Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

05,12,2010-05,11,2010-22,09,2010 de haydeeeeeeeee bakalım eylülde gecikme oldu. ama son 2 ay düzenli

Son 2 aya göre siklüsün 30 gün
beklenmeyen tarih; 04.01.2011
16.12.2010-21.12.2010 bugünden başlaaaaaaaaaaaaaaaa kaçırma adamı sakın:) Sabahları yap akşamları yap:)
Sırakdaki:)

aa ne üzülüyon sen bakim hamilesin işte ewet biraz düşük ama yükselmiştir şimdiye kadar
hem yükselmeseydi adet olurdun çoktan
sevin bacım sevinnn

Ulan diyip durma kızım olcak benim nasıl dünür olcaz sonra deli karı:)

Son 2 aya göre siklüsün 30 gün
beklenmeyen tarih; 04.01.2011
16.12.2010-21.12.2010 bugünden başlaaaaaaaaaaaaaaaa kaçırma adamı sakın:) Sabahları yap akşamları yap:)
Sırakdaki:)

tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 16,17 si herif yokkkk ahanda kaçıcak. ammaaa 18 zi sonrası doluyuz misafir kabul etmeyiz

oluuu oluuuuuu ikramiyeli zamlı oluuuuuu inşallahhhh. datlu datlu yersinizzzzzz ammaaaa şimdiiii sizzzz birbirinizi yiyin önce

yiyok bacım önce ellerimle bademli fındıklı besliyom sonra yiyok bacım yiyok allah sonumuzu hayır etsin

oluuu oluuuuuu ikramiyeli zamlı oluuuuuu inşallahhhh. datlu datlu yersinizzzzzz ammaaaa şimdiiii sizzzz birbirinizi yiyin önce

yiyok bacım önce ellerimle bademli fındıklı besliyom sonra yiyok bacım yiyok allah sonumuzu hayır etsin

kız dünür niye kocaları karıştırır dedin espiriyi anlamadım benim jeton acık geç düşüyo bu aralar

anacım kolayınamı dünür oluyoz bizim uşaklar evlenmeyecekmi senin oğlanlar ikiz olursa bide benim kız kocaları karıştırmasın

ohhhhhhhhhhhhhh yarasınnnnnnnnn. da bebiş olsun

ders notlarını tam al bebem derslerine aksatmadan yüksek performans bekliyoz senden

aldım aldımmmm yazdım kara kalemle. adamın canı cini kalmadı yazık

bebekozerrrrr cnm gözün aydın hamişsinnnn inşllah yükselir değerin cnm

ebrarımm amin diyen dillerini yerim.beşiz versin hayde bakalım

anacım kolayınamı dünür oluyoz bizim uşaklar evlenmeyecekmi senin oğlanlar ikiz olursa bide benim kız kocaları karıştırmasın

anam ne karıştırması bak karıştırıyosanız hazır bende yapılmış iyi eğitimli bi kız var o nu verem size emme kaynana ni istemem başında

biraz geç oldu ama anladım dünürüm yaaaaa zati benim kocada ikiz biliyon mu bende pek tutma ihtimali yokmuşşşşş bi bi senin kızı bide zeynebin kızını alırımmmmmmmm

cmt akşam kaçta aramaya başlıym ben seni
şşşşşşşşşşş misafir kabul etmiyozzzzzzz işimiz var herhal. herkesss yüksek performans bekliyo benden bölmeyelimm bacummmmmmmmm

tşk ederimmmmmm ay aynı benden bahsettin yani :82: :82: :82: :82: :82:

:86::86::86::86::86::86: bideee kırmızı elbiseliiiii

anam ne karıştırması bak karıştırıyosanız hazır bende yapılmış iyi eğitimli bi kız var o nu verem size emme kaynana ni istemem başında

ayyyy kaynanna olsunda afr gibi olsun bacımmmmmmmmmmmmmm kız hele bak şeker gibi kaynan olur
(inanma sen altını çok istiycemde yalakalık yapıyom) :82: :82: :82: :82: :82:

tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 16,17 si herif yokkkk ahanda kaçıcak. ammaaa 18 zi sonrası doluyuz misafir kabul etmeyiz

Tamaammmm süpper sen akıntı kontrolü yap tamammmı sakın kaçırma geri kalan günleri ben o tarihin sonrasında ki gün hamile kaldım tabi hamileysem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…