hoşgeldin tatlımmmm
doktor önce adetin 3 günü çağırıyo.3.günde yapılan testler temiz çıkarsa bu kez 21.gün çağrıyo.yumurta sayısına bakmak için.benim 21.günüm bugündü ama cumartesi olduğu için dün gittim.benim kuruluktan dolayıda hamile kalamıyorum sanırım.
ay bugün küsen küsene herkes birilerine küsüyoo:roflol::roflol:Naber kızlar ben geliyorum ama siz beni görmüyorsunuz küstüm bende
Hoşbuldum canım şimdi biraz morelim düzeldi ben profiterolu çok severim eşim bana süpriz olarak almış şimdi geldi morelim yerine geldi
funda canım malatyada dr araştırmak için topic açalımmı
ayyyy canım istedi profiterol ay ilk kez tatlı bişey istedi canım
iyi olur canım benim.devlette ve fakültede kim varki??
mersi şekerimmmmmiyi çalışmalar gülcüğüm zemuszemus
hafta içi şu jelden sipariş edeyim.umut dünyası işte naparsın.o da işe yaramazsa yapcak bişey yok benim için.
Aç karını yolluyorum sana da oğlun mi olucak yoksa öyle derler ya
mersi şekerimmmmm
al dene içinde kalmasın sen koydun kafaya cnm. çoook takıyon bak stresdende sende kuruluk olurr acaba yinemi acıycak yinemi kuruycak diye diye kurutuyon kız.
esracımm geçmişi oku bugün için sana esracım naber die selam verdim sen baktın gittin bende sana küsümmafoldumben
merhaba kizlar iyiki girmisim bu topige gayet canli surekli yorumlar yaziliyor ben gunumun cogu vaktini kk da gecirir oldum umarim benide araniza kabul edersiniz su hamile kalma doneminde insan cok ihtiyac duyuyor hem arkadasa hem de bilgiye
merhaba kizlar iyiki girmisim bu topige gayet canli surekli yorumlar yaziliyor ben gunumun cogu vaktini kk da gecirir oldum umarim benide araniza kabul edersiniz su hamile kalma doneminde insan cok ihtiyac duyuyor hem arkadasa hem de bilgiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?