Hoşbuldum zuhalcim
Ne olsun be gülüm neler oldu neler bana pko tanısı kodu biliyorsundur prolaktin yüksekliği ve kistlerim var dr benden renkli utrason istedi dün çektirdim yarında dr göstermeye götürücem rahim ve yumurtalıkların usg sini çektirdim inşallah rahim filmi istemezler
anladım tatlımmm aman iyi bi sorun çıkmasındaSelam kızlar sonund akahvaltımı yaptım oh beay açlık ne zor sanki hiç oruç tutmadım:86: bu sıpa iliğimi kemiğimi sömürüyor
Didem 100 gr yüklemsi var demişsin şeker için onu eğer problem çıkarsa yapıyolar ilk verdiğim kanın sonucunu aldım iyi çıktı açlık şekerim bakalım yüklemeden sonra nasıl olacak?
doktora gittinmi kuşumIyidir didem ne olsun canım geçinip gidiyorum
kızzz ne zaman öğrenmiştin sen tarihi hatırlamadığım için yazamadımben yokum küstüm oglumda küstüüüüüüü:2:
hemen yazıcam tatlım hoşgeldindidemmmmmmmmmm naber cnmmmm
benim adet tarihi belli yasmıcanmıııı
şöle şatafatlı yazzzzzzzz yafffffffffff. 05,01,2011 yılın ilk günlerinde olcak inşallah olmazda
kız ne yapayım burda başka kimsem yok istanbulda olsam bende eltimi senin gibi çok az görürdümm..ay bacım sizinde gününüz gezmeniz bitmiyo eltinle ne eltiymiş ben altileimi senede 2 kez zor görüyorum
rprospektüsünde yazar aslında. adı ne hangi ilacı aldın.. adı folic plus ise günde 2 yada 3 kez alabilirsinmerhaba hanımlar ben sitenıze dün akşam katıldım,1 yıl 5 aylık evlıyım hamıle kalmayı planlıyorum artık:)diş bakımımı yaptırdım ,iltıhap ıhtımalıne karşı idrar tahlılımı yaptırdım ,kan uyuşmazlıgı olmadıgını öğrendım ..öz hazırlık tamam:)) bu ay ilk kez denedık adetımın bittiği gün başladık çalışmalara,yumurtlama dönemım de 2 güne bıtiyor,bu akşam son çalışmam olacak:)ılk denememız bakalım neler olacak ..ihtımalın düşük oldugunu söyluyorlar ama allahın işte belli mi olur...adet gunum 3 ocak bakalım ..
arkadaşlar size sorum ,nette gebelık öncesi folık asit alımının yararlı olduğunu araştırdım,bugun eczaneden aldım ,eczacı hanım dozunu doktora sormadan kullanmayın dedi..siz neler yaptınız bu konuda?.
Didoş benim rubellayla toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş çok dikkat etmemem lazımmış daha doktorla konuşmadım ama konuşsam ne salak kadın hamiel kalmadan öncede aynı sonuç çıkmıştı hiçbirşey yapmamıştı aşı falan offf eşimde deli oldu napıcaz dikkat et diye sanki ben kediyle köpekle oynuycam kızamıklıyıda nerden görücem ama moralim az bozuldu :18:
anladım tatlımmm aman iyi bi sorun çıkmasında
doktora gittinmi kuşum
kızzz ne zaman öğrenmiştin sen tarihi hatırlamadığım için yazamadım
hemen yazıcam tatlım hoşgeldin
Sağolun kızlar ama kist iki tane ve boyutlarıda 19*13 16*7 iniş yani utrason kağıdında öyle yazıyor usg çeken dr sordum neyim var diye o bana sadece aceleci olma çocuğun olur ama biraz tedavi görmem gerekiyor dedi neyim var diye sordum onları kendi dr anlatır dedi
ögrendigim günü unuttum yani kan testi yaptırdıgım günü ama idrarı soracak olursan 17 kasımda ögrendim canımcım.
hoş geldin tanışalım canm kendini tanıtt
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hattaaaaaa tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel meleklerin güzel annleri ve anne adaylarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ne var ne yoook bensiz ne kaynattınız bakayım sabah sabah :)
hoşgeldin tatlımmmm ne olsun ben rodinia ve sumru ekvatora taşınıyoruz
tatlım hamile kaldıktan sonra aşı yapmıyolar ama doktorunun uyarması lazımdı
[sıze="2"]
aaaaay hemen bavulumu hazırladım bende geliyoruummmmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeee[/sıze]
Sağolun kızlar ama kist iki tane ve boyutlarıda 19*13 16*7 iniş yani utrason kağıdında öyle yazıyor usg çeken dr sordum neyim var diye o bana sadece aceleci olma çocuğun olur ama biraz tedavi görmem gerekiyor dedi neyim var diye sordum onları kendi dr anlatır dedi
allah allah tatlım ya moralini bozma lütfen
evet canım ya zaten hamile kalmadan önce tahlil veriliyorya belirtmiştim ben bulaşıcı hastalık geçirmedim diye ya eşimde beni sinir ediyor niye o zaman terkrar söylememişim ya neyi söylüycem görmüyormu kağıtta kara kara yazılmış ayy ben bu doktorumu boğacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?