• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kızlar bende çalışmak istiyorum tamam evde olmak yan gelip yatmak için çok iyi ama emin olun insan tembelleşiyor akşama kadar aynı şeyler ah anlayamazsınız:(

Ay kızlar ne kadar tembelsiniz:) diyene bak ben akşama kadar evdeyim yinede akşam bulaşığını bırakıyorum ya sizin bulaşık makinanız yok mu aldırın birer tane yazık hem iş hem ev ben evdeolduğum halde istiyorum makina makina diye söylüyorum hergün:)

ay benim makina var tatlım içine bulaşık koyacak adam lazım

Ay kızlar ne kadar tembelsiniz:) diyene bak ben akşama kadar evdeyim yinede akşam bulaşığını bırakıyorum ya sizin bulaşık makinanız yok mu aldırın birer tane yazık hem iş hem ev ben evdeolduğum halde istiyorum makina makina diye söylüyorum hergün:)

Kız benim bulaşık makinem var ama o bulaşıkları makineye doldurup çıkarmaktansa elimde yıkamak daha kolay geliyor ama misafir geldiğinde iyi oluyor

ay ilahii sumruu seninkide bi komik haaa.. :)) üşengeç insan düşünmeye bile üşenmiş :))

eflaall makine olunca sorun bitmio kii.kim doldurup bosaltacak onu.haftasonundan beri bosalmayı beklıo makına..

ayy eflal insan oglu nankor ben bu işe baslamadan 5 ay evdeydim.o zamanda dediğin gibi sıkılıyordum hep tembellik yapmaktan.söyle bi hafta calısıp bi hafta evde olabılecegımız bır iş olsa ne güzel olurdu.. boshayallersmile

ay ilahii sumruu seninkide bi komik haaa.. :)) üşengeç insan düşünmeye bile üşenmiş :))

eflaall makine olunca sorun bitmio kii.kim doldurup bosaltacak onu.haftasonundan beri bosalmayı beklıo makına..

kız ben ne yaptım hele kaşık çatal kısmını boşaltmaya erindim koydum tezgaha sepeti onun içinden kullanıyorum

Ay size inanmıyorum ben burda makine diye ölüyüm siz kıymetini bilmeyin aşkolsun yani olan var olmayan var:)

ayy eflal insan oglu nankor ben bu işe baslamadan 5 ay evdeydim.o zamanda dediğin gibi sıkılıyordum hep tembellik yapmaktan.söyle bi hafta calısıp bi hafta evde olabılecegımız bır iş olsa ne güzel olurdu.. boshayallersmile

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

kiz makina varda dolana kadar on kere icinden birsey cikartip yikiyorum heralde. e iki kiside dolmuyorda

Didem bu arada kompedanda buldum sütyen ama bedeni kalmamış eşim anladı hatasını içime dert oldu dedi hemde 10 lira iki tane al dedide ben şimdilik bir alıcam yine büyürlerse :) Bu arada emzirme atletinide sorcam o da cçok güzel.

Didem bu arada kompedanda buldum sütyen ama bedeni kalmamış eşim anladı hatasını içime dert oldu dedi hemde 10 lira iki tane al dedide ben şimdilik bir alıcam yine büyürlerse :) Bu arada emzirme atletinide sorcam o da cçok güzel.

emzirme atlti bana almanyadan geldi tatlım saolsun teyzem gönderdi
sütyende 1 tane al şimdilik bende öyle yaptım belli olmaz yine büyür füze gibiler maşallahhhh :nazar:

kiz makina varda dolana kadar on kere icinden birsey cikartip yikiyorum heralde. e iki kiside dolmuyorda

bende bardak çanak çok valla makina doluyo daha dolapta bardağım filan oluyor hiç elde yıkamıyorum neredeyse sadece teflonlarımı elde yıkıyorum

vay araştırmacı dedektifim benimmmmmmmm
sumru anlat kız

Ben böyel millete çok güzel analiz yaparım akıl veririm kendime gelince bir faydam olmaz eşimde diyor sen aklını bir kendine kullanmıyorsun diye doğru söze ne denir:)

Ay kızlar bende çalışmak istiyorum tamam evde olmak yan gelip yatmak için çok iyi ama emin olun insan tembelleşiyor akşama kadar aynı şeyler ah anlayamazsınız:(

canim ben 21 esim 24 yasinda. ben afyonluyumda esim biraz karisik. yani annesinin babasi yozgatli, annesi kirsehirli, kaynanam yozgatta dogmus ankarada büyümüs. esimin babasi ardahanli oda ankarada calisirken iste kaynanamla evlenmis. esim ankara dogumlu ama afyonda büyümüs. aman iste karman corman bunlar. aslinda esim bence afyonlu, ama afyonlularin konusmasini sevmez banada kizar bazen. konusmasi tam ankarali gibi. bazi davranislarida ardahanli gibi. yani isine geldigi gibi birisi ya. benim esim halamin kiziyla bedeb egitimi ögretmenligine hazirlaniyorlardi. bende izinde halamin kiziyla hep antrenmanlara giderdim öyle öyle tanistik. 4 yil mi ne konustuk. yazlari izinde görüsüyorduk falan iste. öyle böyle evlendik iste. bizim isler cok cok karisik ya

kız masallah sizin göğüslerde büyümüş bende şimdilik bişey yok.aman cok büyümesinde rica ederim.zaten kalıplıyım bide kilo alırsam ..hamile kalmadan 10 kilo verdim normale donmustum yine kocaman bı ınsan olmak ıstemıoruum :((

Ben böyel millete çok güzel analiz yaparım akıl veririm kendime gelince bir faydam olmaz eşimde diyor sen aklını bir kendine kullanmıyorsun diye doğru söze ne denir:)

ay öyle olur zaten hep. herkesin derdine kosarsin. kendi derdin oluncada löp diye oturursun :) sagol canim benim. ay ben biktim valla ugrasmaktan. ne saclarim döküldü stresten yeter artik. hic seslenmiyorum yani hersey onun istedigi gibi olunca cok güzel oluyo cok rahat oluyorum bende. hem artik eskisi gibi hersey ögrensin diye salak gibi herbirseyi detaylica anlatmiyorum. sadece sorunca söyle söyle anlatiyorum. baktim zor birsey iki gün seslenmiyorum 3üncü gün sordum olmuyormus falan diyorum. ooo eskiden salak gibi herseyi anlatiyordumya yani birseyin zor yoldanda nasil halledilebilecegini falan. e biliyordu zora olsa hallolabilecegini hep üstünde duruyordu. artik yok ama öyle

Back
X