Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ceylinnn benimde var kahverengi göbekten kuşuma kadar bide göbekten 1 karış yukarı kadar ama sonra çıktı hemen çıkmadı bende

valla canım hakkımda hayırlısı olsun sende ne zaman çıktı canım göbüşten kuşuna kadar olan çizgi merak ettim

kızlar bende o çizgiden olmadı ..herkeste olmuyo galiba ..ama kontrolsüz şekilde kilo almaya devam tartıya çıkmıyorum artık..

ceylincim inşallah canım sana esraya nimete güle ve diğer arkadaşlara Allah nasip etsin inş.

rodinia sende ne olduğunu ben anlamadım cnanım karnın ağrıodu bakteri mi çıkmışş
senin 1 önceki bebekte geç çıkmıştı kan için istersen bekle canımm

dur kızz nereye ben yazdım sen görmedin galiba ..
bi sen görğüyorsun zaten....

rodinia sende ne olduğunu ben anlamadım cnanım karnın ağrıodu bakteri mi çıkmışş
senin 1 önceki bebekte geç çıkmıştı kan için istersen bekle canımm
zaten moralim inanılmaz bozuk akşam üstü kanamam olmuş ama regl günüme daha bir hafta var geçen ayda erken olmuştum... bu ayda tutmadı çıldırmak üzereyim...

zaten moralim inanılmaz bozuk akşam üstü kanamam olmuş ama regl günüme daha bir hafta var geçen ayda erken olmuştum... bu ayda tutmadı çıldırmak üzereyim...

canımsın ya çok stres olmuşsun sen .adet kanaman böyle mi geliyor normalde ,önce az sonra devamı...

canımmm dur öle yapma şimdi seninkinin tutma ihtimali daha yüksek hem hamile kalabileceğini biliosun en azındano alttan bakınca olmuştur ya. canını sıkma tatlım bi rahatsızlığın yok en azındn.allahım gönlüne göre versinn

merhaba hanımlar ben 2 çocuk annesiyim.kızlar ben 4 aydır diana_35 içerek korunuyordum.bu ay bir gün içmemişim.kasık ve bel ağrılarım var.beyaz akıntım oluyo.en son 29 kasımda temizlendim.sizce hamile olabilirmiyim.ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.:44::44:

öyle aslında doktor rahmin falan temiz toparlanmışsın hiç bir sorun görünmüyor ayaklarıını üşütmüş olabilirsin dedi. öyle diyeceğine deseydi ya kan testi yapalım hamile olabilirsin daha iyi olurdu....

ii bak işte çabuk ne güzel. ya seninki geç çıkmıştı hemen ümidini kesme hayırlısı olsun

ii bak işte çabuk ne güzel. ya seninki geç çıkmıştı hemen ümidini kesme hayırlısı olsun
yine böyle adetime 5 gün kala karından ultrasyonda görnmemişti... adet 5 gün geçincede evde test yaptım çıkmadı 8 gün geçince kan testinde çıktı... haklısın aslında 30 aralıkta yaptıracağım kan testini yılbaşı hediyesi alırız belki ozamanda kadar tabiki bu gelen kırmızı kart değilse..
canım ben kapatıyorum eşim koltukta uyudu yatalım artık... sağol moralin için inşallah bende annelik duygularını yaşarım yine sizinle birlikte tabiki....

arkadaşım bende doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım 5 yıl kesintisiz kullanmıştım ..belirtiler 10 gün önceden başlamıştı ..ama tabi sen biraz daha bekle bence inşallah hayırlısı olur

aminnnnn canım aminnn tüm isteyenlere hadi ii geceler sana

iyi geceler canım mutlu huzurlu uyu ve uyan görüşürüz

bende d. kontrol kullandım prospektüse göre 1 gün bile gebeliğe yol açaıo gibi ama unutan arkadaşlarım oluodu bişey olmuodu

cevabın için tşk.sizce kandan baktırmak için adetimi beklemelimiyim.yoksa erken yapsam çıkarmı.adetimin son günü saçlarımı boyatmıştım.ondan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…