Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

prolaktinini duydum cnmmm. ama kaç kişi bu durumdayken hamiş kaldı bence çok önemli bir sorun deil. görümcemm ilerlemiş pkoydu kadın 3-4 ayda adet görüyodu bak 2 ci çocunu kucana aldı. inşallah herşey temiz çıkar.

anladım tatlımmm aman iyi bi sorun çıkmasında

Iyidir didem ne olsun canım geçinip gidiyorum
doktora gittinmi kuşum

ben yokum küstüm oglumda küstüüüüüüü:2:
kızzz ne zaman öğrenmiştin sen tarihi hatırlamadığım için yazamadım

didemmmmmmmmmm naber cnmmmm
benim adet tarihi belli yasmıcanmıııı
şöle şatafatlı yazzzzzzzz yafffffffffff. 05,01,2011 yılın ilk günlerinde olcak inşallah olmazda
hemen yazıcam tatlım hoşgeldin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hattaaaaaa tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel meleklerin güzel annleri ve anne adaylarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ne var ne yoook bensiz ne kaynattınız bakayım sabah sabah :)

ay bacım sizinde gününüz gezmeniz bitmiyo eltinle ne eltiymiş ben altileimi senede 2 kez zor görüyorum
kız ne yapayım burda başka kimsem yok istanbulda olsam bende eltimi senin gibi çok az görürdümm..
rprospektüsünde yazar aslında. adı ne hangi ilacı aldın.. adı folic plus ise günde 2 yada 3 kez alabilirsin

Didoş benim rubellayla toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş çok dikkat etmemem lazımmış daha doktorla konuşmadım ama konuşsam ne salak kadın hamiel kalmadan öncede aynı sonuç çıkmıştı hiçbirşey yapmamıştı aşı falan offf eşimde deli oldu napıcaz dikkat et diye sanki ben kediyle köpekle oynuycam kızamıklıyıda nerden görücem ama moralim az bozuldu :18:

REGL GÜNÜNÜ HEYACANLA BEKLEYENLER
keremre-----------------------
GÜL78------------------------- 05 ocak yeni yılın ilk günlerinde bebiş haberi bekliyoruz
esraersoy--------------------- 31 aralık inşallah gelecek annesi umudunu kaybetme
sunger------------------------
afr------------------------------ 4 ocak inşallah gelmez kırmızılar
rodinia----------------------- 25 aralık bebiş haberi alırız inşallah
ceylin33----------------------
yoncamlaben---------------
prensesinuykusu-----------
mzuhal --------------------- 30 aralık inşallah gelmez kırmızılar

ADETİ DÜZENSİZ OLUP BİRDAHAKİ ADETİNİ BEKLEYENLER
kmehtap-----------------------??????????
yezi------------------------------??????????

ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER

1.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLER
2. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLER
3. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLER
4. efnanim ---------------- 21 temmuz TEBRİKLER
5. eflalim--------------------------16 ağustos SENİ CANDAN TEBRİK EDİYORUZ CANIM ARKADAŞIM
6. evhan -------------------------17 ağustos TEBRİKLER
7. kepekliekmek---------------18 ağustos TEBRİKLER
8. dscopur------------------------19 ağustos TEBRİKLER Fıstık gibi kız geliyor
9. ymr el--------------------------27 ağustosTEBRİKLER
10. reyyann-----------------------27 ağustosTEBRİKLER Ramazanın bereketiyle 41. hamilemiz canım arkadaşım sana 41 kere maşallah
11. _DeReN_----------------------02 eylül TEBRİKLER
12. sumru---------------------------03 eylül TEBRİKLER
13. fovfov-----------------------------06 eylül TEBRİKLER
14. ebrar63------------------------15 eylülTEBRİKLER topiğimizin güzeller güzeli prensesi geliyor
15. tooxic---------------------------27 eylül TEBRİKLER
16. su_41----------------------------19 eylül TERİKLER
17. melisax---------------------------30 kasım TEBRİKLER CANIM
18..fundaaksu------------------------ 30 kasım gözünaydın canımmm
19. zkol ----------------------------- 16 aralık topiğimizin en taze bebişi maşallah kuzuya
20. aşk sarhoşu olmak istiyorum ------ 17 kasım maşşalahhhhhh kuzuya

ferda kuşum ayın kaçında öğrenmiştin sen yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Sağolun kızlar ama kist iki tane ve boyutlarıda 19*13 16*7 iniş yani utrason kağıdında öyle yazıyor usg çeken dr sordum neyim var diye o bana sadece aceleci olma çocuğun olur ama biraz tedavi görmem gerekiyor dedi neyim var diye sordum onları kendi dr anlatır dedi

tatlım hamile kaldıktan sonra aşı yapmıyolar ama doktorunun uyarması lazımdı

anladım tatlımmm aman iyi bi sorun çıkmasında

doktora gittinmi kuşum

kızzz ne zaman öğrenmiştin sen tarihi hatırlamadığım için yazamadım

hemen yazıcam tatlım hoşgeldin

ögrendigim günü unuttum yani kan testi yaptırdıgım günü ama idrarı soracak olursan 17 kasımda ögrendim canımcım.

allah allah tatlım ya moralini bozma lütfen

hoş geldin tanışalım canm kendini tanıtt

Teşekkür ederim, İstanbul dayım. Muhasebeciyim. Yaşlarınızı bilemiyorum ama ben 38 oldum, bir kızım var ve ikinici bebeği deli gibi istiyorum. Günlerdir forumları okuyorum ve bana çok iyi bir terapi gibi geliyor buradaki dostluklar.

hoşgeldin tatlımmmm ne olsun ben rodinia ve sumru ekvatora taşınıyoruz

tatlım hamile kaldıktan sonra aşı yapmıyolar ama doktorunun uyarması lazımdı

Evet canım ya zaten hamile kalmadan önce tahlil veriliyorya belirtmiştim ben bulaşıcı hastalık geçirmedim diye ya eşimde beni sinir ediyor niye o zaman terkrar söylememişim ya neyi söylüycem görmüyormu kağıtta kara kara yazılmış ayy ben bu doktorumu boğacam

bana yardım edin kızlar ismimin altında ki menekşe yazısını değiştirmek istiyorum nasıl yaptınız

Canım kistin çok küçükmüş 19 mm yani 1.9 cm 2 cm bile değil.

allah allah tatlım ya moralini bozma lütfen

Yok be canım niye bozum ki boşuna ben hiç çocuğun olmaz derler diye korkmuştum şükür sorun olur dediler ay nebilim yaa dr benden renkli usg istediği gün yumurtalık boylarımı filan sordum söylemedi sonucu getir öyle konuşalım dedi bende bir sorun var diye korktum haliyle

aman dur kız boğma şimdi zaten zar zor buldun bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…