çok güzeller kolay ama tığ işinden yapılışı yazar nette
Hoşbuldum canım nasılsın dün moralin bozukmuş?
ewet ya çok güzel bayıldım valla
bıraktım ama o beni bırakmıyooo ebrar yaaaaa sen hazırla da yiyimm
ya ebrar benim tam geçmedii hafif hafif hep varr bulantıı
yok be kuzum benim geçmişti bulantı sadece bu sabah oldu
hayatım işteyim ama evde olsam sana süper bi kahvaltı hazırlardım walla
ama burdada tost söyleyebilirim bak
ebrar böle çok değişik patikler vr nette aylardır bakıom ama ben yapamam kii
günaydın canım benim.... geçmiş olsun sanada geliyim evini barkını temizliyeyim sen dinlenn...
o bile olur ya bugün benimde var bayaa bulantımm
aman be kuşum bırak artık düşünmeyi bebeğini düşün kahvaltını yap bakim doğru düzgün hadi hadi çabuk ol
hımm anladım canım çok geçmiş olsun
bende aynıyım ya ha bide bu sabah çıkarcak gibi oldum yine hafif bi bulantım var
neden oldu anlamadım
istemiyorum ya sıkıntı geldi... düşünmekten sıkıldım... olmuyor işte uğraşmayacağım artık ne yapayım yaşım geçerse geçsin umrum değil artık... o kadar dua ettim olmadı dahada olmazsada olmassınnn üff yaa ne yapayım....Canım çok sağol birazdan kalkıp yapıcam yatınca fenalık geliyor bana
Sen nasılsın bir daha ki aya kalmış sanıırm hayırlısıyla diğer ay gülsün yüzüni
herhalde kuşummcanım sen çok üşütmüşsün ondan olmuştur.
istemiyorum ya sıkıntı geldi... Düşünmekten sıkıldım... Olmuyor işte uğraşmayacağım artık ne yapayım yaşım geçerse geçsin umrum değil artık... O kadar dua ettim olmadı dahada olmazsada olmassınnn üff yaa ne yapayım....
istemiyorum ya sıkıntı geldi... düşünmekten sıkıldım... olmuyor işte uğraşmayacağım artık ne yapayım yaşım geçerse geçsin umrum değil artık... o kadar dua ettim olmadı dahada olmazsada olmassınnn üff yaa ne yapayım....
ama sıkıldım ne yapayım canım al işte yine kırmızı kart... bir ay daha beklemek istemiyorum yeni yıla bebişimle girmek isterdim sizin gibi allah istemiyor işte ne yaparsam yapayım....herhalde kuşumm
höyttt noluyo orda bakim ne o isyankar tavırlar
çok ayıp çok
Kim dedi olmayacak diye kendine gel bakim tamam düşünme ama böylede konuşma lütfenn
evet yaaa halada öle barıştık usulende yine kıllık yapmaya devam edio yalan sölemiş bana bazı şeylerde güvenimde kalmadı ona ne bilem ya bebeğim bana yeter yumuk yumuk elleri yeter
ama sıkıldım ne yapayım canım al işte yine kırmızı kart... Bir ay daha beklemek istemiyorum yeni yıla bebişimle girmek isterdim sizin gibi alla istemiyor işte ne yaparsam yapayım....
Canım Allah yardımcın olsun bende çok sorun yaşıyorum iyi olunca çok iyi beyefendi kötü oluncada çok kötü ortasını bulamıyor ama artık taviz vermiyorum ben önceden barışırdım konuşurdum hemen ay ayrılırsak falan diye şimdi sallamıyorum hep o derdi boşanalım diye şimdi ben diyorum kafamı çok bozarsan seni tek başına bırakırım diye umrumda değil korktukça üstüne geliyorlar ben küslük günah diye duramazdım ama oda bunu kullandı hep.
inşallah ne diyeyim bişi demiyorum artık... doktor dün rahmin gayet iyi toparlanmışsın dedi... alttan baktı.. akşam eve geldim kanamam oldu.. ben bu ay çok umutlanmıştım....anımm lütfen ama yaa tamam çok istediğini biliyorum ama belki hayırlı olan budur bilemeyizki allah korusun hamile olsaydında yine düşük yapsaydın daha mı iyiydi
belki toparlanmadın hala bunu bilemezsin ki
az daha sabret sende olacağını biliyon
inşallah ne diyeyim bişi demiyorum artık... Doktor dün rahmin gayet iyi toparlanmışsın dedi... Alttan baktı.. Akşam eve geldim kanamam oldu.. Ben bu ay çok umutlanmıştım....
istemiyorum ya sıkıntı geldi... düşünmekten sıkıldım... olmuyor işte uğraşmayacağım artık ne yapayım yaşım geçerse geçsin umrum değil artık... o kadar dua ettim olmadı dahada olmazsada olmassınnn üff yaa ne yapayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?