• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hosgeldiniz kizlar.
gül abla valla dogru diyon kimseler kalmamis. tiklim tiklim tasan topik bombos

ay canim noldu ne yapti ki kaynanan?

ya canım kasıtlı olarak yaptıgı bir şey yok ama her hareketi gözüme batıyor. ıraktan hacca gitmek için geldi. erkenden çagırdılar düşünün daha kurbanbayramına 1,5 ay var. ya aklı fikri ıraktakilere hediye almak ta. ya gelirkenden böyle olsan. benim kaynanam benim yakama ve kocamın yakasına taktıgı paraları geri almış bir kadın. ihtiyacı olsa anlıcam ama paraları bizden alıp ıraktakilere hediye alıyor. hafta içi çalışıyorum cumartesileri işe gelmezsem evimde temizlik çamaşır gibi işlerle ugraşıyorum iki ayagımı bir pabuca sokuyor. evin temiz işin yok hadi pazara gidelim yanında doaştırıyor d demiyor ki beee gelin varmı bir eksigin alayım mı sana da burdan bir şey ya ben aldırmam ama sor en azından gönlümü hoş et dime. ıraktan gelirken şeker pirinç getiriyor onlarıda bitirip gidiyor sanki tek kendi yiyecegini getiriyor. hele bazı lafları mesela siz çocuk yapın ben gelir bakarım yada ikiz bebeginiz olursa ben birini götürür büyütür getirirm gibi lafları yokmu deli ediyor beni sen neden gelip bakıcan benim çocuguma ben öldüm mü benimde ananm babm var onlar burdayken sana mı düşer benim çocuguma bakmak. ya sanki ırakta çorap yok ya hacdan gelmiş kadın çorap hediye verirmi ya ne olur siz söyleyin. bir kadın ıraktan gelicek bana da getire getire çorap getirecek bunun hayalini bile kuramıyorum. daha çok da işte çok konuştum zaten ben susayım siz bana birşeyler diyin bakalım.

ya canım kasıtlı olarak yaptıgı bir şey yok ama her hareketi gözüme batıyor. ıraktan hacca gitmek için geldi. erkenden çagırdılar düşünün daha kurbanbayramına 1,5 ay var. ya aklı fikri ıraktakilere hediye almak ta. ya gelirkenden böyle olsan. benim kaynanam benim yakama ve kocamın yakasına taktıgı paraları geri almış bir kadın. ihtiyacı olsa anlıcam ama paraları bizden alıp ıraktakilere hediye alıyor. hafta içi çalışıyorum cumartesileri işe gelmezsem evimde temizlik çamaşır gibi işlerle ugraşıyorum iki ayagımı bir pabuca sokuyor. evin temiz işin yok hadi pazara gidelim yanında doaştırıyor d demiyor ki beee gelin varmı bir eksigin alayım mı sana da burdan bir şey ya ben aldırmam ama sor en azından gönlümü hoş et dime. ıraktan gelirken şeker pirinç getiriyor onlarıda bitirip gidiyor sanki tek kendi yiyecegini getiriyor. hele bazı lafları mesela siz çocuk yapın ben gelir bakarım yada ikiz bebeginiz olursa ben birini götürür büyütür getirirm gibi lafları yokmu deli ediyor beni sen neden gelip bakıcan benim çocuguma ben öldüm mü benimde ananm babm var onlar burdayken sana mı düşer benim çocuguma bakmak. ya sanki ırakta çorap yok ya hacdan gelmiş kadın çorap hediye verirmi ya ne olur siz söyleyin. bir kadın ıraktan gelicek bana da getire getire çorap getirecek bunun hayalini bile kuramıyorum. daha çok da işte çok konuştum zaten ben susayım siz bana birşeyler diyin bakalım.

