günaydin. ya insan böyle birilerinin iyi oldugunu duyunca mutlu oluyo ya. yani ben öyle hissediyorum. neyse kizlar 4.üncü günüm bugün adetimden ses soluk yok. carsamba doktorda randevum var. cok heyecanliyim
günaydın eflalim hoşgeldin.
ceylin üzerine düşte git tatlım doktora
Günaydın canım hoşbuldum nasılsın?
EVHANCIM teşk. alım tarifi bu bildiğimiz şişe içtiğimiz sodadan koyuyoz dimi.
Dscopur senin bulantın var mı benim biraz başlar gibi oldu akşam yemekten sonra gece bile bulandı akşam yemeğini eşimle iftarda yiyorum geç oluyor bana artık erken yesem adamcağız tek kalıcak sahurda da tek.
İnşaallah yolculukta sıkıntı vermez zaten otobüs tutyor beni doktorumdan ilaç istiycem yoksa mahvolurum.
EVHANCIM teşk. alım tarifi bu bildiğimiz şişe içtiğimiz sodadan koyuyoz dimi.
merhaba canım benim bildiğim kan testleri %100 doğruluk veriyor bence bi kaç gün daha bekle eğer regl olmazsan tekrar bi tahlil yaptır ve dr a git--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bana da bi bakar mısınız))
16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos son 4 adetim.genelde adetlerim hep öne atar görüldüğü gibi.27 yaşındayım.bu ay 2.denememiz.
ortalama 27-28 günde bir olduğum için bu ayda 27-28 ağustosta adet olmayı bekliyordum.ayın 26 sında kan testi yaptırdım.negatif çıktı.
bugün ayın 30 u.ama bnde hala tık yok.forumda bi kaç kişiden okudum.kan testi negaif olupta sonradan hamile olduğunu öğrenenlede var.şimdi kan testi %100 doğru mudur?doğruysa ben niye hala adet olmadım:-(((belit olarak kendimi dinlediğimde bi sürü şey bulabiliyorum o yüzden hafif kasık ağrısı dışında bi belirtim yok))
sizce ayın kaçına kadar bekleyeyim.yeniden kan testi yaptırayım mı?ve hamile olma ihtimalim var mı?
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bana da bi bakar mısınız))
16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos son 4 adetim.genelde adetlerim hep öne atar görüldüğü gibi.27 yaşındayım.bu ay 2.denememiz.
ortalama 27-28 günde bir olduğum için bu ayda 27-28 ağustosta adet olmayı bekliyordum.ayın 26 sında kan testi yaptırdım.negatif çıktı.
bugün ayın 30 u.ama bnde hala tık yok.forumda bi kaç kişiden okudum.kan testi negaif olupta sonradan hamile olduğunu öğrenenlede var.şimdi kan testi %100 doğru mudur?doğruysa ben niye hala adet olmadım:-(((belit olarak kendimi dinlediğimde bi sürü şey bulabiliyorum o yüzden hafif kasık ağrısı dışında bi belirtim yok))
sizce ayın kaçına kadar bekleyeyim.yeniden kan testi yaptırayım mı?ve hamile olma ihtimalim var mı?
tatlım bulantı bendede oluyor az az ama sadece acıkınca aç kalmaya dayanamıyorum midem sancıyor ve bulanıyor. yolculuk için muhakkak ilaç al tatlım
Canım kan testi yanılmaz stresten gecikmiş olabilir benim başımada geldi daha önce ama bekle olmazsan tahlil yerine doktora git.
İYİM CNMM evt denk gelemedik.pc de sorun varda onla uraşıyorum sen nasılsın
Gül çamaşır sodası koymadakaydirigubbakcemile3 şaka şaka.Nasılsın denk gelemiyoruz pek?
güllll hu huuuuuuuuu burdamısın tatlım ben bi rüya gördüm garip bişeydi
cevap için teşekkür edrim.belki de bekleme stresinden de gelmiyo olabilir:-(((bakalım cumartesine kadar bekliyim bakalım:-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?