Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hoşbuldum canım nasılsın dün moralin bozukmuş?

evet yaaa halada öle barıştık usulende yine kıllık yapmaya devam edio yalan sölemiş bana bazı şeylerde güvenimde kalmadı ona ne bilem ya bebeğim bana yeter yumuk yumuk elleri yeter

bıraktım ama o beni bırakmıyooo ebrar yaaaaa sen hazırla da yiyimm
ya ebrar benim tam geçmedii hafif hafif hep varr bulantıı

yok be kuzum benim geçmişti bulantı sadece bu sabah oldu
hayatım işteyim ama evde olsam sana süper bi kahvaltı hazırlardım walla
ama burdada tost söyleyebilirim bak

yok be kuzum benim geçmişti bulantı sadece bu sabah oldu
hayatım işteyim ama evde olsam sana süper bi kahvaltı hazırlardım walla
ama burdada tost söyleyebilirim bak

o bile olur ya bugün benimde var bayaa bulantımm

günaydın canım benim.... geçmiş olsun sanada geliyim evini barkını temizliyeyim sen dinlenn...

Canım çok sağol birazdan kalkıp yapıcam yatınca fenalık geliyor bana

Sen nasılsın bir daha ki aya kalmış sanıırm hayırlısıyla diğer ay gülsün yüzüni

Canım sen çok üşütmüşsün ondan olmuştur.

Canım çok sağol birazdan kalkıp yapıcam yatınca fenalık geliyor bana

Sen nasılsın bir daha ki aya kalmış sanıırm hayırlısıyla diğer ay gülsün yüzüni
istemiyorum ya sıkıntı geldi... düşünmekten sıkıldım... olmuyor işte uğraşmayacağım artık ne yapayım yaşım geçerse geçsin umrum değil artık... o kadar dua ettim olmadı dahada olmazsada olmassınnn üff yaa ne yapayım....

canım sen çok üşütmüşsün ondan olmuştur.
herhalde kuşumm

höyttt noluyo orda bakim ne o isyankar tavırlar
çok ayıp çok
Kim dedi olmayacak diye kendine gel bakim tamam düşünme ama böylede konuşma lütfenn

Bu ne isyan böyle hiç yakışmadı sana

herhalde kuşumm

höyttt noluyo orda bakim ne o isyankar tavırlar
çok ayıp çok
Kim dedi olmayacak diye kendine gel bakim tamam düşünme ama böylede konuşma lütfenn
ama sıkıldım ne yapayım canım al işte yine kırmızı kart... bir ay daha beklemek istemiyorum yeni yıla bebişimle girmek isterdim sizin gibi allah istemiyor işte ne yaparsam yapayım....

Son düzenleme:
evet yaaa halada öle barıştık usulende yine kıllık yapmaya devam edio yalan sölemiş bana bazı şeylerde güvenimde kalmadı ona ne bilem ya bebeğim bana yeter yumuk yumuk elleri yeter

Canım Allah yardımcın olsun bende çok sorun yaşıyorum iyi olunca çok iyi beyefendi kötü oluncada çok kötü ortasını bulamıyor ama artık taviz vermiyorum ben önceden barışırdım konuşurdum hemen ay ayrılırsak falan diye şimdi sallamıyorum hep o derdi boşanalım diye şimdi ben diyorum kafamı çok bozarsan seni tek başına bırakırım diye umrumda değil korktukça üstüne geliyorlar ben küslük günah diye duramazdım ama oda bunu kullandı hep.

ama sıkıldım ne yapayım canım al işte yine kırmızı kart... Bir ay daha beklemek istemiyorum yeni yıla bebişimle girmek isterdim sizin gibi alla istemiyor işte ne yaparsam yapayım....

anımm lütfen ama yaa tamam çok istediğini biliyorum ama belki hayırlı olan budur bilemeyizki allah korusun hamile olsaydında yine düşük yapsaydın daha mı iyiydi
belki toparlanmadın hala bunu bilemezsin ki
az daha sabret sende olacağını biliyon

off ne bileyimmm ya çooookkk zor ya evlilik yaaaa

inşallah ne diyeyim bişi demiyorum artık... doktor dün rahmin gayet iyi toparlanmışsın dedi... alttan baktı.. akşam eve geldim kanamam oldu.. ben bu ay çok umutlanmıştım....

rodiniaaaaa yapma öle kuzummmmmm gelecek bebişin sanaa

inşallah ne diyeyim bişi demiyorum artık... Doktor dün rahmin gayet iyi toparlanmışsın dedi... Alttan baktı.. Akşam eve geldim kanamam oldu.. Ben bu ay çok umutlanmıştım....

sen kendini dinlediğin için çok umutlandın kuzucum bi kendini rahatlatsan düşünmesen olcak inş.

Canım isyan en kolayı duam kabul olmuyor diye bişey yok Allah katında hiçbir müslümanın duası geri çevrilmez belki istediğin olmaz ama sevap hanene yazılır başka türlü karşılık bulur bak herkesin bir derdi var sen eşinle mutlusun dimi seni çok sevdiğini söylüyorsun üzmüyor diyorsun maşaallah ne güzel benim eşimde beni çok seviyor sözde ama hep beni üzüyor 30 yaşında ama 18 yaşında gibi babasının sözünden aklından çıkmıyor beni tüketiyor böyle sevgi olur mu? ona göre sevgi bu bende çocuk için uğraştım çok koktum olmayacak diye çünkü ablamda yaşadık bunu yıllarca ve ben gerçekten çocuk istediğim için değil olmazsa korkusuyla istedim kimseden saklamadım bunu hazır hissetmiyordum kendimi ama hep hayırlısı için dua ettim şimdi alıştım bebeğime Rabbim o sevgiyi verdi bana benim sınavım eşim ve ailesi ömür boyu düzeleceğini sanmıyorum ama sabrediyorum yinede dua ediyorum umudumu yitiremem seninde sınavın şimdilik bebek Rabbim nasip edecek bir anlık öfkeyle isyan etme canım bebek sahibi olunca keşke demseydim deme Bak benim birde hastalığım var 17 yıldır sabrediyorum bir kadın için dış görünüş ne kadar önemlidir değilmi özellikle eli yüzü ben on yıldır makyajsız çıkamıyorum bir yere cilt hastalığım var vitiligo diye beyaz leker var elimde yüzümde vücumdumda sabrediyorum isyan etmiyorum bir gün bende normal olacağım inşallah makyaj yapmadan isnlardan elimi saklamadan gezebileceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…