Olur öyle şeyler tatlım biliyorsun stres herşeyin başlangıcı hele de bizim için stres en kötü şey bazen bana da olur herkes herşey her olay batar banada derin derin nefes al:) Boşveeeer düşünme şöyle düşün kafana taktığın zman ne kaybedeceksin, ruh ve kafa sağlığını hatta bebek oluşumunu bile, takmadığın zaman ne kaybedeceksin en fazla 2ay daha sonrası senin hayat sana sabretmen için sunuyor bu zorlukları emin ol ne kadar umursamazsan o kadar karlısın:) (Biri bu söylediklerimi bana da söylesin belki o zaman bende böyle davranırım)
:1:kaydirigubbakcemile3

Olur öyle şeyler tatlım biliyorsun stres herşeyin başlangıcı hele de bizim için stres en kötü şey bazen bana da olur herkes herşey her olay batar banada derin derin nefes al:) Boşveeeer düşünme şöyle düşün kafana taktığın zman ne kaybedeceksin, ruh ve kafa sağlığını hatta bebek oluşumunu bile, takmadığın zaman ne kaybedeceksin en fazla 2ay daha sonrası senin hayat sana sabretmen için sunuyor bu zorlukları emin ol ne kadar umursamazsan o kadar karlısın:) (Biri bu söylediklerimi bana da söylesin belki o zaman bende böyle davranırım)
:1:kaydirigubbakcemile3[/

o kadar kolay olsa keşke herşey ben sabahın 6 30 da çıkıyorum evimden sıcak yatagından 8 30 da giriyorum evime ne için 3 kuruş para almak için. sevgili kaynanm görüyor halimizi de hacca gidecek parası eksik oldugunu bile bile geliyor buraya kadr biz onun eksik parasını tamamlamak zorundamıyız. ırakta hayat burdakindden kat kat kolay geçim derdi yok orda eşime babasından miras kalmış evin parasını hem kendi yiyor hemde diyor çocuklarına yediriyor. utanmadan buraya eksik parayla geliyor. biliyorsun hayat zor kendine maddi gücüne güvanmiyorsun gitme parası olmayana hac farz degil ki. benim babam neden gitmiyor biraz benden alsın biraz diger kardeşlerimden hatta borç alsın kredi çeksin gitsin. maddi gücü yok gidemiyor. iyi kötü bir düzeniz var 3 5 kuruş atmaya çalışıyoruz aylık. bu kadın buraya gelip gidiyor 3 4 ay toparlanamıyoruz yazık degilmi benim yaşıtım kızı var evde oturup bebk büyütüyor. ben burda huysuz bir patronun kahrını çekiyorum.

biliyorum kendime yapıyorum kadını karşıma alsam konuşsam eşimle kötü olucaz ama bu türlüde sıkıntıdan artık evime gitmek istemiyorum. evimde tost makinasını gördü istiyor. diyorki bir tane tost makinası alayım hafta hafta öderim be kadın senin hafta hafta gelirin mi var haftalık maaş mı alıyorsun nasıl ödicen. bana dururuyor sesini istiyor ki ben alayım. rüyasında görür. en kötü tost makinası 100 tl sen kayın valide olarak ne yaptın bana ben sana 100 tl lik makina hediye alayım. alsam da onu da ırakta ya kızına ya gelinine hediye eder. utanması yok ki

hayirli aksamlar... adet oldum sabah nasip degimis

kiz reyyan alemsin ha. kaydirigubbakcemile3 erkekler biraz öyle canim. simdi evlisinizya onlar icin nisanlilik zamaninin önemi yok artik. geldi gecti bitti iste. kiz sen yine iyisin benimki diyoki dogumgünlerini sevmem neymis biz cocukmuymusuz. ama gecen bi dükkana gittik jeket begendi diyoki bak bu burda asili numaramda su bunu unutma dogumgünüme al tamam mi diyo :) sevmem diyo bana masalar hazirliyo iste deli napican. evlilik yildönümümüzde sabah kalkar kalkmaz bugün benim dogumgünüüüüümmm dei bu kez, gülümsedim diyoki senin bana geldigin gün ben yeniden dogdum dedi. iste güzel bir aksam yemegi yedik birde sevdigi keki yaptim öyle gecirdik iste.

kız daha ne olsun seninki harika işte...ne güzel...ya doğum günlerini kutlamak bizim ailemizde de yoktur zaten ama insanın hatırlaması hele sevdiklerinin hatırlaması güzel şey...
amaaaan..bi daha uğraşırmıyım ben bu adama ,kıymetini bilmeyene hiiiç uğreşmayacam artık...

Back
X