Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam çoooooook mutluyum bu gün memleketime gidiyorum anacımı görecem ohhh şöyle güzel bi çay içip uzun uzun dedi kodu yapcam kızlar çok mutluyum

Süngeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bende mutluyum çünkülüüüüüüüüüüüm hamileyimmmm:)
Senin adına da çok sevindim darısı başınıza:)

huu kızlaar nabersiniiizz..

ebrar yaa nasıl duydun steteskoplaaa..benım kardesım doktor ..onunkını almıstım gecen ay hala ben bısey duyamıyorum..cok mu bastırıyorsun karnına..ben nıye bulamıyorum yaaa

walla tatlım arkadaşın elindeydi steteskop gel kızımın kalbini dinle dedim geldi aa hakkaten duyuluyor dedi sonra hepimiz baktık gerçekten duyuluyordu
seninki poposuna denk gelmiştir

Zeynep dün demişsinya 2-3 haftadır başım dönüyordu diye ama söylememişsin bu kadar erkende başlarmı sence baş dönmesi ama o zamanlar daha gıdak günün olmuyor mu

Zeynep dün demişsinya 2-3 haftadır başım dönüyordu diye ama söylememişsin bu kadar erkende başlarmı sence baş dönmesi ama o zamanlar daha gıdak günün olmuyor mu

Bilmiyom ki canım haklısın o günlerde çatladım ben:)

a.s canım bende seni gördüm sobe sobe yakalandın.

al tatlım yaw güzel oluyo
çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine
Slmmmmmmmmm kızlar bennnnnn geldimmmmmmmm nasılsınız bakalımmm

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

heyaaaaaaa mende geldim didemleeeeee. nabersiniz. bütün hamişler toplandı ne güsel cuma vakti dua edin bakalım bize

bilmiyom ki canım haklısın o günlerde çatladım ben:)

ya aklıma ne takıldı benim de 2-3 gündür kalkınca başım dönüyo ama ben daha çatlamamışımdır dimiii adetim ayın 1 inde idi daha çok çok erken dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…