funda açtım ben konuyu bakalım çıkar belki bişiler
sağol bir tanem inşallahhhhhhhh
sağol dscopurcum.ya gülüm ilişkiye acaba yancakmı,tahriş olcakmı diye tedirgin giriyorum ama dediğimde çıkıyo yani.kızlar vajen girişimde çok dar,afedersiniz ilişkide önce elimle açıyorum.aynada bile küçücük bir delik ayıptır söylemesi.1 yıl oldu hala daracık.
gülüm hayırdır canım bu aralar sende küsüyon kısssssss yoksaaa hamiş misinnnnnnn hıı yiğenim tutundu mu yoksaaa dikkat et kendine şekerimmmmmmmmmm
gülüm hayırdır canım bu aralar sende küsüyon kısssssss yoksaaa hamiş misinnnnnnn hıı yiğenim tutundu mu yoksaaa dikkat et kendine şekerimmmmmmmmmm
böyle işte kızlar.bende dert bitermi,bitmezzzzzzz
hoş geldin ve yerine geldin cnmm burda istediğin herşey var aksiyon eksik olmuyo hamiş haberi eksikolmuyoomerhaba kizlar iyiki girmisim bu topige gayet canli surekli yorumlar yaziliyor ben gunumun cogu vaktini kk da gecirir oldum umarim benide araniza kabul edersiniz su hamile kalma doneminde insan cok ihtiyac duyuyor hem arkadasa hem de bilgiye
cnmm yumurtlama döneminde olmayasınn bu hafta gitcenmi dr.evet yha sıcaktan gezilmiyor
gülüm yha benim bu kasık ağrısı ara ara oluyor ve batıyor gibi oluyor bir sızlıyor anlamadım gitti canım yhaa
kolay gelsin şekerimm.Canım benim görmedim görseydin cevap yazardım hem bugün netin başında fazla duramadım temizlik filan yaptım
sağol dscopurcum.ya gülüm ilişkiye acaba yancakmı,tahriş olcakmı diye tedirgin giriyorum ama dediğimde çıkıyo yani.kızlar vajen girişimde çok dar,afedersiniz ilişkide önce elimle açıyorum.aynada bile küçücük bir delik ayıptır söylemesi.1 yıl oldu hala daracık.
didemcim haberi olsa mutlaka söyler canımmm
ayyyy sormayınnnn yaaaa daha ilaç bitmedii motormu var kızım içimde hemencik tutcak.spremlerde süperman galibaa:roflol::roflol:gülüm hayırdır canım bu aralar sende küsüyon kısssssss yoksaaa hamiş misinnnnnnn hıı yiğenim tutundu mu yoksaaa dikkat et kendine şekerimmmmmmmmmm
al yine küstüüüüü ay alemsin cnmmm:roflol:Canım hiç selam verdiğin yok hayırdir küsmüyüz
didemcim haberi olsa mutlaka söyler canımmm
amblemim gördüğünüz gibi yastayım sembolü.siyah kurdela.hep yastayım çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?