Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bakınız şekil 1A zeynep 9 kist prl yüksekliği, 19 ay sonra çift çizgi 4 aydır tedavi görüyorum Allah doktorumdan razı olsun hepiniz hamiş olcaksınız merak etmeyin:)

Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)

canm sağolasın inşallah biz de görürüz o günleri dualarınız sayesinde
çok sevindim senin adına böle güzel haberleri alınca bizim olmuş gibi oluyo Rabbim tamamına erdirsin
dua et bol bol canmcııım

Zuhalcim hoşgeldin günlerdir hem kendime hem size dua ediyorum miniğimde dualarıma eşlik ediyor teyzesi:) Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sizlerede nasip etsin inşallah:)

kızlar selam.topic ne biçim olmuş ya..nereye yazcağımı bilemedim

Canım sıkma kendini ben anlattım hikayemi sana ilk gittiğim doktor aaaa kısırsın sen dedi Yıkıldım resmen sonra kaale almadım gecikmelerimi gitmedim doktora
sonra epey gecikince gittiğimde geç kalmıştım çünkü geciken her adetim kist oluşturmuştu 9 tane diyorum sana gene tedaviye yanaşmadı doktorlar kolay olmaz ama biraz daha dene diyolardı sonra bizim doktora gittim adetim gelmiyo diye neyi bekliyon tedaviye başlayalım dedi bak 4. ayım bitti ve miniğim var benim hem doktor uzun sürer sabret demişti:) Sabret gelecek elbet:)

Hoşgeldin, katıl bize sende:)

ben geldim kim kime küstü yine
sen hariç herkese küsücem dedim kimse tünaydın dediğime bi cevap yazmıyo ama yaaaaaa 1 saat oldduuuu kimse beni görmüyooooooo biraz önce zeynebe de yazdım oda görmediii
neyseee tatlım sonra ben alıngan oluyoruummmmm diğerkızlar yapınca bişey yok ama neyse sinir oldum yine ben çıkıyom hadi a.e.o

kızlar selam.topic ne biçim olmuş ya..nereye yazcağımı bilemedim

fundacım faceden yazmışın anca gördüüüm çok çok amaçok tebrik ederimgerçektennnnnnn

ya nerey gidiyon küsme kızlar yemek derdine düştüler herhalde bende açım bak yerim seni şimdi.

Aaaa canım görmedim mi herkese cevap vermeye çalışıyom kaçırdım herhalde kusura bakma dalgınlığıma ver:) Sevinç sersemiyim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…