Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şükürrrr reyannn gelmişşşşşş hamişimizzz naptın kızzz şokdan çıkamadınmı yada eşinle kutlama yenimi bitti...sahurda yatmışın ancak biter buzamana

Kızlar ben çıkıyorum sonra uymazsam yine gelirim inşaallah :)

ay kimselerrr yokki ne kaynatcaz.. olsada özetlemezdimmm heheeee oku işin neeealkisalkisalkis

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

anacım bişey kaynatmamışınız cidden ya ama olsada özetlemiycen dimi küstüm işte alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

şişşşşşş evhann dsc.... kayboluyonuz arada nisan annelerine gidiyonuz demiiii bizi aldatıyonuz ekiyonu.. burda azım açık yazı gelcek die beklyom siz napıyonuz..klava:

selam kızlarr

reyyannn canım tebrik ederimmmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

eylülün ilk kötü haberini ben vereyimm

dün gece şiddetli baş ağrısıyla acile gittik ilaç içemediğim için kanda gebelik testi yaptırdım adetime 7 gün var ama
malesef sonuç 0.22 NEGATİFFF

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

çok çalışmıştık yaaaaaaa

MERHABA KIZLAAAAR NE GÜZEL BİRGÜN ,BEBEĞİMLE UYANMAK GÜNE NE GÜZEL.ŞÜKÜRLER OLSUN.NE HOŞ RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN,MUTLULIĞUMUZU EKSİLTMESİN...

CANIM BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMMM,İNŞAALALH YANILMAMIŞIMDIR,resimlerime bak kızlar da emin bende eminim inşaaallah hamileyim.ptesi dr a gidecem inşaallah.
GÜLLLLLLLLLümmmmmmm çok güzel çok garip bir duygu inanırmısın yaaaa,hiç beklemediğim anda geldi,rabbim sana da hayrlısıyla nasib etsin en kısa zamanda.ben doktora gitmeyi düşünürken,rabbim bu mübarek ayda koyuvermiş içme YAVRUCAĞI....AYYYY DUYGULANDIM YİNEEEE
ay kimselerrr yokki ne kaynatcaz.. olsada özetlemezdimmm heheeee oku işin neeealkisalkisalkis

canın mı sıkıldı canıııım beniiim

şişşşşşş evhann dsc.... kayboluyonuz arada nisan annelerine gidiyonuz demiiii bizi aldatıyonuz ekiyonu.. burda azım açık yazı gelcek die beklyom siz napıyonuz..klava:

ben sana küsüm işte gitmiyom nisan annelerine filanda buradyımmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay üzülme tatlım allahım hayırlısını versin hem çok erken yaptırmışsın ya

oy benim taze anne adayım allah seninde bu mutluluğunu daim etsin

amannnn iki kafadar hamile ne çok küser oldunuz beee inşallah çocuklarınızda size ç:Saruboceq::Saruboceq: :dance:çekerrrr

Reyyan canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
teşekkür ederim canımmm aminnn inşaalalh,hayırlarla gelir inşaallah bebeğimmm,
şükürrrr reyannn gelmişşşşşş hamişimizzz naptın kızzz şokdan çıkamadınmı yada eşinle kutlama yenimi bitti...sahurda yatmışın ancak biter buzamana
ASLINDA GERÇEKTN şoku atabilmiş değilim hala,eşim fazla sakin duruyor bende heyecan yo sende hiç dedim az önce,o da diyo ki çok garip geliyo inan inanamıyorum şaka gibi hala diyor,heyecanlanmam mı diyo,,namazda bile aklıma geliyor diyo
kutalam falan yapmadık canım daha,dün o kadar şaşkındık ki,ne yapacağımızı bilemedik,akşam biraz yürüyüş yaptık,bol bol muahbbet ettik işte bebişmizle gece onu sevdik bol bol sonra yattık,kutlamaya bugünlerde gideriz akşama davetliyiz arkadaşa,herhalde sizden sonra ilk o öğrenecek hamişliğimi

slm cnmmgeçmiş kabarık. naber ben iyim karnımdaki şişkinlik hariç.sende varmı bi gelişme cnm.2 sayfa geride sanırım bişey yazdım okudunmu yaşanmış bi olay.

yok canım ya sadece hafif kasık ağrısı var bugün bende fazla bişe hissetmiyorum canım

Rayyann canım çok tebrik ederim seni bak demedimmi içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor diye :lepi:

oy benim taze anne adayım allah seninde bu mutluluğunu daim etsin

ayyy kzıalr yaa sizinle paylaşmak ne güzel burda,heyecanıma heyecan sevincime seviç katıyorsunuz valla.
HAYKIRMAKKKKK İSTİYORUMMMM DAĞLARA TAŞLARAAAA ANNELİĞİMİ AYYYYY AYYYY ......

HERKES DUYSUNNNNNNNNNNNNNNN
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ANNNE OLACAĞIM İNŞAALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
RABBİM KİMSELERE ARATMASIN

mannak cım allah hayırlısını versin üzülmee.
reyanımmm oy ne güzell allah daim etsin cnm bu mutluluğunu inşallah kucağınada alırsın bebişini. resmi gördüm ben bu kör gözle bile gördüm çizgiyi hamilesin cnmm.
nolur banada dua etcnmm ismimi vereerek amaa müslümanın müslümana ettiği dua daha makbulmüş.

evhan gelieyo disc. gidiyo disc. geliyo evhan gidiyoo sizi zillilerr nisan annelerinde sırayla yazıyolar.

kız valla nisan annelerinde yazmıyom aç bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…