ya aklıma ne takıldı benim de 2-3 gündür kalkınca başım dönüyo ama ben daha çatlamamışımdır dimiii adetim ayın 1 inde idi daha çok çok erken dimi
anam sanki hamamda yer tutuyorr
anam sanki hamamda yer tutuyorr
ya aklıma ne takıldı benim de 2-3 gündür kalkınca başım dönüyo ama ben daha çatlamamışımdır dimiii adetim ayın 1 inde idi daha çok çok erken dimi
hoşbuldum dünürüm zeynommmmmmmm
hadin güle duaya başlıyozzzzzzzzzz allahım güle beşiz ver yarabbimmmm dünürüme tek ver ama sonra kız kocaları karıştırır
heyaaaaaaa mende geldim didemleeeeee. nabersiniz. bütün hamişler toplandı ne güsel cuma vakti dua edin bakalım bize
Süngeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bende mutluyum çünkülüüüüüüüüüüüm hamileyimmmm:)
Senin adına da çok sevindim darısı başınıza:)
hoşbuldum dünürüm zeynommmmmmmm
hadin güle duaya başlıyozzzzzzzzzz allahım güle beşiz ver yarabbimmmm dünürüme tek ver ama sonra kız kocaları karıştırır
allahım gülüme en güzelinden beş dene bebiş nasip eyle
allahım zuhalinde beşizi olsun inş..bana da ağlarım bakkk:84::84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin tatlımm küsmeyin yawwEee bana bır hoşgeldin yok mu
bende yazimmmiiii hocammmmmm:86:
allahım gülüme en güzelinden beş dene bebiş nasip eyle
çokkkkk sevindim canom gerçekten çok ama çok mutlu oldum dr gittinm ine zaman öğrendin anlat ncabuk kızzzz
bana da ağlarım bakkk:84::84::84::84::84::84::84:
yok canım bence tam zamanların sen bana son 3 aylık adet tarihini yaz:)
efferin ha şöyle kabul et bakimaminnnnn yaffff aminnnnnnnnn hep itiraz ediyodum tutmuyo kabul ediyorum evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttbelki tutarrrr sizde hunileri alırsınız çok merakla beklediğiniz
anam pardon sende vardın dimiamin amin amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?