iyi akşamlar ebru... valla inşallah hamiledir dört gözle yarını bekliyorz. bende bugün doktora gittim alttan muayene etti gebelik yok dedi. sadece tahlil sonucu az bakteri var dedi ilaç verdi... folic asit almaya devam et dedi... ama eve geldim akşam az bi kanamam olmuş acaba muayeneden dolayımı yoksa adetime daha bir hafta var...
yoo çok bi ağrı olmadı sadece ilk defa olduğu için korktumm ...nasılsın canımm ? muayene ederken ağrı falan duydun mu tahriş mi oldu ki?
yoo çok bi ağrı olmadı sadece ilk defa olduğu için korktumm ...[/QUOTE
belki adet kanamasıdır canım .doktor bebek yok demese yerleşme kanaması falan diye düşünürdüm..inşallah en kısa zamanda olur canım bebişin ..
ama adete var bir hafta anlamadım zaten geçen ay 5 gün erken olmuştum.. yarın kan testi yaaptırırım belki...yoo çok bi ağrı olmadı sadece ilk defa olduğu için korktumm ...
belki adet kanamasıdır canım .doktor bebek yok demese yerleşme kanaması falan diye düşünürdüm..inşallah en kısa zamanda olur canım bebişin ..
ama adete var bir hafta anlamadım zaten geçen ay 5 gün erken olmuştum.. yarın kan testi yaaptırırım belki...
fitil falan vermiştir o şimdi sana o zaman test yaptır öyle kullan bebiş varsa bi zararı olmasın
ebrucum hamile olabilirim canımmm
canım senin ilk belirtilerin nelerdi canım benim belim ve kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişti beyaz akıntım oluyor halsizlikte var tabiiii
bunların hepsi benim ilk hamileliğimde vardı canım... sık idrara gidiyormusun..ebrucum hamile olabilirim canımmm
canım senin ilk belirtilerin nelerdi canım benim belim ve kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişti beyaz akıntım oluyor halsizlikte var tabiiii
aynen canım kabızlık şişkinlikte vardı bende ayyyyyy hadi inşallah ..yarın kaçta yaptıracaksın testi okulda girebilirsem girip bakarım sonucuna
canım saat 10 gibi gideceğim dr öğleden sonra çıkıyor sonuç akşam üzeri yazarım yada netten öğrenirim mutlaka haber veririm kızlar
çok heyecanlandım inşallah bebişin senledir ..hayırlısı olsun canım benimmmm
canımmm inşşş inşş vardır ama içimden bi ses olduğunu söylüyor ayy valla çok heyecanlıyım canımm yha geçmişi okudun mu bilmiyorum ama bu gün airvick kokusundan midem bulandı canım yha gece kalktım wc ye gittim geldim bi baktım göbeğimde çizgi var çamaşr izidir falan dedim ama sabah iyice baktım var çizgi hayırlısı olsun bakalım
neyse siz sohbetinize devam edin anlaşılan yazdıklarım görünmüyor iyi geceler....
hayırlı haberle dolu yeni güne uyanın inşallaahhh...
neşehn görmemişim canım kusura bakma iilik sen napıon canım bebişimde kızmış oda ii
ebru rodinia ceylin slmlar nasılsınız
rodinia geçmiş olsun canımm
ceylin çok heycecanlandım kıssss
canımmm inşşş inşş vardır ama içimden bi ses olduğunu söylüyor ayy valla çok heyecanlıyım canımm yha geçmişi okudun mu bilmiyorum ama bu gün airvick kokusundan midem bulandı canım yha gece kalktım wc ye gittim geldim bi baktım göbeğimde çizgi var çamaşr izidir falan dedim ama sabah iyice baktım var çizgi hayırlısı olsun bakalım
aman aman teyzesi yesin o da mı kızmış .gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?