• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Melisacim ben geçen ay dr gittiğimde yumurtalarım büyük çıktığı için drum bana regl 3 yada 4günü gel dedi yarın 3.günüm gidicem bakalım dr ne diçek ya test yaptırır yada ilaç verir pek bir bilgim yok yani canım

hayırdr canım yaa ne stresi

Dr gidicegim için stres yaptım ya şimdi regl okuduğum için alttan da baktırmak istemiyorum idrara sıkışık gidersem alttan bakmazlar da ne olucak ne bitecek diye strese girdim ışte canım ayyy birde ben bu aralar çok üşüyorum birde kanıma baktırcam

Son düzenleme:
Hayırlısı canım regl kaç gün sürüyor ki senin aynı gün biterse beraber çalışmalara başlayalım kasım ayı anneleri olalım

benim geçen ay 27 gün,bu ay 28 znde oldum cnm,bende dr gitmeyi düşünüyorum ama alttan bakar diye gitmiyorum bide ne olabilirki bende yani hemde 3.cü çocukta yani bilemiyorum açıkcası bilgisi olan varsa yazsın lütfen bugün arkadaşlarımda diyo bişeyin yok senin olur diye,gitmiştim kaç defa bişeyin yok dedi dr,e ama da 7 ay oldu yani,ne zaman olucak bilmiyorum.

Dr gidicegim için stres yaptım ya şimdi regl okuduğum için alttan da çaktırmak istemiyorum idrara sıkışık gidersem alttan bakmazlar da ne olucak ne bitecek diye strese girdim ışte canım ayyy birde ben bu aralar çok üşüyorum birde kanıma baktırcam

ayy evet dimi ya acaba kızlar bende dr gitsem adetliyken bu halde bakılmaz dimi,hani korunmasız güne geçincemi bakıyolar bilgimde yok bu konuda,hadi hayırlısıyla git gel tatlım iyi haberlerle bizide bilgilendirirsin.

ayy evet dimi ya acaba kızlar bende dr gitsem adetliyken bu halde bakılmaz dimi,hani korunmasız güne geçincemi bakıyolar bilgimde yok bu konuda,hadi hayırlısıyla git gel tatlım iyi haberlerle bizide bilgilendirirsin.

Tabi canım yarın dr geldikten sonra gelip anlatırım canım ben her dr gittiğimde regl olur olmadığımı soruyor ve bildiğim kadar kanama varken benim dr alttan bakmıyor idrara sıkışık olursam kaşıktanda bakıyorlar eğer canım senin aklımda soru işareti varsa dr gıt yok olur bir sorunum yok diye düşünüyorsan biraz daha bekle

Tabi canım yarın dr geldikten sonra gelip anlatırım canım ben her dr gittiğimde regl olur olmadığımı soruyor ve bildiğim kadar kanama varken benim dr alttan bakmıyor idrara sıkışık olursam kaşıktanda bakıyorlar eğer canım senin aklımda soru işareti varsa dr gıt yok olur bir sorunum yok diye düşünüyorsan biraz daha bekle

üfffffffffff vallahi kafamı çok yoruyorum bu düşünceye,biyandanda diyorum amannn napiym ya olmasa olmasın rabbim bana 2 evlat vermiş onların ömrünü uzun versin mevlam diyorum,allah bana bağışlasın diyorum,ama korunmasız günlerede devam edicem artık ne zaman tutarsa,zaten her adet olduğumda allahıma şükrediyorum,çünkü hep allahıma hatta busabahki en son namazımda yalvardım allahıma sağlıklı ve hayırlısını ver diye,demekki nasip deilmiş diyorum,allaha şükrederek.

kıslarrr hu herkes nerede ya kaç gündürrrrrrrrr

Back
X