Sağol şeker:) Dün bu karılar yediler beni test test diye çift çizgi geldi sonra:) yarın doktora gitcem:)
allahım zuhalime 1 tane 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane ver ver ver verrrrrrrrrrrrr ver allahım ver
bak kimseye böle dua etmem kıymetini bil :86: :86: :86:
efferin ha şöyle kabul et bakim
anam pardon sende vardın dimi
ya rabbim serap esraa güll bebekozer afr ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara beşiz bebişler ver allahım
amin deyin beeee
Sağol şeker:) Dün bu karılar yediler beni test test diye çift çizgi geldi sonra:) yarın doktora gitcem:)
süngerim anacım nasılsın
iyikide yemiş bitirmişiz ohhh sefamız olsun çok güzzel bir öglen yaşattın bize maşallah. sungerim seninde az kaldı sünger sana bundan sonra sünger bob diyicem tamam mı. zeynebin oglu olacak zeynebin oglu olacak. afr hoş geldin. bebk özer hoşgeldin ebrar didem hoşgeldiniz. gülüm zati burdaydı ama küsme hoşgeldin. haticem hoşgeldin. daha kim kaldıysa hoşgelmişler
iyikide yemiş bitirmişiz ohhh sefamız olsun çok güzzel bir öglen yaşattın bize maşallah. sungerim seninde az kaldı sünger sana bundan sonra sünger bob diyicem tamam mı. zeynebin oglu olacak zeynebin oglu olacak. afr hoş geldin. bebk özer hoşgeldin ebrar didem hoşgeldiniz. gülüm zati burdaydı ama küsme hoşgeldin. haticem hoşgeldin. daha kim kaldıysa hoşgelmişler
hoşbuldum dünürüm zeynommmmmmmm
hadin güle duaya başlıyozzzzzzzzzz allahım güle beşiz ver yarabbimmmm dünürüme tek ver ama sonra kız kocaları karıştırır
iyiyim anam azimle gece gündüz ver allahım ver çalışıyoz ay sonunu merakla bekliyoz kız ne diyon bu sefer tuttururmuyuz
bana özel bi hoşgeldin olması lazımdı bilmiyonmu sen haaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyom bunu :84: :84: :84: :84::84: :84:
ahanda ben hepinizi görüyom walla
sunger,aşk sarhoşu olmak istiyor,evhan,GÜL78+,kepekliekmek,xbrx,
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen yazayımmmmm 1 aralık 29 ekim 27 eylül 23 ağustos canımmmm ben geçen hafta izideydim ya 8-9-10 aralık bol bol çalıştıkta söylemesi ayıpppppppp
oh etmişler len daha ne yapsınlar inşallah yarın güzel şeyler duyar bebişi görürsün kız bügünden gider adam
ayy sormaa ben adamı bulsam gece gündüz çalışcazda yazık evde yok.:98: açlışın bacım inşallah ay sonu alırsınız maaaşıyani bebişi
bana özel bi hoşgeldin olması lazımdı bilmiyonmu sen haaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyom bunu :84: :84: :84: :84::84: :84:
bak şimdi iyi oku:)
siklusların 33 gün sürüyo
02.01.2011 beklenmeyen günün
14.12.2010-19.12.2010 çalışmaların bol olması gereken tarih kaçırma kocayı bugünlerde:)
sıradaki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?