prolaktinini duydum cnmmm. ama kaç kişi bu durumdayken hamiş kaldı bence çok önemli bir sorun deil. görümcemm ilerlemiş pkoydu kadın 3-4 ayda adet görüyodu bak 2 ci çocunu kucana aldı. inşallah herşey temiz çıkar.
Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)
Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)
kızlar selam.topic ne biçim olmuş ya..nereye yazcağımı bilemedim
ya sen şu avatarını değiştirsen ya artık nedne hala bu duduyo
kız topiği çözmeye çalışıyorum.çok karışık geldi bana.
Sağolun kızlar ama kist iki tane ve boyutlarıda 19*13 16*7 iniş yani utrason kağıdında öyle yazıyor usg çeken dr sordum neyim var diye o bana sadece aceleci olma çocuğun olur ama biraz tedavi görmem gerekiyor dedi neyim var diye sordum onları kendi dr anlatır dedi
Teşekkür ederim, İstanbul dayım. Muhasebeciyim. Yaşlarınızı bilemiyorum ama ben 38 oldum, bir kızım var ve ikinici bebeği deli gibi istiyorum. Günlerdir forumları okuyorum ve bana çok iyi bir terapi gibi geliyor buradaki dostluklar.
hoşgeldin tatlımmmm ne olsun ben rodinia ve sumru ekvatora taşınıyoruz
sen hariç herkese küsücem dedim kimse tünaydın dediğime bi cevap yazmıyo ama yaaaaaa 1 saat oldduuuu kimse beni görmüyooooooo biraz önce zeynebe de yazdım oda görmediiiben geldim kim kime küstü yine
kızlar selam.topic ne biçim olmuş ya..nereye yazcağımı bilemedim
sen hariç herkese küsücem dedim kimse tünaydın dediğime bi cevap yazmıyo ama yaaaaaa 1 saat oldduuuu kimse beni görmüyooooooo biraz önce zeynebe de yazdım oda görmediii
neyseee tatlım sonra ben alıngan oluyoruummmmm diğerkızlar yapınca bişey yok ama neyse sinir oldum yine ben çıkıyom hadi a.e.o
fundacım faceden yazmışın anca gördüüüm çok çok amaçok tebrik ederimgerçektennnnnnn
alıştık bacım alışırsın biraz kurcala ay daha çizelgende yok hemen yap bacı olmaz
kız zeynep hani senin çizelge
sen hariç herkese küsücem dedim kimse tünaydın dediğime bi cevap yazmıyo ama yaaaaaa 1 saat oldduuuu kimse beni görmüyooooooo biraz önce zeynebe de yazdım oda görmediii
neyseee tatlım sonra ben alıngan oluyoruummmmm diğerkızlar yapınca bişey yok ama neyse sinir oldum yine ben çıkıyom hadi a.e.o
fundacım faceden yazmışın anca gördüüüm çok çok amaçok tebrik ederimgerçektennnnnnn
şimdi küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmiş sayfada selam verdimmmmmm kimse cvp vermediiii.:84::84::84:
şimdi küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmiş sayfada selam verdimmmmmm kimse cvp vermediiii.:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?