cevabın için tşk.sizce kandan baktırmak için adetimi beklemelimiyim.yoksa erken yapsam çıkarmı.adetimin son günü saçlarımı boyatmıştım.ondan korkuyorum.
cevabın için tşk.sizce kandan baktırmak için adetimi beklemelimiyim.yoksa erken yapsam çıkarmı.adetimin son günü saçlarımı boyatmıştım.ondan korkuyorum.
korkma adetinin son günü hemen bebiş olmas kii ben son dk kadar bekleyenlerdenimm bence bekle
kız bende saf saf cevap veriyom doğruya adetin son günü ne bebeği ... galiba uykum gelmiş ben uyuyum herkese iyi gecelerrrrr
4 gün sonra adet olmam lazım eğer olmazsa önce idrar testi yapıcam en son kandan baktırıırım.allah hepinizin kucağını boş bırakmasın.isteyen herkes annelik duygusunu yaşatsın.hepinize iyi geceler :95::95:
Günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun....
günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun....
günaydınnnnnnn rodinnacım ne durumda sın dün akşam kırmızı geldi demişsin bugün varmı bişeyler
Günaydın kızlare evet maalesef yedik kırmızı kartı bukadar erken beklemiyordum.....günaydın canım nasılsın
hayırdır avatardaki resim ne öyle yaw
adet mi oldun yoksa
günaydın kızlare evet maalesef yedik kırmızı kartı bukadar erken beklemiyordum.....
inşallahhhtatlım hayırlısı olsun inş. önümüzdeki ay bebiş olur ve daha sağlam tutunur annesine
selam gül inşallah senin tutar... benden hayır yok bu ay...selam kıslarrr nabersiniz bugün ben yokumm patron şimdi gelcek artıkım bu hafta böle erken gelcekmiş yazamıycam. ceylin den haber alırsanız bana msj atsın durumunu telime söylermisiniz. ben iyim çalışmalar devam karın ağrım devam bakalım tutucakmı buay.
selam kıslarrr nabersiniz bugün ben yokumm patron şimdi gelcek artıkım bu hafta böle erken gelcekmiş yazamıycam. ceylin den haber alırsanız bana msj atsın durumunu telime söylermisiniz. ben iyim çalışmalar devam karın ağrım devam bakalım tutucakmı buay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?