilce çıkmıştı çok canım acıyordu belki seninkide öyle bişeydir

yanlış yazdım benimde göğüsümde iç sivilce çıkmıştı çok canım acıyordu belki seninkide öyle bişeydir

o nasıl oluyoyaaa ala ala bugün baya sızlıyo. akşam kitle varmı bakıcm duş alırken varsa acile giderim akşam.
amanyaa hergün biyerim ağrıyo sinir oluyom artık

derinin içindemi oluyoo. yaa anlamadım bu işleriyaa klomen yapsa ikiside ağrırı. ya klima açık yattım üşümüşde olabilir dimi.

derinin içindemi oluyoo. yaa anlamadım bu işleriyaa klomen yapsa ikiside ağrırı. ya klima açık yattım üşümüşde olabilir dimi.

evet tatlım derinin altında böyle sert bişey geliyor eline küçücük o işte kızlar benşm canım çok sıkkın ya bugün şimdi aklıma bişiler geldi iyice sinirlerim bozuldu

evet tatlım derinin altında böyle sert bişey geliyor eline küçücük o işte kızlar benşm canım çok sıkkın ya bugün şimdi aklıma bişiler geldi iyice sinirlerim bozuldu

ne oldu tatlım ya ne geldi aklına hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne oldu tatlım ya ne geldi aklına hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay tatlım eşimin ailesi bebek bebek diye öldü aklıma geldi kız bi kez aramadı beni bi kanamam olduğunda geldi arkadaşla evi sildi süpürdü gidiş o gidiş insan bi arar belki ben yemek yapamıyorum bekliyorum kaç gündür arar diye ses yok allahım muhtaç etmesin bunlara çok sinirim bozuldu ağlıycam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…