Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar ne kadar tembelsiniz:) diyene bak ben akşama kadar evdeyim yinede akşam bulaşığını bırakıyorum ya sizin bulaşık makinanız yok mu aldırın birer tane yazık hem iş hem ev ben evdeolduğum halde istiyorum makina makina diye söylüyorum hergün:)
Ay kızlar ne kadar tembelsiniz:) diyene bak ben akşama kadar evdeyim yinede akşam bulaşığını bırakıyorum ya sizin bulaşık makinanız yok mu aldırın birer tane yazık hem iş hem ev ben evdeolduğum halde istiyorum makina makina diye söylüyorum hergün:)
Sumru sen kaç yaşında eşin kaç yaşında senin eşin sana neden bu kadar yükleniyor,nasıl tanıştız nerelisiniz? Ay çok sordum ama merak ettim .
ay ilahii sumruu seninkide bi komik haaa.. :)) üşengeç insan düşünmeye bile üşenmiş :))
eflaall makine olunca sorun bitmio kii.kim doldurup bosaltacak onu.haftasonundan beri bosalmayı beklıo makına..
ayy eflal insan oglu nankor ben bu işe baslamadan 5 ay evdeydim.o zamanda dediğin gibi sıkılıyordum hep tembellik yapmaktan.söyle bi hafta calısıp bi hafta evde olabılecegımız bır iş olsa ne güzel olurdu.. boshayallersmile
bende sumrunun eşine kızıyorum çok rahat davranıyor bence
yani benimde dikkatimi çekti ondan sordum bunları analiz yapmak için![]()
Didem bu arada kompedanda buldum sütyen ama bedeni kalmamış eşim anladı hatasını içime dert oldu dedi hemde 10 lira iki tane al dedide ben şimdilik bir alıcam yine büyürlerse :) Bu arada emzirme atletinide sorcam o da cçok güzel.
kiz makina varda dolana kadar on kere icinden birsey cikartip yikiyorum heralde. e iki kiside dolmuyorda
vay araştırmacı dedektifim benimmmmmmmm
sumru anlat kız
Ay kızlar bende çalışmak istiyorum tamam evde olmak yan gelip yatmak için çok iyi ama emin olun insan tembelleşiyor akşama kadar aynı şeyler ah anlayamazsınız![]()
Ben böyel millete çok güzel analiz yaparım akıl veririm kendime gelince bir faydam olmaz eşimde diyor sen aklını bir kendine kullanmıyorsun diye doğru söze ne denir:)