Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay hadi bakalım inş. gelmez onun yerine bebiş gelir inş.
gülüm benim bugün hafif bi bulantım var ya sabahta çıkaracak gibi oldum
yenidenmi başlıyo yoksa gripten mi anlamadım
prenses iyi teyzesi ewet canım yediklerimden hoşuna giden bişey olursa hemen hareketleniyo yaramaz

inşallah canım kanamayı muayenedendir diye düşünmüştüm ama az az gelmiş yine gece...

günaydın kuzucum
allah kolaylık versin hadi işlerini bitirde gel

günaydın canım.... umarım tez zamanda gelir yoksa avazım çıktığı kadar bağıracağım...

günaydın kuzucum
allah kolaylık versin hadi işlerini bitirde gel

Tamam canım öğleden önce biraz zor valla çok özlüyorum sizleri kızlar bişi sorcam ben halılarımı yıkamaya vermiştim dün geldi bugün süpürüp silip toz alıp yerleştireyim istiyorum eşim müsade etmiyo iş yapmama sizce de erkenmi ev işi yapılır dimi hamileyken? Hoş biz yapmazsak kim yapacak işlerimizi dimi ama:)

bende çıkıyorum kıslarrr öptüm hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beni özleyin anacımm kendinize bebişlerinize iyi bakın kocaları boşverin

tatlım yapacaksan kendini yormadan yavaş yavaş yap hepsini bigün de bitirme yani
ayrıca sakın ha sakın ağır kaldırayım deme hele de halıları sakın ha sakın kaldırma
ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum aşırı temizlik yaptım sonrada sandığı bi odadan öteki odaya taşıdım sonra sancılanmaya başladım ve 10 sonra düşük yaptım

Aaaa düşüğün olduğunu bilmiyordum ne kadarlıktı? Geçmiş olsun Allah o bebeğinin ömrünü bu bebeğine eklesin uzun ömürlü olsun yavrun:)

aaaa düşüğün olduğunu bilmiyordum ne kadarlıktı? Geçmiş olsun allah o bebeğinin ömrünü bu bebeğine eklesin uzun ömürlü olsun yavrun:)

amin canım inş.
3,5 haftalıktı canım ufacıktı meleğim
o yüzden bu bebekte çok tedirgindim ya ben
hep korkuyordum eskisi kadar olmasada var korkularım
rabbim kimseye yaşatmasın

amin canım inş.
3,5 haftalıktı canım ufacıktı meleğim
o yüzden bu bebekte çok tedirgindim ya ben
hep korkuyordum eskisi kadar olmasada var korkularım
rabbim kimseye yaşatmasın

Amin canım yaaa benimde bugün kasığım ve belim ağrıyor bişi olmaz herhalde dimi düşük tehlikesinin belirtileri neler?

amin canım yaaa benimde bugün kasığım ve belim ağrıyor bişi olmaz herhalde dimi düşük tehlikesinin belirtileri neler?

tatlım benim önce lekelenmem oldu bende adet oluyom sandım ama çok ufak bi leke gün boyu başka bişey yoktu sonra bel ağrısı başladı ertesi gün inanılmaz şiddetli sancılar girmeye başladı kasıklarıma o zaman bişeyler olduğunu anladım zaten
seni ve bebeğini rabbim korusun tatlım sakın aklına kötü şeyler getirme
düşükte ilk olarak lekelenme oluyor tatlım

Tatlım senin ufaklık yerleşiyor ya ondan kasık ve bel ağrın oluyordur merak etme sen

İnşallah öyledir Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın okadar çok bebeğini kaybeden tanıdığım varki korkuyorum valla Babamız hergece okuyo bizi:) Görmen lazım adama bi haller oldu inşallah hep böyle kalır:) Bende her namazdan sonra dua ediyorum hepimize 7 ayetel kürsi okuyorum bebeğime:) Rabbim kabul etsin, utandırmasın inşallah:)

amin zeynom inş. Rabbim kabul eder dualarımızı bende hergün kızıma ayet el kürsi okuyorum rabbim kabul etsin onları bize bağışlasın inş.
Eşinde inş. Hep öyle kalır tatlım adam sevinçten bak nasılda değişti yaa

Ebrar bak ne yazıyo bi sitede:)
“Kasıklarım ağrıyor”
İlk gebe kaldığınızda kasıklarınızda, kalça ve belinizde ağrı hissi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahim büyürken onu tutan bağ dokuları da gerilir. Ağrının sebebi de bu gerilmedir. Rahatsızlık verici olsa da, endişelenmenize gerek yoktur.

ehh pek doğru demiş bak için rahat olsun işte canım

Sorma valla ben artık sorumluluk sahibi bir adamım dikkat etmem lazım herşeye diyo:)

kızlar bugün bende pek giremeyecegim ama ara ara bakarım kim var kim yok diye hadi kendinize iyi bakınnnnn

Sorma valla ben artık sorumluluk sahibi bir adamım dikkat etmem lazım herşeye diyo:)
AMAN AMAN SEVSİNLER ONUN SORUMULULUĞUNU :))
MAŞALLAH NE KIZ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HEP BÖYLE KALSIN

kızlar bugün bende pek giremeyecegim ama ara ara bakarım kim var kim yok diye hadi kendinize iyi bakınnnnn

TAMAM CANIM GÖRÜŞÜRÜZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…