Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Selam kılzar nasılsınız yeni haberler var mı?

Çok sevindim kızlar maşaallah hamilelerimiz artıyor inşaallah bu sene bitmeden listede ki herkes kalır.
Yonca düşük mü yaptı?

tüh tüh tüh 41 kere maşallah listemize

Gül paylaştığın yazı çok üzdü beni,geçen gün kontrole gidince doktorun yanında bir çift vardı bebekleri 20 haftalık belinde bir kese varmış o yüzden kafası su topluyormuş doğar doğmaz ameliyat edilecekmiş çiftin haline kızdım biraz defalarca doktora anneye zararı var mı diey sordular dertleri çocuğu aldırmakatı doktor anneye kesinlikle zararı yok dedi bu işte uzman doktorlara yöneltti bence sen alırmıycaksın bu çocuğu dedi ama ben inanmadım kadının derdi kurtulmaktı, benim ablamda benzer bir durum yaşamıştı ablamın kanında mikrop vardı ve doktor dengesizi daha tahlil sonucuna bakmadan çocuks akat olur demiş kan alıp ankaraya gönderdiler ablam perişan oldu ağlıyor çocuğu aldırıp aldırmama konusunda kararsız kalmış ben delrimiştim ne demek aldıracaksın eğer ultrasona girme imkanın olmasyadı bu çocuk doğacaktı o zaman ne yapacaktın sokağa mı bırakacaktın dedim bana nasıl kızdılar ablamlar falan ben gerçeği söylüyorum deim sonra ne oldu tahlil temiz çıktı ve yeğenimde çok şükür bir sakatlık yok ve ablam bana dedi ki sen haklıydın ya aldırsaydım...

selam kızlar naber nasıl gidiyor geçmişi okuyordum ama bitmek bilmeyince yarıda bıraktım artık

slm cnmmgeçmiş kabarık. naber ben iyim karnımdaki şişkinlik hariç.sende varmı bi gelişme cnm.2 sayfa geride sanırım bişey yazdım okudunmu yaşanmış bi olay.

cnm bazen tıpda doktorlarda yanılıyooo iyiki aldırmmamışş allah korumuşş. iyice araştırtmadan kesin sonuca varılmamalı bence.
bende okuyunca ağladım etkilendimm ibret alıncak die paylaştım sizle.. herkesi üzdümbilmiyorumkismile

geçen günn lekesi kesilmedi gece sancılanmışş kanamayla düşmüşş. allah bidaha yaşatmasın.

Amin canım zaten diken üstündeydi,Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin zor bir durum.

Evhan senin dün kontrolün vardı değil mi yanlış mı hatırlıyorum?

Reyyan canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…