Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Sağol şeker:) Dün bu karılar yediler beni test test diye çift çizgi geldi sonra:) yarın doktora gitcem:)

oh etmişler len daha ne yapsınlar inşallah yarın güzel şeyler duyar bebişi görürsün kız bügünden gider adam

efferin ha şöyle kabul et bakim

anam pardon sende vardın dimi
ya rabbim serap esraa güll bebekozer afr ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara beşiz bebişler ver allahım
amin deyin beeee

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sağol şeker:) Dün bu karılar yediler beni test test diye çift çizgi geldi sonra:) yarın doktora gitcem:)

iyikide yemiş bitirmişiz ohhh sefamız olsun çok güzzel bir öglen yaşattın bize maşallah. sungerim seninde az kaldı sünger sana bundan sonra sünger bob diyicem tamam mı. zeynebin oglu olacak zeynebin oglu olacak. afr hoş geldin. bebk özer hoşgeldin ebrar didem hoşgeldiniz. gülüm zati burdaydı ama küsme hoşgeldin. haticem hoşgeldin. daha kim kaldıysa hoşgelmişler

bana özel bi hoşgeldin olması lazımdı bilmiyonmu sen haaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyom bunu :84: :84: :84: :84::84: :84:

ne bu böyle kızzhoşbulduk hoşbulduk da bi sakın ol kuşum

hoşbuldum dünürüm zeynommmmmmmm
hadin güle duaya başlıyozzzzzzzzzz allahım güle beşiz ver yarabbimmmm dünürüme tek ver ama sonra kız kocaları karıştırır

kız dünür niye kocaları karıştırır dedin espiriyi anlamadım benim jeton acık geç düşüyo bu aralar

iyiyim anam azimle gece gündüz ver allahım ver çalışıyoz ay sonunu merakla bekliyoz kız ne diyon bu sefer tuttururmuyuz

ayy sormaa ben adamı bulsam gece gündüz çalışcazda yazık evde yok.:98: açlışın bacım inşallah ay sonu alırsınız maaaşı yani bebişi

he bacım ayın 30 u de bacım de suger bob de srep de ne dersren de bü gün pek mutluyum

hemen yazayımmmmm 1 aralık 29 ekim 27 eylül 23 ağustos canımmmm ben geçen hafta izideydim ya 8-9-10 aralık bol bol çalıştıkta söylemesi ayıpppppppp

Bak şimdi iyi oku:)
Siklusların 33 gün sürüyo
02.01.2011 beklenmeyen günün
14.12.2010-19.12.2010 çalışmaların bol olması gereken tarih kaçırma kocayı bugünlerde:)
Sıradaki:)

Kızlarrr bırsey soracagım adetım gecıktı benım salı gunu dr a gıttık beta hcg 54,86 cıktı cumartesıyı bekleyelım ıdrarda gebelık var ama kanda kı degerın dusuk dedı
cumartesı kandakı deger yukselmıs olursa hamılesınız dedı sızce durum ne bekleyemıyorum yarını ya

bak şimdi iyi oku:)
siklusların 33 gün sürüyo
02.01.2011 beklenmeyen günün
14.12.2010-19.12.2010 çalışmaların bol olması gereken tarih kaçırma kocayı bugünlerde:)
sıradaki:)

kız desene ben bu günlerde gıdaklıyorum haaa akşama tutam bari adamı ama bu oralar ona kızgınımmmmmm o yüzden pek istemiyorum ama napacan bebiş istiyosan kocayıda isteyecen amann hamiş kalayım ondan sonra istemiyecem zatiiiii 9 ayyy yasak koyacam ona işine gelirse :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…