inşallah ebrarımmmmm tutar buay. ivettt patron aradı 5 dk burda.
2 gün yok eşim evde şimdi 1 gün boşluğumuz olcak artık 19 cu gün evde oluyo çalışmaya devam taki yılbaşına kadannnn izmire gidicem yılbaşı gecesi. 1 gece kalıp gelcem. zaten adette 5 aralık bakalım gelcekmi gelmicekmi
sen nassın ebrarımm bebiş prensesimiz nasılmış iyice ihssediyon demi hareketlerini.
rondinacım sende üsülme hayırlısı olsun sonuçda reglin düzenli geliyo öbür aya tutar inşallah.
inşallah canım kanamayı muayenedendir diye düşünmüştüm ama az az gelmiş yine gece...inşallah ebrarımmmmm tutar buay. ivettt patron aradı 5 dk burda.
2 gün yok eşim evde şimdi 1 gün boşluğumuz olcak artık 19 cu gün evde oluyo çalışmaya devam taki yılbaşına kadannnn izmire gidicem yılbaşı gecesi. 1 gece kalıp gelcem. zaten adette 5 aralık bakalım gelcekmi gelmicekmi
sen nassın ebrarımm bebiş prensesimiz nasılmış iyice ihssediyon demi hareketlerini.
rondinacım sende üsülme hayırlısı olsun sonuçda reglin düzenli geliyo öbür aya tutar inşallah.
günaydın kızlar bugün muhtemelen bende yokum çooook işim var vallanimetcim hayırlısı olsun rabbimin vardır bir bildiği beklemediğin bir an verecektir sabrını zorluyor bu bir sınav:) gülüm inşallah bu ay senin tutar:) ceylini bende çok merak ediyorum ve diğer kızlar heppiciğinizi seviyom ve öpüyom:)
günaydın canım.... umarım tez zamanda gelir yoksa avazım çıktığı kadar bağıracağım...Günaydın kızlar bugün muhtemelen bende yokum çooook işim var vallaNimetcim hayırlısı olsun Rabbimin vardır bir bildiği beklemediğin bir an verecektir sabrını zorluyor bu bir sınav:) Gülüm inşallah bu ay senin tutar:) Ceylini bende çok merak ediyorum ve diğer kızlar heppiciğinizi seviyom ve öpüyom:)
günaydın kuzucum
allah kolaylık versin hadi işlerini bitirde gel
tamam canım öğleden önce biraz zor valla çok özlüyorum sizleri kızlar bişi sorcam ben halılarımı yıkamaya vermiştim dün geldi bugün süpürüp silip toz alıp yerleştireyim istiyorum eşim müsade etmiyo iş yapmama sizce de erkenmi ev işi yapılır dimi hamileyken? Hoş biz yapmazsak kim yapacak işlerimizi dimi ama:)
tatlım yapacaksan kendini yormadan yavaş yavaş yap hepsini bigün de bitirme yani
ayrıca sakın ha sakın ağır kaldırayım deme hele de halıları sakın ha sakın kaldırma
ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum aşırı temizlik yaptım sonrada sandığı bi odadan öteki odaya taşıdım sonra sancılanmaya başladım ve 10 sonra düşük yaptım
aaaa düşüğün olduğunu bilmiyordum ne kadarlıktı? Geçmiş olsun allah o bebeğinin ömrünü bu bebeğine eklesin uzun ömürlü olsun yavrun:)
amin canım yaşatmmasın....amin canım inş.
3,5 haftalıktı canım ufacıktı meleğim
o yüzden bu bebekte çok tedirgindim ya ben
hep korkuyordum eskisi kadar olmasada var korkularım
rabbim kimseye yaşatmasın
amin canım inş.
3,5 haftalıktı canım ufacıktı meleğim
o yüzden bu bebekte çok tedirgindim ya ben
hep korkuyordum eskisi kadar olmasada var korkularım
rabbim kimseye yaşatmasın
amin canım yaaa benimde bugün kasığım ve belim ağrıyor bişi olmaz herhalde dimi düşük tehlikesinin belirtileri neler?
tatlım benim önce lekelenmem oldu bende adet oluyom sandım ama çok ufak bi leke gün boyu başka bişey yoktu sonra bel ağrısı başladı ertesi gün inanılmaz şiddetli sancılar girmeye başladı kasıklarıma o zaman bişeyler olduğunu anladım zaten
seni ve bebeğini rabbim korusun tatlım sakın aklına kötü şeyler getirme
düşükte ilk olarak lekelenme oluyor tatlım
Tatlım senin ufaklık yerleşiyor ya ondan kasık ve bel ağrın oluyordur merak etme sen
inşallah öyledir rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın okadar çok bebeğini kaybeden tanıdığım varki korkuyorum vallababamız hergece okuyo bizi:) görmen lazım adama bi haller oldu inşallah hep böyle kalır:) bende her namazdan sonra dua ediyorum hepimize 7 ayetel kürsi okuyorum bebeğime:) rabbim kabul etsin, utandırmasın inşallah:)
ebrar bak ne yazıyo bi sitede:)
“kasıklarım ağrıyor”
ilk gebe kaldığınızda kasıklarınızda, kalça ve belinizde ağrı hissi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahim büyürken onu tutan bağ dokuları da gerilir. Ağrının sebebi de bu gerilmedir. Rahatsızlık verici olsa da, endişelenmenize gerek yoktur.
amin zeynom inş. Rabbim kabul eder dualarımızı bende hergün kızıma ayet el kürsi okuyorum rabbim kabul etsin onları bize bağışlasın inş.
Eşinde inş. Hep öyle kalır tatlım adam sevinçten bak nasılda değişti yaa
AMAN AMAN SEVSİNLER ONUN SORUMULULUĞUNU :))Sorma valla ben artık sorumluluk sahibi bir adamım dikkat etmem lazım herşeye diyo:)
kızlar bugün bende pek giremeyecegim ama ara ara bakarım kim var kim yok diye hadi kendinize iyi bakınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?