Teşekkür ederim, İstanbul dayım. Muhasebeciyim. Yaşlarınızı bilemiyorum ama ben 38 oldum, bir kızım var ve ikinici bebeği deli gibi istiyorum. Günlerdir forumları okuyorum ve bana çok iyi bir terapi gibi geliyor buradaki dostluklar.
aman dur kız boğma şimdi zaten zar zor buldun bi doktor
zuhal profil düznleye gir orada Kişisel Rütbe diye bir yer var oraya yaz ne yazmak istiyorsan sonra altta değişikleri kaydete basarsın olduda bitti....bana yardım edin kızlar ismimin altında ki menekşe yazısını değiştirmek istiyorum nasıl yaptınız
tamam bacım gelll gidelim türk nufüsunu oraya taşıycaz ordanda ben kübaya geçicem bacağımda puro sarıp kocişe içiricem
zuhal profil düznleye gir orada Kişisel Rütbe diye bir yer var oraya yaz ne yazmak istiyorsan sonra altta değişikleri kaydete basarsın olduda bitti....
bana yardım edin kızlar ismimin altında ki menekşe yazısını değiştirmek istiyorum nasıl yaptınız
Evet eflalcim küçük ama o bile engel oluyor ışte ne yapım canım yaa
aaay yok siz beni görmüyonuz yada görmezden geliyonuz bu koca cüssemle nasıl gözükmüyosam neyse artıkın hepicağızınıza küstümm işteeeee(((
canım yukarda sagda kontrol paneli yazan yer var ya önce oraya gir. sonra solda profil düzenleye gir. biraz alta in orda o menekşe yazan yerin altında dikdörtgen bir kutucuk var. oray istedigin şeyi yaz ve kaydet
hoşgeldin tekrar Rabbim gönlüne göre versin peki sorun mu var neden olmuyo ne kadardır istiyosunuz
zkol tebrik ediyorum arkadaşım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
bize de dua edin bu mübarek gündene olurrr
Bende çıkıyorum artık gözümden uyku akıyor bana bişey yazmak isterseniz yazın girince geçmişi okuyorum çünkü:) hoşçakalın.
Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?