Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

akşam yazdım açıkdın sendeeeee. neyseee hadi afettim.
naber nasıl gidiyo tatil.

ayyyyyyy canım benimm handan la sen baya hamişlik moduna girdiniz canım yhaa çok duygusal oldunuz canım benimmmmmmmmmmm

hamilelik modundan mı bilmiyom ama moralim çok bozuk çok sıkıldım offf toparlansam biraz ne iyi olacak

Ne zormuş hamile kalmak yaa..valla böyle olcağımı hiç bilmezdim.bilsem salak gibi 1 yıl korunurmuydum yaaa..aklıma tüküreyim.ne bileyim ben bu kadar imkansız olduğunu.boşu boşuna korunmuşuz işteeeeeee

dinlenecekmisiniz çalışacakmısınız canım aklinialirimsmile
falla cnmmm klimada varr boş geçirmez eşim günü..olumunekankayizsmile

Ne zormuş hamile kalmak yaa..valla böyle olcağımı hiç bilmezdim.bilsem salak gibi 1 yıl korunurmuydum yaaa..aklıma tüküreyim.ne bileyim ben bu kadar imkansız olduğunu.boşu boşuna korunmuşuz işteeeeeee
daha geç kalmış sayılmassın cnmm allahın ne zaman verceği belli olmaz.. ümidini kaybetme
valla canım en iyisi bizde akşam serinliğinde alışveriş yapmaya gideceğiz o kadar yaniii
bizde kale içine yürücez. akşama.gündüz sıcakdan gezilmiyo
aranızda hiç 21.gün testi yaptıran varmı kızlar???

ben yaptırdım 0,8 çıkmıştı. ozaman yani yumurta var ama kalitesi azdı.

doktor önce adetin 3 günü çağırıyo.3.günde yapılan testler temiz çıkarsa bu kez 21.gün çağrıyo.yumurta sayısına bakmak için.benim 21.günüm bugündü ama cumartesi olduğu için dün gittim.benim kuruluktan dolayıda hamile kalamıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…