Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hafta içi şu jelden sipariş edeyim.umut dünyası işte naparsın.o da işe yaramazsa yapcak bişey yok benim için.

funda canım malatyada dr araştırmak için topic açalımmı

iyi çalışmalar gülcüğüm zemuszemus
mersi şekerimmmmm

hafta içi şu jelden sipariş edeyim.umut dünyası işte naparsın.o da işe yaramazsa yapcak bişey yok benim için.

al dene içinde kalmasın sen koydun kafaya cnm. çoook takıyon bak stresdende sende kuruluk olurr acaba yinemi acıycak yinemi kuruycak diye diye kurutuyon kız.

esracımm geçmişi oku bugün için sana esracım naber die selam verdim sen baktın gittin bende sana küsümmafoldumben

merhaba kizlar iyiki girmisim bu topige gayet canli surekli yorumlar yaziliyor ben gunumun cogu vaktini kk da gecirir oldum umarim benide araniza kabul edersiniz su hamile kalma doneminde insan cok ihtiyac duyuyor hem arkadasa hem de bilgiye

evet yha sıcaktan gezilmiyor
gülüm yha benim bu kasık ağrısı ara ara oluyor ve batıyor gibi oluyor bir sızlıyor anlamadım gitti canım yhaa

Canım benim görmedim görseydin cevap yazardım hem bugün netin başında fazla duramadım temizlik filan yaptım

sağol dscopurcum.ya gülüm ilişkiye acaba yancakmı,tahriş olcakmı diye tedirgin giriyorum ama dediğimde çıkıyo yani.kızlar vajen girişimde çok dar,afedersiniz ilişkide önce elimle açıyorum.aynada bile küçücük bir delik ayıptır söylemesi.1 yıl oldu hala daracık.

merhaba kizlar iyiki girmisim bu topige gayet canli surekli yorumlar yaziliyor ben gunumun cogu vaktini kk da gecirir oldum umarim benide araniza kabul edersiniz su hamile kalma doneminde insan cok ihtiyac duyuyor hem arkadasa hem de bilgiye

aramıza hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyon kendini tanıt bakalım şekerimm

hoşgeldin canım aramızaaaaaa.anlat bakalım kaç aydır uğraşıyosun hamile kalmak için?

Tabikide aramıza hoşgeldin biraz kendimden bahset istersen kaç yıllık evlisin? Ne zamandır çocuk istiyorsun? Kaç yaşındasın? Filan

hoşgeldin tatlım bize kendinden bahset biraz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…