Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm hayırdır canım bu aralar sende küsüyon kısssssss yoksaaa hamiş misinnnnnnn hıı yiğenim tutundu mu yoksaaa dikkat et kendine şekerimmmmmmmmmm

böyle işte kızlar.bende dert bitermi,bitmezzzzzzz

merhaba kizlar iyiki girmisim bu topige gayet canli surekli yorumlar yaziliyor ben gunumun cogu vaktini kk da gecirir oldum umarim benide araniza kabul edersiniz su hamile kalma doneminde insan cok ihtiyac duyuyor hem arkadasa hem de bilgiye
hoş geldin ve yerine geldin cnmm burda istediğin herşey var aksiyon eksik olmuyo hamiş haberi eksikolmuyoo
evet yha sıcaktan gezilmiyor
gülüm yha benim bu kasık ağrısı ara ara oluyor ve batıyor gibi oluyor bir sızlıyor anlamadım gitti canım yhaa
cnmm yumurtlama döneminde olmayasınn bu hafta gitcenmi dr.
Canım benim görmedim görseydin cevap yazardım hem bugün netin başında fazla duramadım temizlik filan yaptım
kolay gelsin şekerimm.

işde cnmm stresden oluyo darlık içinde dr. çözüm bulurr valla cnm sen çoook iyi tam teşekküllü bir tıp hastanesine gitmen lazım.

gülüm hayırdır canım bu aralar sende küsüyon kısssssss yoksaaa hamiş misinnnnnnn hıı yiğenim tutundu mu yoksaaa dikkat et kendine şekerimmmmmmmmmm
ayyyy sormayınnnn yaaaa daha ilaç bitmedii motormu var kızım içimde hemencik tutcak.spremlerde süperman galibaa:roflol::roflol:

Canım hiç selam verdiğin yok hayırdir küsmüyüz
al yine küstüüüüü ay alemsin cnmmm:roflol:
didemcim haberi olsa mutlaka söyler canımmm

ahhhh nerdeeee ceylinim allahmı söylettii dicem ama daaha dün oldu çalışmaa dakka bir gol bir mi oldu hemende küslükmü yaptı şekerimm

valla gülüm sanırım yumurtluyomm haftaiçi gideceğim dr a canımmm

esracım msn de arkadaşla konuşuyordum o yüzden yazamadım şekerim

valla bilemeyecem şekerimmm artıkkk her şey mümkünn
neyse kızlar kociş çağıyor beni ben kaçtım çalışma sanırımmmmmm çok öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiii

napim kızlar benim vajen sizinki gibi sağlıklı olsa bu kadar kafaya takmazdım ama gebe kalamayaşımın sebebi benim.bunuda biliyorum.

esrayla aramda 1 gün var.onun adeti 7 ağustostu,benimki 8.yani eylülün 5 i 6 sı gibi adet oluruz heralde.ben olurumda,esracımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…