hayırdır didemcim neyin var canımmm
gülüm küsme ben geçmişi okumadım ve akşam hiç açmadım kuşum benimmmm küsme bana aşk olsun görsem hemen cevap yazmazmıyım şekerimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
iğrenç hissediyorum kendimi moral sıfır dokunsalar ağlıycam bende anlamadım ki :çok üzgünüm:
ceyliniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm içimden seni sevmek geldii birden.:1hug:
gülüm ne olsun evdayiz canım denize gidelim dedik yorgunmuş kocacımmmmmm gidemedikk canımmmm
hmm iyi bakalım dinlenin cnmmm benimkide yarın öğleden snra evdeee bizde yarın dinlencez..
falla cnmmm klimada varr boş geçirmez eşim günü..olumunekankayizsmiledinlenecekmisiniz çalışacakmısınız canım aklinialirimsmile
daha geç kalmış sayılmassın cnmm allahın ne zaman verceği belli olmaz.. ümidini kaybetmeNe zormuş hamile kalmak yaa..valla böyle olcağımı hiç bilmezdim.bilsem salak gibi 1 yıl korunurmuydum yaaa..aklıma tüküreyim.ne bileyim ben bu kadar imkansız olduğunu.boşu boşuna korunmuşuz işteeeeeee
bizde kale içine yürücez. akşama.gündüz sıcakdan gezilmiyovalla canım en iyisi bizde akşam serinliğinde alışveriş yapmaya gideceğiz o kadar yaniii
aranızda hiç 21.gün testi yaptıran varmı kızlar???
aranızda hiç 21.gün testi yaptıran varmı kızlar???
Naber kızlar ben geliyorum ama siz beni görmüyorsunuz küstüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?