Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

cevabın için tşk.sizce kandan baktırmak için adetimi beklemelimiyim.yoksa erken yapsam çıkarmı.adetimin son günü saçlarımı boyatmıştım.ondan korkuyorum.

korkma adetinin son günü hemen bebiş olmas kii ben son dk kadar bekleyenlerdenimm bence bekle

cevabın için tşk.sizce kandan baktırmak için adetimi beklemelimiyim.yoksa erken yapsam çıkarmı.adetimin son günü saçlarımı boyatmıştım.ondan korkuyorum.

kanda çıkar ama sen yinede 2 3 gün bekle kesin olsun ..valla canım ben gebeliği boyunca antidepresan kullanan insanları biliyorum ve bebekleri sapasağlam hiiiççç korkma birşey olmaz Allahın izniyle .emin ol cep telefonlarımız boyadan kat kat daha zararlı

4 gün sonra adet olmam lazım eğer olmazsa önce idrar testi yapıcam en son kandan baktırıırım.allah hepinizin kucağını boş bırakmasın.isteyen herkes annelik duygusunu yaşatsın.hepinize iyi geceler:95::95:

aminn ii gecelerrr

selam kıslarrr nabersiniz bugün ben yokumm patron şimdi gelcek artıkım bu hafta böle erken gelcekmiş yazamıycam. ceylin den haber alırsanız bana msj atsın durumunu telime söylermisiniz. ben iyim çalışmalar devam karın ağrım devam bakalım tutucakmı buay.

tatlım hayırlısı olsun inş. önümüzdeki ay bebiş olur ve daha sağlam tutunur annesine
inşallahhh
selam gül inşallah senin tutar... benden hayır yok bu ay...

günaydın gülüm
tamam canım söyleriz ceyline bu hafta görüşemicez demek
hadi bakalım canım inş. tutar bu ay hemide sıkı sıkı

inşallah ebrarımmmmm tutar buay. ivettt patron aradı 5 dk burda.
2 gün yok eşim evde şimdi 1 gün boşluğumuz olcak artık 19 cu gün evde oluyo çalışmaya devam taki yılbaşına kadannnn izmire gidicem yılbaşı gecesi. 1 gece kalıp gelcem. zaten adette 5 aralık bakalım gelcekmi gelmicekmi
sen nassın ebrarımm bebiş prensesimiz nasılmış iyice ihssediyon demi hareketlerini.

rondinacım sende üsülme hayırlısı olsun sonuçda reglin düzenli geliyo öbür aya tutar inşallah.

Günaydın kızlar bugün muhtemelen bende yokum çooook işim var valla Nimetcim hayırlısı olsun Rabbimin vardır bir bildiği beklemediğin bir an verecektir sabrını zorluyor bu bir sınav:) Gülüm inşallah bu ay senin tutar:) Ceylini bende çok merak ediyorum ve diğer kızlar heppiciğinizi seviyom ve öpüyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…