tamam canım sen o zaman doğru yatağa hadiioh ohh süper olur walla
hatta ben çay kahve de istemem uyumaya gidiyomm
tamam canım sen o zaman doğru yatağa hadii
bak hala duruyır ne diyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
oh şükür ayağımın altında olma yetrki du şu evi bi pırıl pırıl yapam ben:)gittim bilemm
oh şükür ayağımın altında olma yetrki du şu evi bi pırıl pırıl yapam ben:)
acıktımmmm ne yicemm
şaka yaptım kız getir faturaları bakim.....lan karı hani benim işi yapcaktın nerden çıktı şimdi evi pırıl pırıl yapmak ahanda küstüm
şaka yaptım kız getir faturaları bakim.....
günaydın hanımlar ben ve ağrıyan kolum geldik:) nasılsınız?
yawrucum kahvaltı yapsana güzelce sıcak çayla ohh
sen ve ağrıyan kolun hoşgeldiniz :)
nasılsın kuşum
Hoşbuldum canım kolum ağrıyor işte sabah geçer sandım ama geçmemiş eşimde diyor üç gün sürere dedi ya dedim üç gün sürebilir dedi:) bende bana torpil geçer sandım:)
Sen nasılsın nasıl oldu gribin?
Günaydın hanımlar ben ve ağrıyan kolum geldik:) nasılsınız?
günaydın canım benim.... geçmiş olsun sanada geliyim evini barkını temizliyeyim sen dinlenn...Hoşbuldum canım kolum ağrıyor işte sabah geçer sandım ama geçmemiş eşimde diyor üç gün sürere dedi ya dedim üç gün sürebilir dedi:) bende bana torpil geçer sandım:)
Sen nasılsın nasıl oldu gribin?
aman be kuşum bırak artık düşünmeyi bebeğini düşün kahvaltını yap bakim doğru düzgün hadi hadi çabuk oliştah mı kaldı yaa off daha 2 kilo anca aldım bu adamla 1o kilo vermediğime şükrediommm
hoşbuldum canım kolum ağrıyor işte sabah geçer sandım ama geçmemiş eşimde diyor üç gün sürere dedi ya dedim üç gün sürebilir dedi:) bende bana torpil geçer sandım:)
sen nasılsın nasıl oldu gribin?
iştah mı kaldı yaa off daha 2 kilo anca aldım bu adamla 1o kilo vermediğime şükrediommm
eflal görmemiştim seni hoşgeldinnnnn
aman be kuşum bırak artık düşünmeyi bebeğini düşün kahvaltını yap bakim doğru düzgün hadi hadi çabuk ol
hımm anladım canım çok geçmiş olsun
bende aynıyım ya ha bide bu sabah çıkarcak gibi oldum yine hafif bi bulantım var
neden oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?