Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

nasılsın canımm ? muayene ederken ağrı falan duydun mu tahriş mi oldu ki?

ebrucum hamile olabilirim canımmm
canım senin ilk belirtilerin nelerdi canım benim belim ve kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişti beyaz akıntım oluyor halsizlikte var tabiiii

ebrucum hamile olabilirim canımmm
canım senin ilk belirtilerin nelerdi canım benim belim ve kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişti beyaz akıntım oluyor halsizlikte var tabiiii

aynen canım kabızlık şişkinlikte vardı bende ayyyyyy hadi inşallah ..yarın kaçta yaptıracaksın testi okulda girebilirsem girip bakarım sonucuna

aynen canım kabızlık şişkinlikte vardı bende ayyyyyy hadi inşallah ..yarın kaçta yaptıracaksın testi okulda girebilirsem girip bakarım sonucuna

canım saat 10 gibi gideceğim dr öğleden sonra çıkıyor sonuç akşam üzeri yazarım yada netten öğrenirim mutlaka haber veririm kızlar

çok heyecanlandım inşallah bebişin senledir ..hayırlısı olsun canım benimmmm

canımmm inşşş inşş vardır ama içimden bi ses olduğunu söylüyor ayy valla çok heyecanlıyım canımm yha geçmişi okudun mu bilmiyorum ama bu gün airvick kokusundan midem bulandı canım yha gece kalktım wc ye gittim geldim bi baktım göbeğimde çizgi var çamaşr izidir falan dedim ama sabah iyice baktım var çizgi hayırlısı olsun bakalım

neşehn görmemişim canım kusura bakma iilik sen napıon canım bebişimde kızmış oda ii
ebru rodinia ceylin slmlar nasılsınız
rodinia geçmiş olsun canımm
ceylin çok heycecanlandım kıssss

neşehn görmemişim canım kusura bakma iilik sen napıon canım bebişimde kızmış oda ii

neyse siz sohbetinize devam edin anlaşılan yazdıklarım görünmüyor iyi geceler....
hayırlı haberle dolu yeni güne uyanın inşallaahhh...

hadi yaa bak şimdi bende ümitlendim iyice..size asker hediyesi olacak galiba ..eşin kısa dönem mi gitti

aman aman teyzesi yesin o da mı kızmış .gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah.

ceylinnn benimde var kahverengi göbekten kuşuma kadar bide göbekten 1 karış yukarı kadar ama sonra çıktı hemen çıkmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…