Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşbuldum dünürüm zeynommmmmmmm
hadin güle duaya başlıyozzzzzzzzzz allahım güle beşiz ver yarabbimmmm dünürüme tek ver ama sonra kız kocaları karıştırır

ya aklıma ne takıldı benim de 2-3 gündür kalkınca başım dönüyo ama ben daha çatlamamışımdır dimiii adetim ayın 1 inde idi daha çok çok erken dimi

Yok canım bence tam zamanların sen bana son 3 aylık adet tarihini yaz:)

Süngeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bende mutluyum çünkülüüüüüüüüüüüm hamileyimmmm:)
Senin adına da çok sevindim darısı başınıza:)

çokkkkk sevindim canom gerçekten çok ama çok mutlu oldum dr gittinm ine zaman öğrendin anlat ncabuk kızzzz

yok canım bence tam zamanların sen bana son 3 aylık adet tarihini yaz:)

hemen yazayımmmmm 1 aralık 29 ekim 27 eylül 23 ağustos canımmmm ben geçen hafta izideydim ya 8-9-10 aralık bol bol çalıştıkta söylemesi ayıpppppppp

aminnnnn yaffff aminnnnnnnnn hep itiraz ediyodum tutmuyo kabul ediyorum evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt belki tutarrrr sizde hunileri alırsınız çok merakla beklediğiniz
efferin ha şöyle kabul et bakim
amin amin amin amin amin
anam pardon sende vardın dimi
ya rabbim serap esraa güll bebekozer afr ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara beşiz bebişler ver allahım
amin deyin beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…