Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin tekrar Rabbim gönlüne göre versin peki sorun mu var neden olmuyo ne kadardır istiyosunuz

aman dur kız boğma şimdi zaten zar zor buldun bi doktor

Ay napıyım ya başından beri uyuz ediyor bu karı beni belki değişirim yeni biridoktor var herkes çok memnun kadından dur bakalım sonucumu gösteriyimde ben benim adama kızıyorum ay bu saatten sonra hiçbirşey düzeltemeyiz sorun etmenin ne anlamı var çocuğuma bişey olursa diyor resmen tehdit ediyor zaten sabah bir tuhaf kalktı acayip bugün adam geride sarılıyor canım falan diye iyize tozuttu

bana yardım edin kızlar ismimin altında ki menekşe yazısını değiştirmek istiyorum nasıl yaptınız

canım yukarda sagda kontrol paneli yazan yer var ya önce oraya gir. sonra solda profil düzenleye gir. biraz alta in orda o menekşe yazan yerin altında dikdörtgen bir kutucuk var. oray istedigin şeyi yaz ve kaydet

Evet eflalcim küçük ama o bile engel oluyor ışte ne yapım canım yaa

Canım olsa bana olurdu en son 5 cm olmuştu benim kist ve bir seneden fazlada geçmedi hamile kaldığımda duruyordu yani engel değil içini ferah tut sen pkolu olmanda bişey değil bütün pkolular hamile kalıyor kalamayan görmedim ben Allah başka dert vermesin olacak inşaallah zaten sende diyorsun olmaz dememişler benim salak doktor hamile kalmana engel olabilir falan diye az korkutmamıştı beni ama ben netten araştırdım baktım onun dediği gibi değil artık o kadının dediklerini sallamıyorum sonuç ortada:)

aaay yok siz beni görmüyonuz yada görmezden geliyonuz bu koca cüssemle nasıl gözükmüyosam neyse artıkın hepicağızınıza küstümm işteeeee(((

aaay yok siz beni görmüyonuz yada görmezden geliyonuz bu koca cüssemle nasıl gözükmüyosam neyse artıkın hepicağızınıza küstümm işteeeee(((

Canım ben kendi derdime düştüm sende sürekli küsüyorsun ama demin ben girdiğimde de kimse yazmadı bişey bekledim yazdılar sonra ama ben küsmedim, hamileyekn alıngan olmayan tek ben oldum heralde eşim normaldede beni küstürdüğü için alıştım:)

Bende çıkıyorum artık gözümden uyku akıyor bana bişey yazmak isterseniz yazın girince geçmişi okuyorum çünkü:) hoşçakalın.

esraaa hayırlısı olsun canm moralini yüksek tut
sabırlı ol hiç değilse ümidin var tedavi olduktan sonra gelir bebişin
hiç ümidi olmayanları düşün

zkol tebrik ediyorum arkadaşım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

bize de dua edin bu mübarek günde ne olurrr

Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)

Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)

canım hoşgeldin artık seninde bi bebiş çizelgennn olacakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…