Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Of kızlar bugün eltimle güne gideceğiz hiçç keyfim yokk gitmeye amann....tek gitmek istediğim yasin ve dualar ediliyor mübarek günler de bi tek bu sebeple giderim artı ne yapayım...

kızlar bi sorum olcak isimlerimiz altında yazan menekşe papatya yerine yazıları nerden yazıyosununz
bende yazmak istiyorum

Of kızlar bugün eltimle güne gideceğiz hiçç keyfim yokk gitmeye amann....tek gitmek istediğim yasin ve dualar ediliyor mübarek günler de bi tek bu sebeple giderim artı ne yapayım...

ay bacım sizinde gününüz gezmeniz bitmiyo eltinle ne eltiymiş ben altileimi senede 2 kez zor görüyorum

Selam kızlar sonund akahvaltımı yaptım oh be ay açlık ne zor sanki hiç oruç tutmadım:86: bu sıpa iliğimi kemiğimi sömürüyor

Didem 100 gr yüklemsi var demişsin şeker için onu eğer problem çıkarsa yapıyolar ilk verdiğim kanın sonucunu aldım iyi çıktı açlık şekerim bakalım yüklemeden sonra nasıl olacak?

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nabersiniz........
patron 3 e kadannnnnnnnn yokkkk. sizlereyimmmm
kızzz esraaa dünden beri aklımdasınnnn naptı diyeee.

ben yokum küstüm oglumda küstüüüüüüü:2:

didemmmmmmmmmm naber cnmmmm
benim adet tarihi belli yasmıcanmıııı
şöle şatafatlı yazzzzzzzz yafffffffffff. 05,01,2011 yılın ilk günlerinde olcak inşallah olmazda

Hoşbuldum zuhalcim
Ne olsun be gülüm neler oldu neler bana pko tanısı kodu biliyorsundur prolaktin yüksekliği ve kistlerim var dr benden renkli utrason istedi dün çektirdim yarında dr göstermeye götürücem rahim ve yumurtalıkların usg sini çektirdim inşallah rahim filmi istemezler

merhaba hanımlar ben sitenıze dün akşam katıldım,1 yıl 5 aylık evlıyım hamıle kalmayı planlıyorum artık:)diş bakımımı yaptırdım ,iltıhap ıhtımalıne karşı idrar tahlılımı yaptırdım ,kan uyuşmazlıgı olmadıgını öğrendım ..öz hazırlık tamam:)) bu ay ilk kez denedık adetımın bittiği gün başladık çalışmalara,yumurtlama dönemım de 2 güne bıtiyor,bu akşam son çalışmam olacak:)ılk denememız bakalım neler olacak ..ihtımalın düşük oldugunu söyluyorlar ama allahın işte belli mi olur...adet gunum 3 ocak bakalım ..
arkadaşlar size sorum ,nette gebelık öncesi folık asit alımının yararlı olduğunu araştırdım,bugun eczaneden aldım ,eczacı hanım dozunu doktora sormadan kullanmayın dedi..siz neler yaptınız bu konuda?.

Kızlar meşgulsünüz heralde ben kalkıyım bari yoruldum namaz kılıp dinleneyim hoşçakalın.

canmm inşallah filme gerek kalmaz
zorlu bi süreç sabırlı ol üzülmetedavini olursun sonra herşey yolunda gider inşallah
ultrason da temiz çıkar da rahtlarsın canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…