Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm ben çokk fena oldum ya keşke eklemeseydiiiiiinn moralim 0 olduuuuuuu evet halimize şükretmemiz lazım ama keşke okumasaydım kendimi çok kastımmmmmmmm yaaaaaaa

cnmm sizi üzdüysem kusura bakmayın yaa ama paylaşmak istedimm halimize şükretmek için. a.s.a.s.a.s.

evhancım herkezde var bir kayınvalide.....napalım kocalarımızın hatırına artık......

evet canım onların hatrına katlanıyoz napalımmmmmmmmm
buarada reyannn hamile yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ewt canm onu bılıyorum yoncam bebeğini kaybetmiş cok üzüldüm girmiyomu topiğe artık....cok sukur benim lekelerim bıttı....aklıma ne geldı ben hamıle olmasaydım eger ayın 26sı adet gunumdu 24unde lekelenmeye baslayınca ustune gorme gıbı oldu galıba benım cok sukur kesıldı.......

benimde adet gün oldu lekelenmem tatlım deavm etmezse bi sorun yok

benimde adet gün oldu lekelenmem tatlım deavm etmezse bi sorun yok

salı gecesı ve carsamba aksama kadar ara ara oldu.....persembeden bu yana cokkkkk sukurrr yok bısey......carsamba aksamı zaten kahveden normal akıntı rengıne donmustu allahım yasatmasın bıdaha......

benimde adetten bigün önce olmuştu lekelenme 2 günsürdü geçti ialçla berbar ama hala ilaç kullanıyorum meselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

salı gecesı ve carsamba aksama kadar ara ara oldu.....persembeden bu yana cokkkkk sukurrr yok bısey......carsamba aksamı zaten kahveden normal akıntı rengıne donmustu allahım yasatmasın bıdaha......

bendede cmt sabah oldu dr aradım hemen progestana başladık ondan sonra bitti allaha şükür

benimde adetten bigün önce olmuştu lekelenme 2 günsürdü geçti ialçla berbar ama hala ilaç kullanıyorum meselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

12. haftaya kadar kullanacakmışım bende tatlım
bu arada 2011 nisan annelerinede takılıyorum arada sende gelsene ara ara bakıp bi slm veriyom kızlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…